Ogródeczek raczkującej tamusi
Witajcie wszyscy.Przeprazam was bardzo bardzo że mnie tu nie było.
zZapytacie gdzie byłam ?A juz odpowiadam bylam u ojca Olusi pojechałam z dziećmi850 km pod Zamość .takie małe wczasy było superaśnie a jakie widziałam piękne ogrody oooooooo normalnie nie mogłam się napatrzeć.
Jadzilku kochana synuś dziękuje za psiaki.
Tesko kochana dawaj z tą kawusią bo ja po nocnej podróży to jestem dętka ale jakoś tupta przy małej.
Danusiu jestem.
Giguś spokojnei jest ok.
Pozdrowionka do Tamuśki
zZapytacie gdzie byłam ?A juz odpowiadam bylam u ojca Olusi pojechałam z dziećmi850 km pod Zamość .takie małe wczasy było superaśnie a jakie widziałam piękne ogrody oooooooo normalnie nie mogłam się napatrzeć.
Jadzilku kochana synuś dziękuje za psiaki.
Tesko kochana dawaj z tą kawusią bo ja po nocnej podróży to jestem dętka ale jakoś tupta przy małej.
Danusiu jestem.
Giguś spokojnei jest ok.
Pozdrowionka do Tamuśki
"Ogródek raczkującej tamusi" - zapraszam.
Danusiu więcej napisze na pw może jutro bo dziś to jestem padnięta byłam w podróży od 15 h dnia wczorajszego do 9 h dnia dzisiejszego .
Buziale.
Buziale.
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Tesko kochana pojechałam pociągiem bałam sie sama z dziećmi autkiem a dwa mój A nie pozwolił mi na takie szaleństwo.
Malutka jest płaczliwa i jechała bym czort wie ile i bym sie denerwowała.
A po drugie ostatnio jechaam na lotnsko i z powrotem i o mały włas btm sie rozbiła wiec miałam cyka.
Ale ja jestem szalona więc i tak na pewno dokonam tego że pojade autkiem już planuje by A zrobić niespodzianke na imieniny.
Krzysio witaj witaj.
życzę wam wszystkim spokojnej nocki .Dobranoc i do rana kto robi kawusie to ja tam po zapachu dojde.Pa pa
Malutka jest płaczliwa i jechała bym czort wie ile i bym sie denerwowała.
A po drugie ostatnio jechaam na lotnsko i z powrotem i o mały włas btm sie rozbiła wiec miałam cyka.
Ale ja jestem szalona więc i tak na pewno dokonam tego że pojade autkiem już planuje by A zrobić niespodzianke na imieniny.

Krzysio witaj witaj.
życzę wam wszystkim spokojnej nocki .Dobranoc i do rana kto robi kawusie to ja tam po zapachu dojde.Pa pa
TESUNIU ja jechałam i dostałam przedział dla matki z dzieckiem i byłam w nim sama
Jak na dzisiejsze czasy to luksus.I tak miałam w dwie strony.Leżałam jak dama i syn też a malutka we wózku miała luksusowo.
Nikomu w łape nie dałam takie są przepisy.Chodz ludziska psioczyli że mam cały przedział dal siebie ale ja miałam to wiadom gdzie nie pisze ci w całości bo medator bedzie czytał i ciekawe czy zgadnie gdzie haha.
Jak na dzisiejsze czasy to luksus.I tak miałam w dwie strony.Leżałam jak dama i syn też a malutka we wózku miała luksusowo.
Nikomu w łape nie dałam takie są przepisy.Chodz ludziska psioczyli że mam cały przedział dal siebie ale ja miałam to wiadom gdzie nie pisze ci w całości bo medator bedzie czytał i ciekawe czy zgadnie gdzie haha.