Skromny ogród Joli - 2008r.
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziewczynki ,Ze tak naprawdę wszystkim nam zalęży na zrzuceniu kilku kg .Ja w ostatnim miesiącu schudłam 9 kg
7 kg w sanatorium na diecie 1000 cal i w ostatnim tygodniu w domu 2 kg. Cieszę się że siedzę na forum bo wtedy nie myślę o jedzeniu chyba że trafię do Was na dobre ciasto. Muszę schudnąć jeszcze chociaż 11 kg ,to nie będzie jeszcze idealnie ale na pewno będę mogła lepiej sobie radzić w ogrodzie.
Genia
7 kg w sanatorium na diecie 1000 cal i w ostatnim tygodniu w domu 2 kg. Cieszę się że siedzę na forum bo wtedy nie myślę o jedzeniu chyba że trafię do Was na dobre ciasto. Muszę schudnąć jeszcze chociaż 11 kg ,to nie będzie jeszcze idealnie ale na pewno będę mogła lepiej sobie radzić w ogrodzie.
Genia
- TAJGA 2008
- 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- ZosiaM

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
widze że zdążyłam na wyżerke ,macie racje co sobie żałować latem to na działce się zgubi a teraz pyyycha
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Lisko byłam w RDI ,miał przyjść do tygodnia informatyk .Po dwóch tygodniach ,poszłam do nich , a oni mówią że nie wiedzą komu dali zlecenie
śmiech na sali .Babka dala nr.tel do technika , zadzwoniłam i był już na drugi dzień .Przyjechał z jakimś urządzeniem ,przeszedł podwórko wszesz i w zdłuż i co się okazało : że jestem otoczona budynkami i nic nie mogą zrobić .Powiedział że mają zamiar robić maszt na szkole gdzie znajduje sie nadajnik ,ale nie wiadomo kiedy. Ostatnio u córki byli znajomi i kolega córki powiedział że ma internet z dialogu , i nie ma nigdy z nim problemu .Więc mi nic nie pozostaje , jak tylko zmienić operatora i BASTA