Moje kwiaty od A do Ż...z mojego ogrodu
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje kwiaty od A do Ż...z mojego ogrodu
Witam Reniu,nadal pochmurno i pada...zaległości ogrodowe się mnożą z dnia na dzień i choroby też,nie ma nawet jak zrobić opryski,po prostu masakra...
Na zdjęciach to nawet nie widać ze mamy taką paskudną pogodę...
Na zdjęciach to nawet nie widać ze mamy taką paskudną pogodę...
Reniu masz wspaniały ogród a ostatnie zdjęcie niesamowite.Hosty gigantyczne
Bardzo soczyście u ciebie

Bardzo soczyście u ciebie

-
- 200p
- Od: 23 wrz 2009, o 09:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Moje kwiaty od A do Ż...z mojego ogrodu cz.1
Witaj Reniu,
Na dzień Mamy mojej Teściowej Hani kupiliśmy, dość duży egzemplarz Pierisa. Bardzo się ucieszyła. Jest od naszego ogrodnika będzie na pewno dobrze się rozkrzewiał. Ten gatunek jest taki jak Twój, może odrosty trochę bardziej w pomarańcz wpadają, miał jeszcze gatunek z zupełnie żółtymi przyrostami, cena też atrakcyjna. Ładnie przyozdobiłam i spokojnie dojechał, bo z ciętymi kwiatami to różnie...chociaż i tak je kocham.
Dzisiaj u nas koszmarnie za oknem. Wczoraj przyjechały z all.. moje pęcherznice żółte mam zamiar podjąć próbę posadzenia ich przed kamienicą między tzw.marcinkami w kolorze fioletu. Może nie dostaną "NOGÓW".
Na dzień Mamy mojej Teściowej Hani kupiliśmy, dość duży egzemplarz Pierisa. Bardzo się ucieszyła. Jest od naszego ogrodnika będzie na pewno dobrze się rozkrzewiał. Ten gatunek jest taki jak Twój, może odrosty trochę bardziej w pomarańcz wpadają, miał jeszcze gatunek z zupełnie żółtymi przyrostami, cena też atrakcyjna. Ładnie przyozdobiłam i spokojnie dojechał, bo z ciętymi kwiatami to różnie...chociaż i tak je kocham.

Dzisiaj u nas koszmarnie za oknem. Wczoraj przyjechały z all.. moje pęcherznice żółte mam zamiar podjąć próbę posadzenia ich przed kamienicą między tzw.marcinkami w kolorze fioletu. Może nie dostaną "NOGÓW".

Pozdrawiam
Agnieszka W.
Moje roślinki w biurze i w domu / Okazy u mnie i nie u mnie - na tarasie, działeczce i w ogrod
Agnieszka W.
Moje roślinki w biurze i w domu / Okazy u mnie i nie u mnie - na tarasie, działeczce i w ogrod
- Reni4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Chyba trzeba będzie zamknąć ten wątek i zacząć letnimi kwiatami nowy:)))
Zapraszam do nowego wątku http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=35060
Zapraszam do nowego wątku http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=35060