Moje pierwsze kroki w ogrodzie
- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
wow Zosiu! Ten pomidor to nie malinówka? Ale potężnych rozmiarów pomidora wyhodowałaś! Brawo!
a przysmak Twojego wycgląda zachęcająco... ciekawe jaki jest w smaku.... czy bardziej gruszkowaty?
a przysmak Twojego wycgląda zachęcająco... ciekawe jaki jest w smaku.... czy bardziej gruszkowaty?
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- kocica
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Zosiu,
fretka jest przezabawna, ma takie fajne łapeczki i wdzięczny pyszczek. Ja z warzyw to mam tylko kabaczki i cukinie w ogródku, ale może w przyszłym roku się to zmieni.
Pozdrawiam, Ewa.
fretka jest przezabawna, ma takie fajne łapeczki i wdzięczny pyszczek. Ja z warzyw to mam tylko kabaczki i cukinie w ogródku, ale może w przyszłym roku się to zmieni.
Pozdrawiam, Ewa.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witam;Zosiu,po tym co pokazali w tvn,musiałem zobaczyć co u Was,czy wszystko w porządku.Krzysiu opisał tą nawałnicę,co za niespokojne czasy.W Toruniu mocno padało.Na szczęście u Was dobrze.Gruszka japońska okazała,a i pomidora nikt by się nie powstydził.Czy ten ładny pyszczek - fretka,macie od małego?.Chyba Musisz na nią uważać,bo to lubi robić figle,tak słyszałem,nie wiem,nigdy fretki nie miałem.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard. 

- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
no cóż nic ciekawego się nie dzieje pokażę kwiatki słonecznika ozdobnego u mojego sąsiada nie wiem tylko czym je karmi 

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- ZosiaM
i muszę wam powiedzieć moi kochani że tym razem zalanie przeszłam bez nerwów zabezpieczyłam działkę żeby ryby nie wypłynęły poza nią a mój ten prawie łysy z kolegą się nabijali żeby im dać wędki sami wiecie po co bo te moje ryby to po działce pływają

a na tym kawałku styropianu mała żaba płynie

a na koniec mała myszka którą uratowaliśmy

a na tym kawałku styropianu mała żaba płynie

a na koniec mała myszka którą uratowaliśmy

- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- ZosiaM
WitajTajgo dzięki za odwiedziny wpadaj jak będziesz miała ochote
Witam Zosiu;widzę, że jeszcze nie śpisz.Jednak Was podlało,wcześniej nie było tych zdjęć.Co myślicie z tym robić,każda większa ulewa będzie kończyć się zalaniem.Czy Macie działkę drenowaną?.Bo jeżeli rzeczka,to tylko podnieść wał,wiem łatwo mówić,musicie to rozwiązać,bo żal patrzeć na zniszczoną swoją pracę.Współczuję Wam.
Spodobała mi się Wasza Fretka,śliczny pyszczek,takiego rozrabiaki,co to za nim nie nadążysz.Kot ma się z kim bawić.I kłopotu z jedzeniem nie Masz ,a na psy trzeba uważać pewnie.Chętnie obejrzę nowe fotki fretki.Serdecznie Was pozdrawiam.Ryszard.
Spodobała mi się Wasza Fretka,śliczny pyszczek,takiego rozrabiaki,co to za nim nie nadążysz.Kot ma się z kim bawić.I kłopotu z jedzeniem nie Masz ,a na psy trzeba uważać pewnie.Chętnie obejrzę nowe fotki fretki.Serdecznie Was pozdrawiam.Ryszard.

- kocica
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Zosiu, a co tam u Ciebie na działeczce słychać? Wklej troszkę fotek dla ciekawskich:-).
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.