Zapraszam Jadzia1 /cz.1/
-
Bogusia2
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu bardzo ciekawy jest ten Twój fotoreportaż z Krymu. Jeszcze, prosimy, jeszcze. I bardzo dobrze, że musiałaś trochę zwolnić tempo. Mam nadzieję, że dobrze wypoczęłaś wsród tak malowniczej i interesującej scenerii.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Jadzinko jedni nie lubią wschodu,inni zdobywają się na odwagę i jadą zwiedzać .Mi to akurat nie przeszkadza ,dobrze że byłaś co zobaczyłaś to Twoje . :P Mój syn też pojechał na ten nieszczęsny wschód -ale do Ukrainy ,remontuje stare magazyny ,z przeznaczeniem na Kościół Katolicki ,pisał mi ,że tam straszna bieda ,nigdy nie przypuszczał ,że ludzie jeszcze tak żyją .Dzieci nie mają co do ust włożyć ,pracownicy polscy oddalają im swoje jedzenie ,bo nie mogą patrzeć na ubóstwo jakie tam jest .
Pokaż więcej fotek Jadziu jest co oglądać ,jednak każdy kraj ma swoje uroki :P
Pokaż więcej fotek Jadziu jest co oglądać ,jednak każdy kraj ma swoje uroki :P
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bogusiu,bieda dotyka nie tylko wschodu,są głodujący ludzie w krajach wysoko cywilizowanych.Wszędzie są takie miejsca.Ukraina jest duża,wiec wszystko tam można spotkać ,ubóstwo i przepych.Krym jest na Ukrainie,ale jest to jakby odrębne państewko.Nie dosłownie,ale w pewnym sensie.Takich scen nie widziałam na Krymie,są biedni ludzie,ale nie siedzą z założonymi rękami,potrafią z kawałka ziemi utrzymywać się,chodzą na dworce i sprzedają owoce czy warzywa,czy ryby,z tego żyją,ale coś robią.
Dziękuję za wasze komentarze
i cieszę się ,że fotki się podobają .
To morze troszeczkę z życia podwodnego
Inna meduza też bardzo ładna

Ten patyczek to zaskroniec , były bardzo ciekawskie i ciągle nas obserwowały

Krabik

Tu też krabik

Te malutkie krewetki też były bardzo ciekawe

Morze czarne i miejsce gdzie chodziłam na spacery

I znowu krabik ale tym razem większy ,trzeba było wykazać się nie lada cierpliwością aby zrobić zdjęcie krabika na skałkach

Nasze obozowisko nad morzem czarnym ,godzina 6 rano wszyscy śpią ,a ja jestem na spacerze

Ciąg dalszy nastąpi
To morze troszeczkę z życia podwodnego
Inna meduza też bardzo ładna

Ten patyczek to zaskroniec , były bardzo ciekawskie i ciągle nas obserwowały

Krabik

Tu też krabik

Te malutkie krewetki też były bardzo ciekawe

Morze czarne i miejsce gdzie chodziłam na spacery

I znowu krabik ale tym razem większy ,trzeba było wykazać się nie lada cierpliwością aby zrobić zdjęcie krabika na skałkach

Nasze obozowisko nad morzem czarnym ,godzina 6 rano wszyscy śpią ,a ja jestem na spacerze

Ciąg dalszy nastąpi
- krzysiek86

- Kontakt:
- krzysiek86

- Kontakt:
Witam bardzo serdecznie
Liseczko jeszcze będziesz miała dość tych fotek ,poczekaj jak dojdę do ogrodu botanicznego, tam dopiero było na co patrzeć .Jak tak sobie spacerowałam po tym ogrodzie to myślałam o naszym Krzysiu i cudach które tam rosną .Oj Krzysiu byłbyś zachwycony tą roślinnością .
Ewuniu cieszę się ,że podobają Ci się zdjęcia ,wiesz jak przejeżdżałam przez Lublin to myślałam o Twojej mamie i Tobie .Pisałaś ,że ma Cię nie być przez parę dni myślę ,że byłaś wtedy u mamy i jak minął pobyt ,pewnie pracowałaś w ogrodzie .
Życzę Wszystkim miłego dnia
"Życie bez radości jest jak długa podróż bez gospody."
Liseczko jeszcze będziesz miała dość tych fotek ,poczekaj jak dojdę do ogrodu botanicznego, tam dopiero było na co patrzeć .Jak tak sobie spacerowałam po tym ogrodzie to myślałam o naszym Krzysiu i cudach które tam rosną .Oj Krzysiu byłbyś zachwycony tą roślinnością .
Ewuniu cieszę się ,że podobają Ci się zdjęcia ,wiesz jak przejeżdżałam przez Lublin to myślałam o Twojej mamie i Tobie .Pisałaś ,że ma Cię nie być przez parę dni myślę ,że byłaś wtedy u mamy i jak minął pobyt ,pewnie pracowałaś w ogrodzie .
Życzę Wszystkim miłego dnia
"Życie bez radości jest jak długa podróż bez gospody."