Przy kominku i w doborowym towarzystwie czas szybko i miło leci-szkoda,że tak daleko mieszkamy
Moja familokowa oaza spokoju cz.8
Re: Moja familokowa oaza spokoju cz.8
Jadziu to jest Magenta i u mnie też miała taki kolorek-zależy od nasłonecznienia,gleby i papu.Ale to ona.Też wiotka,w klastrach.
Przy kominku i w doborowym towarzystwie czas szybko i miło leci-szkoda,że tak daleko mieszkamy
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadźko coraz bardziej mi sie zdo, że ta moja jedna czerwona NN to Mr Lincoln. Możesz coś więcej napisać o swoim.

- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
ELUŚKA Lincoln pięknie pachnie . Ten kolor kwiatu troszka przekłamany .On jest tak na pograniczu czerwieni i bordo. Poszukom inne jego fotki to może lepiej mu sie przyjrzysz . Słonko pali mu kwiaty, dlatego Gloriadei poradziła ,żeby go wsadzić na poł-wsch. wystawie u mnie dorosnął do jakieś 120. Łapie go plamistość ale nie bardzo. Moze to wina zbyt małego papu . W tym sezonie specjalnie zadbom o moje królowe . Juz teraz sie do tego przygotowuję
ANIU wiesz ,ze u mnie słonko na ogródku jest tylko do 16 potem już tylko cień Magenta rośnie na północnej stronie tam gdzie wszystkie niebiesko-podobne . Wypuścił 1 pęd na długość około 1m a może wiecej nie mierzyłam . Zastanawiam sie czy wiosną nie ciachnąć go nisko ,żeby sie prządnie rozkrzewił . Masz rację ,czas niemiłosiernie szybko leci, gdy iskierki strzelają . Na ostatniej fotce 1 kwitnienie Magenty
EWCIU niestety to wspomnienie lata . Szkoda tak bym ją teraz sobie skubnęła
IWONKO no to jak na zainfekowaną nowicjuszkę masz juz sporo różanych krzaczków . Niedługo mnie dogonisz bo ja mam dopiero 70 a w ogóle tego nie widać
TOSIA pewnie ,że szkoda . Teraz my obie z Basią kręciliśmy kiełbaski na ogniu Najważniejsze ,ze kotek znalazł dom .

ANIU wiesz ,ze u mnie słonko na ogródku jest tylko do 16 potem już tylko cień Magenta rośnie na północnej stronie tam gdzie wszystkie niebiesko-podobne . Wypuścił 1 pęd na długość około 1m a może wiecej nie mierzyłam . Zastanawiam sie czy wiosną nie ciachnąć go nisko ,żeby sie prządnie rozkrzewił . Masz rację ,czas niemiłosiernie szybko leci, gdy iskierki strzelają . Na ostatniej fotce 1 kwitnienie Magenty
EWCIU niestety to wspomnienie lata . Szkoda tak bym ją teraz sobie skubnęła
IWONKO no to jak na zainfekowaną nowicjuszkę masz juz sporo różanych krzaczków . Niedługo mnie dogonisz bo ja mam dopiero 70 a w ogóle tego nie widać
TOSIA pewnie ,że szkoda . Teraz my obie z Basią kręciliśmy kiełbaski na ogniu Najważniejsze ,ze kotek znalazł dom .

- skorpion811-51

- Od: 21 lis 2009, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gdzie można pocieszyć się różami oczywiście u Jadzi
piękne od razu cieplej
chociaż jakby słoneczko poświeciło dłużej to i w ogrodzie by rozkwitły
prawda Jadziu
bo pąki nadal są 
chociaż jakby słoneczko poświeciło dłużej to i w ogrodzie by rozkwitły
prawda Jadziu
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- Tosia1

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Dawaj jak najwięcej fotek z różyczkami, bo jak się tak na nie napatrzę, to je pokosiam bardzo
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- ARABELLA

- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Jadziu ten Lincoln jest normalnie extra
Jeszcze urzekła mnie Pastella ta to dopiero jest cudna. Nie kuś już więcej proszę,bo za dwa trzy lata będę miała różankowo na działce 
- basjak

- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
A ja widziałamiwa27 pisze:Dlaczego ja nie widziałam na żywca Kupferkoniginga![]()
Jadzia, wklej Miriam
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- JAKUCH

BASIA Kupferkonigin miała wiecej kwiatów nie tylko 1 i masz rację są przcudnej urody a teraz będzie rosnąć koło Princa a po drugiej stronie ściezki ma Aleksandra . Mało mam zdjęć Myriam ,ale do usług
LUCYNKO nie będzie żle ,a może bedziesz bardziej zadowolona z różanki niż z pomidorków
Nie martw sie na wszystko znajdziesz miejsce tak jak i ja Pastelli nie mam Przy dobrych układach w ciągu roku mozesz mieć różankę tak jak Majka
TOSIA kiełbaski powędzone ,ale to syn wędził . Powiem Ci ,ze są pychotka mniam ,mniam
STASIU pochlebiasz mi ,ale u mnie to tylko namiastka . Dzisiaj trochę znów popadało,a teraz
przebłyskuje . Mam nadzieję ,ze jeszcze pąki zdążą sie rozwinąć a jak nie no to trudno

LUCYNKO nie będzie żle ,a może bedziesz bardziej zadowolona z różanki niż z pomidorków
TOSIA kiełbaski powędzone ,ale to syn wędził . Powiem Ci ,ze są pychotka mniam ,mniam
STASIU pochlebiasz mi ,ale u mnie to tylko namiastka . Dzisiaj trochę znów popadało,a teraz

- Olusia

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
A u mnie coś padać nie chce 
Jadziu Myriam to moja zeszłoroczna królowa a w tym roku była druga , ona ma taki kolor jaki najbardziej lubię no i jej cudowny zapach. Jednak kwitła mniej chociaż była starsza o rok od Goethe i dlatego zajęła drugie miejsce, ale po za tym dalej mnie urzeka.
- JAKUCH

DANUSIU tę różyczkę dostałam od Bogusi i jestem z niej b. zadowolona . Nie chorowała tylko skromnie kwitła a 1 kwitnienie przypadło w porze upałów i kwiaty zaraz padały . Może ona lepiej by kwitła w cieniu tak sie zastanawiam Tam gdzie rośnie
ma do 13 czyli te najmocniejsze
OLU tyle co popadało to nic tylko tak postraszyło . Niestety dobre i to

OLU tyle co popadało to nic tylko tak postraszyło . Niestety dobre i to

-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Jadziu śliczne wspomnienia różane i każda przecudnej urody. No ale najpiękniejsze oczywiście Burgund i M. Lincoln.
A teraz u nas zaczęło kropić, może całą noc popada.
A teraz u nas zaczęło kropić, może całą noc popada.
- JAKUCH

- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- JAKUCH

WANDZIU ta moja nie jest jednoroczna . To bylinka i fajnie sie rozkrzewia i tworzy poduchy tak jak floks skrzydlaty