Ogródeczek:) - marivsz

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
marivsz
1000p
1000p
Od: 9 sie 2008, o 19:20
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No widzę Janku, że czuwasz :D :D :D
Tak to klonik, bardzo fajny, szybko rośnie... tylko mszyca go atakuje cały czas... ale mimo to zawita u mnie jeszcze jeden w innym kolorze :wink:
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Witaj Mariuszu, przybyłam z rewizytą... i gratulacja swoje składam :) widać, że roślinki pięknie rosną i mają tam dobrze :D a obrzeża, i zamysł ogrodu, rewelacja.... ta kompozycja w kwadracie z jukami... ekstra :D
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

:shock: :shock: :shock:
Ale jestem spóźniony :evil: takie rewelację pokazujesz a ja
Cię jeszcze nie odwiedzałem. Działka bajer widzę kupujesz dokładnie to co
ja bym chciał na działce. Magnolie, perukowce, klony, trytomy i kurcze nawet gunera :roll:
No a fotki z tego arboretum to rewelacja muszę poszukać info na jego temat w necie.
Może mają stronę www to sobie poczytam :D
marivsz
1000p
1000p

Post »

Dzięki za odwiedziny :D
Oj działka jeszcze nie taka super, obecnie na wykończeniu jest 3 wysepka, potem trzeba zacząć robić bylinową rabatę...(na przyszły rok też są ambitne plany-zobaczymy co wyjdzie) Ale ogólnie wszystko idzie według planu... stronkę na pw Ci wysłałem.
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No już w przelocie oglądałem, zaraz zajmę się przeglądaniem. Mam pytanie co to masz za odmianę kolonu tego zwyczajnego.
Żółtego nie widziałem. Raczej modna jest odmian drummondii albo Crimson King :D A ta żółta też jest super. :)
Ma odcień podobny do jednej z odmian klonu jesionolistnego. Ta odmian to chyba kellys gold :)
grazka_j
1000p
1000p
Od: 8 paź 2007, o 23:50

Post »

Ładnie się prezentuje działeczka.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
marivsz
1000p
1000p

Post »

grazka_j dzięki za odwiedziny

krzysiek86 nie mam pojęcia co to za odmiana, kupiłem go w przydomowej szkółce a tam nie mieli etykiet.

Tak wygląda obecnie
Obrazek

Więcej fotek wrzucę potem, bo teraz to już nerwy- trzeba się zbierać na egzamin, trzymajcie kciuki :D
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

To powodzenia na egzaminie. W wolnej chwili cyknij fotkę jego listków z bliska jak wyglądają bo jestem ciekaw :D
marivsz
1000p
1000p

Post »

Nie wiem kto układa te pytania :roll: dziś jakoś poszło jutro to będzie pogrom :(

krzysiek86 proszę oto i zdjęcia z bliska:)
Obrazek

Obrazek
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Będzie dobrze na egzaminie zobaczysz :D A z czego to piszesz jak mogę spytać??
A ten klon to nie jest klon zwyczajny. To jest właśnie klon jesionolistny o który pisałem ale
odmiana odessanum. Ale z odmianą to pewny nie jestem :lol: :lol: :lol:
marivsz
1000p
1000p

Post »

O widzisz ja to się na drzewach nie znam:) jutro egzamin praktyczny (wbrew temu jak brzmi to jest to zrobienie projektu-bleee trwa 5 godzin) na miano technik żywienia i gospodarstwa domowego :D
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No to współczuję. Praktyczny jest koszmarny., Przechodziłem to dwa lata temu. Ale udało się i zaliczyłem :D
Byłem bardzo zadowolony z siebie. Tobie też pójdzie dobrze. Najlepiej pisz wszystko co wiesz i co można.
:D Następny taki egzamin mam za rok tym razem z handlu bleeee :roll: Ten już taki piękny raczej nie będzie. :lol: :lol:
marivsz
1000p
1000p

Post »

Oj dziś słyszałem, że z handlu mieli dużo ekonomii... wiesz ja będę miał głównie przepisy i liczenie także, nie ma sensu pisać wszystkiego bo w razie czego to są punkty karne, ale zobaczymy co ma być to będzie... i dzięki :D
ogródeczek
storczyki
marivsz
1000p
1000p

Post »

I już po wszystkim teraz wakacje:D

Dzisiaj zakupiłem sosne czarną odmiany Helba, thuje Whipcord oraz tawułki japońskie Golden carpet i Green carpet. Byłem w Rzeszowie w Zielonej Dolinie, ale nie podeszła mi jakoś... Ale pooglądałem co i za ile mają :D zawsze nowe doświadczenie ;:10
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

;:112 ;:112 ;:112 ;:112
No to szalejesz po tych szkółkach :lol: :lol: :lol: :lol:
Pooglądaj sobie cuda w Ogrodzie Śląskim tam mają ful wypas.
Ale niektóre roślinki dość drogie ale materiał pierwsza klasa. :D :lol: :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”