witajcie kochane koleżanki. Naprawdę nie spodziewałam się Waszej takiej reakcji- mój M się postarał to fakt i sama mu gratuluję. Dziękuję wszystkim za miłe słowa.
Lamiokamyki tak jakoś same się układały równo teraz na fotkach widzę jak faktycznie równo to wyszło, przyjedź do mnie to pojedziemy do kamieniołomu i dla Ciebie kamieni sie masa znajdzie
Moniu cały czas mam problem z wklejaniem fotek, po prostu miniaturki szybko sie wpalają, ale oczywiście że postaram się dawać duże zdjęcia (ukłon w stronę moderatorów) :P Co do technicznej strony to na wczesniejszych stronach juz pisałam mniej więcej jak to było, jak nie znajdziesz, to oczywiście powtórzę. Pompa jest woda jest -tylko strasznie zamulona ta studnia. Wczoraj chyba z 40 wiader czarnej wody wylałam, muszę odmulic bo szkoda farby na basenie
Ciocinello sama sie dziwię, że mój M amator nigdy nic nie budował i nagle taki efekt. Podziwiam go za to. Skrzydełka były pyszne.I Dzięki za mobilizacje co do sprzętu i fotek.
Nalewko dziękuje za miłe słowa. Basen nie ma korka, woda będzie służyła również do podlewania- a to wszystko za pomoca pompy elektrycznej -będziemy odlewać i dolewać, aby była cyrkulacja a na dnie jest najnizszy punkt, w którym umieści pompe w celu całkowitego wypompowania np. przed zimą.
dziewczyny wszystkim bardzo dziękuję za odwiedziny i przyjemne komentarze.
Postaram sie dzisiaj jeszcze pocykac i powklejać foty, cały czas jednak mam z tym problem. Pozdrawiam wszystkich i życzę milego dnia