Świat roślin Ewy-Rozalki część siódma
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Świat roślin Ewy-Rozalki część siódma
Ewcia na pewno zapracowana ,żeby wszystko sprzątnąć .Chyba u wszystkich przymrozki skosiły letnie rośliny u mnie również po dzisiejszej nocy .Jutro trza to wszystko pousuwać ,bo szkoda cebul czy kłączy .Za chwilkę będzie smutno w ogrodach
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Czy Ewcia już pojechała bo w ogóle się nie odzywa 

- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Kontakt:

Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Rozalko puk puk dobry wieczór 

- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
ALUŚ liście zostają na rabatach ,jako kołderka przed mrozem .Pozdrawiam
EWCIU przecież Ty masz takie same ,jak my wszystkie na forum .Zgadłaś ,że mój sprzęt zrobił wysiadkę .
Najchętniej ,to bym go wywaliła przez okno
IWONKO ja też nie próżnuję ,ostatnie przesadzanie i oczekiwanie na róże z wielką obawą ,czy zdążę przed wyjazdem
RENATKO ,a u mnie pogoda bardzo słoneczna.Nabieram jakichś nowych chęci do pracy ,może dlatego ,że czekają nas miesiące bezczynności .Oby tylko nie takich ,jak w ubiegłym sezonie
JOANKO u mnie tez już wszystko zniszczył przymrozek .Wykopałam dalie i sprzątnęłam rabatki .Nie martw się o hosty ,one sobie poradzą
MILENKO w moim ogrodzie też już wszystko padnięte .3 stopnie mrozu wystarczyło do zniszczenia delikatniejszych roślinek .Wszystkie już pochowane .
ANIU Twój ogród wygląda dokładnie jak mój ,też musialam wszystko wykopywać i chować ,z tym że ja liście grabię dopiero wiosną
DAGG trochę się uzbierało przez lata ,fajnie ,że Ci się podoba
SYLWUŚ moj ogród cały w kolorowych liściach .Zrobiło się cicho i przytulnie ,pomimo ,że mróz wiele już zniszczył.
GOSIU u mnie pięknie codziennie świeci słońce ,więc kopię i przesadzam i oczywiście czekam na róże
ULEŃKO cieszę się ,że myślisz o rózach ,bo nawet teraz po przymrozkach są ozdobą w ogrodzie .Warto mieć chociaż kilka .Dzięki za odwiedziny
AGATKO ,EWCIU ,NELCIU ,KASIU zdjęcia oczywiście będą .Mój lap zrobił mi po raz kolejny przykrą niespodziankę i niestety przez to nie mogłam nic zadziałać
JADZIU na brak zajęć nie narzekam .W ogrodzie już uprzątnęłam .Wszystko ,co brzydkie przykryly liście
MARYSIU i AGNIESIU nie odzywalam się ,bo mi dziad komputer wysiadł ,ale już nadrabiam
GRAŻYNKO jestem i pozdrawiam
I jeszcze parę zdjęć:

EWCIU przecież Ty masz takie same ,jak my wszystkie na forum .Zgadłaś ,że mój sprzęt zrobił wysiadkę .
Najchętniej ,to bym go wywaliła przez okno

IWONKO ja też nie próżnuję ,ostatnie przesadzanie i oczekiwanie na róże z wielką obawą ,czy zdążę przed wyjazdem

RENATKO ,a u mnie pogoda bardzo słoneczna.Nabieram jakichś nowych chęci do pracy ,może dlatego ,że czekają nas miesiące bezczynności .Oby tylko nie takich ,jak w ubiegłym sezonie

JOANKO u mnie tez już wszystko zniszczył przymrozek .Wykopałam dalie i sprzątnęłam rabatki .Nie martw się o hosty ,one sobie poradzą

MILENKO w moim ogrodzie też już wszystko padnięte .3 stopnie mrozu wystarczyło do zniszczenia delikatniejszych roślinek .Wszystkie już pochowane .

ANIU Twój ogród wygląda dokładnie jak mój ,też musialam wszystko wykopywać i chować ,z tym że ja liście grabię dopiero wiosną

DAGG trochę się uzbierało przez lata ,fajnie ,że Ci się podoba

SYLWUŚ moj ogród cały w kolorowych liściach .Zrobiło się cicho i przytulnie ,pomimo ,że mróz wiele już zniszczył.

GOSIU u mnie pięknie codziennie świeci słońce ,więc kopię i przesadzam i oczywiście czekam na róże

ULEŃKO cieszę się ,że myślisz o rózach ,bo nawet teraz po przymrozkach są ozdobą w ogrodzie .Warto mieć chociaż kilka .Dzięki za odwiedziny

AGATKO ,EWCIU ,NELCIU ,KASIU zdjęcia oczywiście będą .Mój lap zrobił mi po raz kolejny przykrą niespodziankę i niestety przez to nie mogłam nic zadziałać

JADZIU na brak zajęć nie narzekam .W ogrodzie już uprzątnęłam .Wszystko ,co brzydkie przykryly liście

MARYSIU i AGNIESIU nie odzywalam się ,bo mi dziad komputer wysiadł ,ale już nadrabiam

GRAŻYNKO jestem i pozdrawiam

I jeszcze parę zdjęć:

- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuś nacieszyłaś nasze oczy
Liści ja też nie ściągam ,chciałam się tylko upewnić czy dobrze robię

Liści ja też nie ściągam ,chciałam się tylko upewnić czy dobrze robię
Pozdrawiam Alicja
- ewa_rozalka
- 1000p
Aluś bardzo dobrze robisz ,bo one również są mieszkankiem dla owadów ,które w nich spędzają zimę . 

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Ewuś śliczne fotki
Amarantowa róża

Amarantowa róża

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Ewuniu robisz tak piękne zdjęcia, że nie mogę się napatrzeć
Róża z pierwszej foki powala...... ta z pojedynczymi płatkami również niesamowita.... a i każdy z portretów nie pozwala oderwać od siebie wzroku..... jestem zachwycona 

- ewa_rozalka
- 1000p
JADZIU różyczki mają teraz dziwne kolory i aparat też trochę fiksuje ,ale dobrze ,że jeszcze kwitną
ELCIU te lampioniki ,to dabecja z rodziny wrzosowatych .Tak się zastanawiam ile ten mój lap jeszcze pociągnie
AGNIESIU ,to już ostatnie różyczki .Jesień odbija swe piętno na wszystkich roślinach .Dzięki Ci za miłe odwiedziny

ELCIU te lampioniki ,to dabecja z rodziny wrzosowatych .Tak się zastanawiam ile ten mój lap jeszcze pociągnie

AGNIESIU ,to już ostatnie różyczki .Jesień odbija swe piętno na wszystkich roślinach .Dzięki Ci za miłe odwiedziny

- alicjad31
Ewuś ja jeszcze o sprzątaniu . W swoim ogrodzie na zimę to nie sprzątam tak dobrze jakby teściowa miała z wizytą przyjechać.
Zostawiam dużo tak zwanych "śmieci ogrodowych''i wiem że to wychodzi ziemi i rośliną oraz różnym żyjątkom na dobre ,a ty mnie jeszcze w ty utwierdziłaś
Zostawiam dużo tak zwanych "śmieci ogrodowych''i wiem że to wychodzi ziemi i rośliną oraz różnym żyjątkom na dobre ,a ty mnie jeszcze w ty utwierdziłaś

Pozdrawiam Alicja
- ewa_rozalka
- 1000p
ALUŚ ja na zimę ,staram się wyrywać większe zielsko ,żeby się nie siało ,a cala reszta zostaje do wiosny 

- alicjad31
Ewuś ja też w miare możliwości ,bo po ostatnich pod topach ,miałam basen na działce
,to tyle nasion zielska napłynęło , że nie wyrabiam
,to tyle nasion zielska napłynęło , że nie wyrabiam

Pozdrawiam Alicja