Moj skromny ogrodek-julka_
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re
jestem jetsem
a M szanowny baaardzo zadowolony,tylko powiedział że krótko
Krzysiu mnie tez się podoba(ach,ta skromność)
zmykam porządek robić w domu ,bo przez Was znowu bałagan będzie ;:84
a M szanowny baaardzo zadowolony,tylko powiedział że krótko
Krzysiu mnie tez się podoba(ach,ta skromność)
zmykam porządek robić w domu ,bo przez Was znowu bałagan będzie ;:84
Witaj jestem oczarowana twoim ogrodem
śliczny wspaniale prezentuje się altana jest taka inna
widać że masz gust

Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
Re
kami dziękuję za bardzo za miłe słowa
ale mój ogródek na prawde wymaga jeszcze wielu zabiegów....buzka
Re
super ,że Wam sie podoba
...na altanke m-c czekałam
i warto było,choć przy składaniu leciały niezłe przekleństwa
ale daliśmy radę...
szwagierka a ty tu nie zaglądaj tak tylko przyjedz i naucze cię wstawiać fotki
szwagierka a ty tu nie zaglądaj tak tylko przyjedz i naucze cię wstawiać fotki
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- coccinella
- 1000p

- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
julko - przychodzę z rewizytą, trochę późno, ale lepiej tak, niż wcale ;)
Po pierwsze - bardzo miło Cię widzieć.
po drugie - wspaniałe miejsce na skalniaczki. Szkoda, że u mnie poprzedni właściciel powycinał wszystko 10cm nad ziemią
Głaz też rewelacyjny. Jak auto zniosło takiego pasażera?
Rusałki rozgościły się na dobre, ślicznotki z nich... Dzieci takie kochane urwiski....
Teren duży, masz pełno miejsca na nowe pomysły. Pozazdrościć! W ogóle ze strony na stronę coraz piękniej u Ciebie! Ta kaskada... mmm, miodzio! I nowa rombowa rabatka też! A altana bije wszystkie inne na głowę! Jutro u Ciebie piję poranną kawkę.
Czy królowa cyganów i kardynał już Ci zakwitły? Lanatanę widzę pierwszy raz na oczy i już zazdroszczę.
Mam nadzieję, że walka z pędrakami już przynosi rezultaty, bo inaczej to wynajmij tego gostka: ;)

Po pierwsze - bardzo miło Cię widzieć.
po drugie - wspaniałe miejsce na skalniaczki. Szkoda, że u mnie poprzedni właściciel powycinał wszystko 10cm nad ziemią
Rusałki rozgościły się na dobre, ślicznotki z nich... Dzieci takie kochane urwiski....
Teren duży, masz pełno miejsca na nowe pomysły. Pozazdrościć! W ogóle ze strony na stronę coraz piękniej u Ciebie! Ta kaskada... mmm, miodzio! I nowa rombowa rabatka też! A altana bije wszystkie inne na głowę! Jutro u Ciebie piję poranną kawkę.
Czy królowa cyganów i kardynał już Ci zakwitły? Lanatanę widzę pierwszy raz na oczy i już zazdroszczę.
Mam nadzieję, że walka z pędrakami już przynosi rezultaty, bo inaczej to wynajmij tego gostka: ;)

-
BOzENA1542

- Od: 14 cze 2008, o 21:31
Re
dzisiaj nie mam fotek bo tylko porządki robiliśmy z moim M (guru kazał napisać) ...od poniedziałku płot a potem ...dawaj z nowymi rabatami...mam jeszcze jedna w zamyśle ,ale to ....muszę popracować nad Guru
bo sie buntuje.....(popracujemy,popracujemy
)
właśnie skończyłam studiować gazetki,i .... mam pomysł na lepszejszą kaskadę(bo moją)...muszę tylko M poprosić o przywiezienie paru(tonowych) rzeczy
a mojemu M coś "szczykło"w sadełku ,jak wbijał kotwy pod altankę
staruszeczek się robi
(tak powiedział)...
mieliśmy dziś wesoło na ogródku
Bożenko,ja obrywałam te zwiędniałe kwiatki w liliowcach(bo nie cierpie takich widoków,nawet róże obcinam jak zaczyna więdnąć), ale zauważyłam że pod tymi zwiędłymi kwiatkami wyrastają nowe pączki....i chyba będą kwitnąć....tak to jest z laikami...ale co tam ,ważne że się naumiemy,nie?
ok,spadam pobuszować po Waszych ogródkach...
właśnie skończyłam studiować gazetki,i .... mam pomysł na lepszejszą kaskadę(bo moją)...muszę tylko M poprosić o przywiezienie paru(tonowych) rzeczy
a mojemu M coś "szczykło"w sadełku ,jak wbijał kotwy pod altankę
mieliśmy dziś wesoło na ogródku
Bożenko,ja obrywałam te zwiędniałe kwiatki w liliowcach(bo nie cierpie takich widoków,nawet róże obcinam jak zaczyna więdnąć), ale zauważyłam że pod tymi zwiędłymi kwiatkami wyrastają nowe pączki....i chyba będą kwitnąć....tak to jest z laikami...ale co tam ,ważne że się naumiemy,nie?
ok,spadam pobuszować po Waszych ogródkach...
http://waja.strefa.pl/iris/index_ir.htm zakochałam się w tym kwiatku
czy ktoś wie gdzie taki dostanę?