Posadziłam prawie wszystko i uzupełniłam podpisy w poście ze zdjęciami
Marzenko, bardzo lubię hortensje, mam ich dużo i cięgle jeszcze dokupuję. Ten biały kwiatek to sanguinaria multiplex, jest piękny, długo starałam się go zdobyć.
Marysiu, jak zaczęłam przeglądać stare zdjęcia to dopiero zatęskniłam za wiosną. Dziękuję, wiesz za co
Ula,

już podpisałam zdjęcia. Jeden z tych dereni to dereń Kousa, a drugi Venus o ogromnych kwiatach.
Romku, ciągle szukam ciekawych roślin i tak sobie uzbierałam. U Ciebie tez jest na co popatrzeć, ostatnio kupione iglaczki bardzo mi się podobają.
Polu, Majeczka oszukuje i podgląda.

Oddzieliłam tą mutacje ale czy coś z tego będzie to zobaczymy dopiero wiosną. Jakieś koty napadły Ambę w ogrodzie, Aran rozwalił furtkę, wpadł do ogrodu i stratował mi kilka rabatek.
Aniu, pokażę te przylaszczki tylko wybiorę zdjęcia. Mam straszny galimatias w zdjęciach, muszę to jakoś uporządkować.
Mariolko, podpisałam i następne będę już przykładnie podpisywać.
Geniu, wszystko już podpisane
Marcin to tylko część moich hortensji, jak zrobię porządek ze zdjęciami wstawię wszystkie. Niestety nie znam wszystkich nazw.
Eugenio, dereń Kousa rośnie u mnie od kilku lat i ładnie kwitnie ale Venus mam od wiosny i nie wiem jak zimuje. Kwiaty miał przepiękne.
Krysiu, zaraz do Ciebie zajrzę i poczytam o pustynnikach. Kiedyś miałam je na działce ale ktoś mi je wykopał jak zakwitły.