Świetnie Cie rozumiem ;) Powojnik nawet jak lekko fioletowy to i tal piękny, a kwitnie Ci slicznie!Gabriela pisze:...
Lilii mam sporo, ale chcę więcej![]()
...
Zapomniałam spyteć: co to za cudne astry na zdjęciu z różą?
Krysiu, przepraszamkamixsa pisze:Witaj Gabrysiu ależ ty masz co pokazywać tyle lili a ile ja nie znam na przykład natibide urocza .Powiedz czy wykopujesz na zimę krokosmę
Izuś, to jest przymiotno ogrodowe, bardzo wdzięczne kwiaty.chatte pisze: Świetnie Cie rozumiem ;) Powojnik nawet jak lekko fioletowy to i tal piękny, a kwitnie Ci slicznie!
Zapomniałam spyteć: co to za cudne astry na zdjęciu z różą?
julka_ pisze:u nas w OBI są kalijki...chyba pobiegnę kupić
Witam Rosea !rosea pisze:Rzadko chwytam za pióro, ale teraz muszę.Narobisz się kobito,narobisz, ale efekty wspaniałe. Mój ogródek też skorzysta na tym, że tyle cudowności się naoglądałam u Ciebie.Dziękuję.Rosea.
Haniu, jeśli się okaże że mam na tyle, to nie będziesz musiała grzebać w piekle.Hanka 1 pisze:Jesteś szczęściarą Bogusiu i nie tylko jeśli chodzi o przymiotno
Zachorowałam u Gabrysi na tego kwiatka i choćby z piekła to wygrzebie
Jolu, dzięki że wpadłaś.jol_ka pisze:Gabrysiu nie było mnie dłuższy czas u Ciebie i przyznam, że miałam trochę zaległości do nadrobienia![]()
zdjęcia jak zwykle rewelacyjne, lilie królewską widziałam po raz pierwszy - piękna jestpowojnik jest już na liście moich chciejstw
tawułki masz ładnie rozrośnięte, może się kiedyś takich doczekam
a właśnie - co one lubią? jakie mają upodobania? wysadziłam jedną z doniczki do ziemii i zmarniała
albo ją coś wpierniczyło....
a najbardziej spodobał mi się żółty krwawnik
Wiolu, milo że moje zdjęcia zidentyfikować Twoje rośliny.violetta pisze:Pięknie i kolorowo jest u ciebie za każdym razem jak tu zajrzę. Ale tym razem nie tylko nacieszyły się moje oczęta. Rozszyfrowałam moja kolejną niewiadomą roślinkę. Przechadzałam się po różnych ogrodach i nic. Az do dzisiaj. U ciebie zawsze można się dokształcić. Już teraz wiem, że i ja mam w ogrodzie krokosmię.