Rivendel - ja Ci przywiozę
Ogródek Marty cz.1
- Kocina
- 1000p

- Od: 22 lip 2008, o 22:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Beatka - pokłony to byłoby - jak mówi moja siostra - przegięcie
Kobieto - zapakuj się w autko i wybierz na wycieczkę do Krakowa, to nazbieramy dla Ciebie cały bagażnik
Tylko terenówkę weź, bo ja z tego kamieniołomu wyjść nie mogę. I jeszcze jednego dorzucam, i jeszcze jednego.. I wreszcie zrobię ze swojej starej Fiestki auto jaskiniowców napędzane siła własnych kopyt, bo zawieszenie zostanie na asfalcie
Duuużo kamordoli
Dam znać jak będę jechać do Mamy 
-
November23
- 200p

- Od: 8 wrz 2008, o 10:05
Noooo... jaskiniowcy to mieli faaaajnie, nie musieli się martwic o udźwig ;)
Niestety terenówką nie dysponuję, co prawda zięciunio ma Troopera, ale tym truuperem to ja bym do Krakał jechała miesiąc (lepiej już wołami - często zmieniając...;) ) Na wycieczkę jednak na pewno przyjadę, już dawno mamy w planie porządne zwiedzanie Krakał end okolice, zwłaszcza, że mój KMG tam studiował, więc co nieco pamięta... Myślę, że moja golfina jakoś da radę, lepiej wymyślcie coś, żeby te bambulce się dla Grzesia niewidzialne zrobiły...
bo inaczej to je sobie poturlam...do domu...
Niestety terenówką nie dysponuję, co prawda zięciunio ma Troopera, ale tym truuperem to ja bym do Krakał jechała miesiąc (lepiej już wołami - często zmieniając...;) ) Na wycieczkę jednak na pewno przyjadę, już dawno mamy w planie porządne zwiedzanie Krakał end okolice, zwłaszcza, że mój KMG tam studiował, więc co nieco pamięta... Myślę, że moja golfina jakoś da radę, lepiej wymyślcie coś, żeby te bambulce się dla Grzesia niewidzialne zrobiły...
Nie..... Przecież ja bęę Twoją dozgonną dłużniczką, wielbicielką i w ogóleKocina pisze:Beatka - pokłony to byłoby - jak mówi moja siostra - przegięcieKobieto - zapakuj się w autko i wybierz na wycieczkę do Krakowa, to nazbieramy dla Ciebie cały bagażnik
Tylko terenówkę weź, bo ja z tego kamieniołomu wyjść nie mogę. I jeszcze jednego dorzucam, i jeszcze jednego.. I wreszcie zrobię ze swojej starej Fiestki auto jaskiniowców napędzane siła własnych kopyt, bo zawieszenie zostanie na asfalcie
![]()
Rivendel - ja Ci przywiozęDuuużo kamordoli
Dam znać jak będę jechać do Mamy
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- Kocina
- 1000p

- Od: 22 lip 2008, o 22:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
agnieszka72 - o kamulcach czytałm różności na forach geologicznych i tych dotyczących skamieniałości, ale laik ze mnie kompletny. Dawno temu trochę się tym interesowałm, a teraz została mi tylko ślepa fascynacja skamielinami i niezdrowe podniecenie jak jakąś widzę. Taki fetysz chyba
Te kamienie z wątku agape już dawno widziałam jak plątałam się po forum, ale nie mam pojęcia co to jest
Próbowałam już kiedyś szukać w internecie, ale nic z tego
Nie pomogę, nie umiem
Priam - dziękuję za odwiedziny
I miłe słowa
Zapraszam częściej, tylko teraz nie ma juz zbyt wiele do pokazywania. No chyba że w niedzielę pogoda dopisze - mam jeszcze na ten rok wieeelkie plany 
Hektores, Krzysiek - to faktycznie zimowit
Sfiksowany krokus któremu chce się kwitnąć dopiero jesienią, a wiosną tylko liście wypuszcza
Przeglądałam zdjęcia do wywołania i znalazłam takiego potwora
i taką "łapę" zamszową

i taką sasankę - planuję je miec w przyszłym roku w ogródku. Ta z Babiej Góry.
A tutaj juz wiewiór jesienny z orzechem

A wiecie co to?

Priam - dziękuję za odwiedziny
Hektores, Krzysiek - to faktycznie zimowit
Przeglądałam zdjęcia do wywołania i znalazłam takiego potwora
i taką "łapę" zamszową

i taką sasankę - planuję je miec w przyszłym roku w ogródku. Ta z Babiej Góry.
A tutaj juz wiewiór jesienny z orzechem

A wiecie co to?

- TAJGA 2008
- 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- ZosiaM

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
witaj Marto no i wkońcu dotarłam do ciebie wiesz że te potwory są piękne ,miło było u ciebie będe wpadać w wolnychj chwilach
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc