Wiesz może czy łatwo się go rozmnaża i kiedy ? U sąsiada jest przepiękny okaz i gdyby rozmnażanie nie było kłopotliwe to poprosiła bym o kawałeczek

Qrczę, a u mnie mimo, mimo, że miał masę pąków, pozostało tylko kilka a resztę gdzieś wywiałokogra pisze: Tak, to drugie to migdałek.![]()
![]()
Ja mam go przy wschodniej ścianie, przy budynku w ziemi, jak sobie przypominam żółtawej, ale takiej zbitej, jak to przy budynkach, pozostałość po budowie. Zastanawiam się czy go nie przenieść do ogrodu, co o tym myśliszkogra pisze:Grzesiu - ma ziemię normalną czyli gliniastą ale bardziej suchą niż mokrą i przepuszczalną.:
Pewnie tak, obawiałem się tego, dlatego posadziłem go przy cyprysie lawsona, tak aby go chronił przed wiatrem, bo to pewnie jego sprawka (mróz+wiatr), ale nic to nie dałokogra pisze: Może twój migdałek po prostu przemarznął.
Grażynko mam nadzieję, że to nic poważnego i wkrótce powrócisz do nas pełna energii, czego Ci bardzo gorąco życzę ;:91kogra pisze:Trochę mniej mnie będzie teraz na forum, więc nie martwcie się o mnie. Jak tylko sytuacja się poprawi to wrócę.![]()