Niesamowita roślina
  Niesamowita roślina 
pH. hybryda- piegusek- bardzo ciekawy, i kwiaty i pokrój

Czekam na kwiaty Rlc Golf Green

PS. Moja digybiana zasuszyła pąk. Trudno. Gramy dalej

Niesamowita roślina
  Niesamowita roślina 

, jedna piękna, pachnąca, ale niestety trafiła do mnie ułamana, podejrzewam, że przy pakowaniu, a druga miała być wymarzona biała a jest w różu.
 , jedna piękna, pachnąca, ale niestety trafiła do mnie ułamana, podejrzewam, że przy pakowaniu, a druga miała być wymarzona biała a jest w różu.

teraz to już w mój zakuty łeb powinnam dostać. Niestety dużo się pozmieniało na świecie i staram się jakoś przeżyć
 teraz to już w mój zakuty łeb powinnam dostać. Niestety dużo się pozmieniało na świecie i staram się jakoś przeżyć  

no ale będę cierpliwa. Najważniejsze, że jest to Piccolo Red
 no ale będę cierpliwa. Najważniejsze, że jest to Piccolo Red  

ilość kwitnień i kwiatów powala na kolana
 ilość kwitnień i kwiatów powala na kolana   może kiedyś takie sobie sprawie
 może kiedyś takie sobie sprawie  
 podziwiam Phalaenopsis equestris alba - niestety moje ubiłam - kupiłam jakąś chorą i nie udało mi się jej uratować
 podziwiam Phalaenopsis equestris alba - niestety moje ubiłam - kupiłam jakąś chorą i nie udało mi się jej uratować  
 też ją mam
  też ją mam   
  mam nadzieję, że może dziś się uda coś niecoś napisać
 mam nadzieję, że może dziś się uda coś niecoś napisać  

Poprawiłby humor z pewnością.
 Poprawiłby humor z pewnością. Tylko brać...
 Tylko brać... Powiedz mi, czy to Twój pierwszy, bo nie pamiętam, żebym kiedyś widziała u Ciebie sabotki.
 Powiedz mi, czy to Twój pierwszy, bo nie pamiętam, żebym kiedyś widziała u Ciebie sabotki.  Super niespodziankę Ci zrobiła.
 Super niespodziankę Ci zrobiła. i chyba nie zamierza przestawać... Ma prawdopodobnie "ukrytą moc kwitnienia", jak ja to nazywam. Czyli wiecznie kwitnie i się nie męczy.
 i chyba nie zamierza przestawać... Ma prawdopodobnie "ukrytą moc kwitnienia", jak ja to nazywam. Czyli wiecznie kwitnie i się nie męczy. 
  )
 ) 

ale catleje to bym chciała mieć nowe.
 ale catleje to bym chciała mieć nowe. 

Moja bellina też ma zdrowe korzenie. Biosept mam , będę działać
 Moja bellina też ma zdrowe korzenie. Biosept mam , będę działać 

- jakie to super uczucie móc spełnić czyjeś marzenie ...kto ich nie ma , my wariaci storczykowi szczególnie . Najważniejsze ,że zdrowa roślinka i mogłaś zobaczyć jej kwiaty i się upewnić ,że to ona.Jak wiesz zakup jej spad mi jakby z nieba a wcześniej już miałam umówioną wymianę za właśnie paphiopedilum delenatii na kawałek plicaboa, wymiana nie dojdzie do skutku ale delenati obiecałam więc oddam bo dla mnie słowo droższe pieniędzy.
 - jakie to super uczucie móc spełnić czyjeś marzenie ...kto ich nie ma , my wariaci storczykowi szczególnie . Najważniejsze ,że zdrowa roślinka i mogłaś zobaczyć jej kwiaty i się upewnić ,że to ona.Jak wiesz zakup jej spad mi jakby z nieba a wcześniej już miałam umówioną wymianę za właśnie paphiopedilum delenatii na kawałek plicaboa, wymiana nie dojdzie do skutku ale delenati obiecałam więc oddam bo dla mnie słowo droższe pieniędzy. cóż czekam może kiedyś się zlituje.
  cóż czekam może kiedyś się zlituje.