Haneczko jestem pełna podziwu.
I bardzo dziękuję

Gabrysiu wiele nie mogę powiedzieć-mam ją pierwszy rok.W opisie ma,że parkowa-rośnie do 1,50 m.Jest cudowna.U mnie mały jeszcze krzaczek a kwiatów ma dużo.PolecamGabriela pisze:First Lady... piękna... poproszę o recenzje...
Grażynko dziękujękogra pisze:Haneczko jestem pełna podziwu.
Irenko jak wszyscy na tym forum-kocham kwiaty,wszelkiego rodzaju ale ze względu na czas no i zdrowie-"idę w róże i lilie"Dzięki za pochlebną opinię.Irena37 pisze:Haniu masz tak cudowne kwiaty i taką ilość, że można dostać zawrotu głowy
Wstawiałam ją wcześniej ale już przekwitła.Jak będą nowe to wstawię z opisemhal1959 pisze:Pisałaś u mnie o Rumbie,nie zauważyłam jej u Ciebie,czyżby nie wszystkie fotki się otworzyły
Olu -przecież u Ciebie też jest bardzo kolorowo.Lilie i róże sadzę na tle zielonych tuj bo wydaje mi się,że tuje podkreślają urodę tychże.fiołek-7 pisze:Zaczynam kupować i sadzić lilie za Twoim przykładem - przy różach i tujachStrasznie mi się ta kompozycja podoba.
Nostalgia mnie osobiście bardzo podoba się w pąku i półrozkwicie-później już nie szczególnie-biały środek zlewa się z czerwieniąJAKUCH pisze:HANIU czy Twoja nostalgia już po otwarciu się kwiatu robi się również taka nieładna [kolory się zlewają ]. Piękności pokazujesz a Rotkappchen mnie zastanawia ,gdyz jedna z nowych róż też tak wygląda . na razie bedę obserwować ,gdyż miała 1 kwiat i na razie muszę czekać . To wiosenny zakup
First Lady-Pierwsza Dama-dobrze nazwana.Też ją mam pierwszy rok i bardzo jestem ciekawa jak całkiem się rozwinie.Póki co jestem nią zachwycona.Zabeczka101059 pisze:First Lady jak dla nie bąba
Dorotko u mnie też dużo lilii choruje tak jak piszesz brązowieją im liście.Parę już wyrwałam i wyrzuciłam,bo cała łodyga sczerniała.Jak teraz zakwitają widzę,że dużo mi umarzło szczególnie martagony i LA oraz orientalne.Chyba,że zakwitną później.A mam ich taką ilość,że nie pamiętam gdzie jaka rośnie-SKSDanio pisze:Twoje lilie mają piękne zdrowe liście, u mnie niektóre zaczynają żółknąc.