Mój ogródek - kogra - 1cz. 2007r
-
barbarka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Idę na torcika Grażynko , ;:8
Ależ smokowity , niebo , po prostu rozpływa się .....
Widoczki zimowe fajniusie , u mnie śnieżek również popruszył
Ależ smokowity , niebo , po prostu rozpływa się .....
Widoczki zimowe fajniusie , u mnie śnieżek również popruszył
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
Grażynko robisz przepiękne zdjęcia .
Bardzo podobała mi się sesja z liliowcami i moimi ulubionymi floksami. A później przepiękna jesień .
U Ciebie raz wesoło a raz trochę smutno.Bardzo podobały mi się zdjęcia Twoich zwierzaczków śpiących razem ,aż się uśmiechnęłam a za chwilę wiadomość o wypadku kotka.
Datury w śniegu rewelacyjne.
Szkoda ,że nie doszło do imprezki ,ale pewnie i tego się doczekamy.
Bardzo miło spędziłam czas u Ciebie i na pewno bedę wracać.
Bardzo podobała mi się sesja z liliowcami i moimi ulubionymi floksami. A później przepiękna jesień .
U Ciebie raz wesoło a raz trochę smutno.Bardzo podobały mi się zdjęcia Twoich zwierzaczków śpiących razem ,aż się uśmiechnęłam a za chwilę wiadomość o wypadku kotka.
Datury w śniegu rewelacyjne.
Szkoda ,że nie doszło do imprezki ,ale pewnie i tego się doczekamy.
Bardzo miło spędziłam czas u Ciebie i na pewno bedę wracać.
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Izo - ten śnieg dziwnie pada bo u Ciebie jest go kilkakrotnie więcej niż u mnie a przecież jesteś dużo dalej od gór niż ja. Takie dziwne figle pogodowe. A torcikiem się częstuj, jeszcze zostało, więc mogę dołożyć.
Karolku - okazją to były .....naste urodziny
a zima się narodziła akurat w tym momencie, więc niech będzie tak jak piszesz.
Dawidzie - oj ma urok a zwłszcza jak padały takie duże płaty, tańcząc w powietrzy i kręcąc piruety, bo było bez wiatru. To piękny widok. Częstuj się, częstuj....
Basiu - a ja czekam na fotki od Ciebie z ogródka, bo pewno będą też śliczne, może pokażesz ?
Inag1 - witaj w moim kogrobuszu. Cieszę się że widoczki z mojego ogrodu Cię zainteresowały.Tak to już jest w życiu, że raz człowiek się śmieje i cieszy a raz płacze i się smuci - samo życie. A imprezka będzie z pewnością jeszcze nie jedna, więc zapraszam do kogrobuszu.
Goniczku - ja nie zapomniałam o tym co już napisałaś i od tego czasu szukam kartki z nazwami tych liliowców i nie mogę znależć
Przekopałam wszystkie moje notatki, wszystkie czasopisma ogrodnicze, przewróciłam już prawie cały dom do góry nogami i......kamień w wodę.
Nie ma...no nie ma ...i już.
Więc wybacz ale nie powiem Ci jakie to odmiany bo nie pamiętam nazw ale znajdę jak będę wysadzać wiosną je do gruntu, bo zostawiłam / na szczęście / kartki z nazwami . Teraz są zakopcowane, żeby nie przemarzły. Ale obiecuję wiosną napisać Ci i pokazać je. A są przepiękne.

Karolku - okazją to były .....naste urodziny
Dawidzie - oj ma urok a zwłszcza jak padały takie duże płaty, tańcząc w powietrzy i kręcąc piruety, bo było bez wiatru. To piękny widok. Częstuj się, częstuj....
Basiu - a ja czekam na fotki od Ciebie z ogródka, bo pewno będą też śliczne, może pokażesz ?
Inag1 - witaj w moim kogrobuszu. Cieszę się że widoczki z mojego ogrodu Cię zainteresowały.Tak to już jest w życiu, że raz człowiek się śmieje i cieszy a raz płacze i się smuci - samo życie. A imprezka będzie z pewnością jeszcze nie jedna, więc zapraszam do kogrobuszu.
Goniczku - ja nie zapomniałam o tym co już napisałaś i od tego czasu szukam kartki z nazwami tych liliowców i nie mogę znależć
Nie ma...no nie ma ...i już.
Więc wybacz ale nie powiem Ci jakie to odmiany bo nie pamiętam nazw ale znajdę jak będę wysadzać wiosną je do gruntu, bo zostawiłam / na szczęście / kartki z nazwami . Teraz są zakopcowane, żeby nie przemarzły. Ale obiecuję wiosną napisać Ci i pokazać je. A są przepiękne.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Twoje urodzinki ????kogra pisze:Karolku - okazją to były .....naste urodzinya zima się narodziła akurat w tym momencie, więc niech będzie tak jak piszesz.
i się nie pochwaliłaś????
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
-
Katarzynka
- 500p

- Od: 23 mar 2007, o 17:37
- kogra
- Przyjaciel Forum

A teraz zobaczcie co najchętniej w jesienną pogodę lubią robić moje zwierzaki

W tym roku zrobiłam też zdjęcia kaskady, która mnie zauroczyła swoją budową i otoczeniem. Ponieważ wiele było dyskusji na temat oczek wodnych zobaczcie jak wyglądała ta, którą ja się zachwyciłam.

W tym roku zrobiłam też zdjęcia kaskady, która mnie zauroczyła swoją budową i otoczeniem. Ponieważ wiele było dyskusji na temat oczek wodnych zobaczcie jak wyglądała ta, którą ja się zachwyciłam.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum

Mnie zachwyciła w niej woda ściekająca po skałach i nasadzenia na brzegu oczka w którym pływała cała masa rybek. Przez oczko prowadził na drugi brzeg mostek do rabat kwiatowych i krzewów ozdobnych.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
barbarka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ależ fajne te Twoje zwierzaki
A kaskada
po prostu słyszę ten szum spadającej wody . Cudowne miejsce , wcale się nie dziwię , że Cię zauroczyło .Cudowne miejsce 
A kaskada
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
- kogra
- Przyjaciel Forum

Dziewczyny - tą kaskadę wypatrzyłam u ogrodnika na trasie Skoczów - Ustroń. To bardzo duży sklep ogrodniczy i z tyłu za domem jest taka właśnie kaskada. Są tam też ławeczki i można usiąść i napawać się tym widokiem w otoczeniu pachnących kwiatów , krzewów i drzewek. A potem nabrawszy ochoty do pracy u siebie zrobić zakupy - a jest w czym wybierać.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki