Oaza spokoju Hanki - 2009

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Oaza spokoju Hanki - 2009

Post »

I jak tu nie podziwiać tak pięknego ogrodu.
Haneczko jestem pełna podziwu.
I bardzo dziękuję ;:180 za już i proszę o jeszcze..... :;230
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Haniu masz tak cudowne kwiaty i taką ilość, że można dostać zawrotu głowy. W twoim ogrodzie jak w raju. Serdecznie gratuluję ci tak wspaniałych kwiatów.
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Hanuś jestem oczarowana Twoimi liliami i różami,jakiż Ty masz asortyment ;:224 .
Róże zdrowo wyglądają ;:108
Pisałaś u mnie o Rumbie,nie zauważyłam jej u Ciebie,czyżby nie wszystkie fotki się otworzyły :?:
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
fiołek-7
200p
200p
Od: 10 lip 2009, o 15:01
Kontakt:

Post »

Oj, Haniu, jak u CIebie ślicznie, jak bajkowo, kolorowo - nie mogą wyjść z podziwu ;:77
Tak bym chciała, aby i umnie już tak było..... :lol:
Nawet nie wiedziałam, że lilie moga być w tylu kolorach ! Piękne są :D I cudnie wyglądają z różami i iglakami, tujami ;:108
Zaczynam kupować i sadzić lilie za Twoim przykładem - przy różach i tujach :tan Strasznie mi się ta kompozycja podoba.
Róże przepiękne !
Ale zauważyłam ,że Twój Morgengruss jest bladoróżowy - czy faktycznie ma taki kolor jak na fotce ? Pytam, bo moje są zdecydowanie jaśniejsze i bardziej kremowe..
Pozdrawiam serdecznie :) - Alexandra
Róże Alexandry
"..Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania..."Helen Keller
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

HANIU czy Twoja nostalgia już po otwarciu się kwiatu robi się również taka nieładna [kolory się zlewają ]. Piękności pokazujesz a Rotkappchen mnie zastanawia ,gdyz jedna z nowych róż tez tak wygląda . na razie bedę obserwować ,gdyż miała 1 kwiat i na razie muszę czekać . To wiosenny zakup
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Zabeczka101059
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lis 2008, o 14:14

Post »

Haniu u Ciebie jest tak pięknie, że nie chce sie wychodzić ;:138
Sama już nie wiem czym się bardziej zachwycać ;:111
lilie piękne a róże cudowne ;:87
nie mogę się doczekać nastepnej sesji zdjęciowej ;:79
First Lady jak dla nie bąba ;:1
Pozdrawiam -Dzidzia
aktualny,
spis wątków,
Awatar użytkownika
Danio
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lis 2006, o 18:44

Post »

Haniu, jestem oczarowana - nie wiem, co piękniejsze róże, czy lilie.
Widzę, że Twoje lilie mają piękne zdrowe liście, u mnie niektóre zaczynają żółknąc. Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy sesji zdjęciowej
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 20:03

Post »

Gabriela pisze:First Lady... piękna... poproszę o recenzje... ;:196
Gabrysiu wiele nie mogę powiedzieć-mam ją pierwszy rok.W opisie ma,że parkowa-rośnie do 1,50 m.Jest cudowna.U mnie mały jeszcze krzaczek a kwiatów ma dużo.Polecam
kogra pisze:Haneczko jestem pełna podziwu.
Grażynko dziękuję :oops: .Cały czas tworzę ogród bezobsługowy i myślę,że róże to jest to.
Irena37 pisze:Haniu masz tak cudowne kwiaty i taką ilość, że można dostać zawrotu głowy
Irenko jak wszyscy na tym forum-kocham kwiaty,wszelkiego rodzaju ale ze względu na czas no i zdrowie-"idę w róże i lilie"Dzięki za pochlebną opinię. ;:196
hal1959 pisze:Pisałaś u mnie o Rumbie,nie zauważyłam jej u Ciebie,czyżby nie wszystkie fotki się otworzyły
Wstawiałam ją wcześniej ale już przekwitła.Jak będą nowe to wstawię z opisem
fiołek-7 pisze:Zaczynam kupować i sadzić lilie za Twoim przykładem - przy różach i tujach :tan Strasznie mi się ta kompozycja podoba.
Olu -przecież u Ciebie też jest bardzo kolorowo.Lilie i róże sadzę na tle zielonych tuj bo wydaje mi się,że tuje podkreślają urodę tychże.
JAKUCH pisze:HANIU czy Twoja nostalgia już po otwarciu się kwiatu robi się również taka nieładna [kolory się zlewają ]. Piękności pokazujesz a Rotkappchen mnie zastanawia ,gdyz jedna z nowych róż też tak wygląda . na razie bedę obserwować ,gdyż miała 1 kwiat i na razie muszę czekać . To wiosenny zakup
Nostalgia mnie osobiście bardzo podoba się w pąku i półrozkwicie-później już nie szczególnie-biały środek zlewa się z czerwienią
Rotkappchen jest różą niską do 0,70 m-kwitnie w kiściach-ale jest śliczna,szczególnie jak już dobrze się rozwinie brzegowe płatki wywijają się jak rondo od kapelusza-może i dlatego po naszemu "czerwony kapturek"
Zabeczka101059 pisze:First Lady jak dla nie bąba
First Lady-Pierwsza Dama-dobrze nazwana.Też ją mam pierwszy rok i bardzo jestem ciekawa jak całkiem się rozwinie.Póki co jestem nią zachwycona.
Danio pisze:Twoje lilie mają piękne zdrowe liście, u mnie niektóre zaczynają żółknąc.
Dorotko u mnie też dużo lilii choruje tak jak piszesz brązowieją im liście.Parę już wyrwałam i wyrzuciłam,bo cała łodyga sczerniała.Jak teraz zakwitają widzę,że dużo mi umarzło szczególnie martagony i LA oraz orientalne.Chyba,że zakwitną później.A mam ich taką ilość,że nie pamiętam gdzie jaka rośnie-SKS :;230

Zapraszam do części III -tutaj
kochajmy ludzi, tak szybko odchodzą...
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”