Ogród - hal1959 /r.2008/
Przyszłam zobaczyć co słychac u Ciebie a tu takie cudne hibiskusy zakupiłaś i pomału zakupy tulpanów. Ja też kupiłam
hihihih
A co to Halinko na zimę jeszcze robiłaś? Cukinia to czy ogóreczki?
Ups właśnie przeczytałam... 30 kg ogórków ... o mamo
ooooo i dalej sałatka z cury
chyba się skuszę i tez zrobię 
No Halinko rzeczywiście narawcowałaś się przy darnine ale było warto. Teraz drzewka wyglądają tak dostojnie
Z wielką przyjemnością pooglądała Twoje róże i przypomniałam sobie maselnicę z masą kwiatów fuksji. A co wymyśliłaś z wanną?
Miłego dnia Ci życzę i dziękuję, że pamiętałaś mnie
A co to Halinko na zimę jeszcze robiłaś? Cukinia to czy ogóreczki?
Ups właśnie przeczytałam... 30 kg ogórków ... o mamo
ooooo i dalej sałatka z cury
No Halinko rzeczywiście narawcowałaś się przy darnine ale było warto. Teraz drzewka wyglądają tak dostojnie
Z wielką przyjemnością pooglądała Twoje róże i przypomniałam sobie maselnicę z masą kwiatów fuksji. A co wymyśliłaś z wanną?
Miłego dnia Ci życzę i dziękuję, że pamiętałaś mnie
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izuniu witaj po długiej nieobecności
,fakt hibi już mam,ale róże za mną chodzą
.
Co do przetworów to i ogórki i cukinię robiłam,właśnie przed chwilą zawekowałam korniszony tym razem i to jeszcze chyba nie będzie koniec na tym

Trochę narobiłam zmianek w ogrodzie ,pokażę jak będzie skończone.Co do tej wanny ,to mam zamiar wiosną coś kombinować,teraz trzeba tylko ją dobrze zakonserwować i może dno wzmocnić ,mam trochę czasu na pomysły jak ją wyekseponować na wiosnę.
,pozdrawiam,pa.
Co do przetworów to i ogórki i cukinię robiłam,właśnie przed chwilą zawekowałam korniszony tym razem i to jeszcze chyba nie będzie koniec na tym

Trochę narobiłam zmianek w ogrodzie ,pokażę jak będzie skończone.Co do tej wanny ,to mam zamiar wiosną coś kombinować,teraz trzeba tylko ją dobrze zakonserwować i może dno wzmocnić ,mam trochę czasu na pomysły jak ją wyekseponować na wiosnę.
- coccinella
- 1000p

- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- coccinella
- 1000p

- Od: 8 kwie 2008, o 12:42