Hosta quiz
- bartelsz
- 200p
- Od: 11 cze 2007, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nie jestem dobry w rozpoznawaniu odmian, więc nie biorę czynnego udziału w zgadywance (czynnie obserwuje)
Może mogę Wam w przerwie podrzucić zagadkę która mnie frapuje od dłuższego czasu.
Kupiłem te odmianę na straganie w pełnym słońcu dobrze rośnie szybko się rozrasta, jedna z mniejszych. Bardzo szybko zieleń robi się żółta, słońce jej nie przypala.

Pozdrawiam
Bartek
Może mogę Wam w przerwie podrzucić zagadkę która mnie frapuje od dłuższego czasu.
Kupiłem te odmianę na straganie w pełnym słońcu dobrze rośnie szybko się rozrasta, jedna z mniejszych. Bardzo szybko zieleń robi się żółta, słońce jej nie przypala.

Pozdrawiam
Bartek
- śnieżka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 12:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Na moje to może być, American Dream'- jest mała do 25 cm, powinna mieć fioletowe liście i w cieniu robi się bardziej zielona.bartelsz pisze:Nie jestem dobry w rozpoznawaniu odmian, więc nie biorę czynnego udziału w zgadywance (czynnie obserwuje)
Pozdrawiam
Bartek