Jolu, ,Asiu , Aniu dzięki.na 5 zdjęciu sasanka różowa u nas dość popularna ,pierwiosnków ząbkowanych mam 3 białe ,niebieskie i fioletowe
Tomku troszkę przesadziłeś mam troszkę roślinek , ale nie wszystkie , znam to sporo osób które mają dużo więcej niż ja .
Tomek będziesz musiał przyjechać wiosną i wyjść u mnie z domu i to wszystko zobaczysz
Z nazwami roślin to i ja często mam kłopot ,szczególnie z odmianami .
Troszkę roślinek? Tiaa właśnie widać to choćby na ostatnim zdjęciu, tyle krokusów... tej jesieni kupiłam 5 odmian i jestem ogromnie ciekawa jak zakwitną...
Maczki fajne, ale wkurza mnie u nich niemiłosiernie to - jak wyglądają zaraz po kwitnieniu...
I zostaje łysy plac
No ale i tak się skusiłem na dwa o karbowanych płatkach, powinny zakwitnąć na wiosnę
Bardzo lubię pustynniki, są takie ... majestatyczne, no i niezawodnie i długo kwitną . Ja kupowałam dwa żółte i jeden biały- który pięknie zakwitł na... żółto
Geniu ten liliowiec którego zdjęcie wstawiłaś u Agnieszki jest cudowny . Nie miałam pojęcia że są liliowce o takich pięknych liściach Mam nadzieję, że odwdzięczy ci się za gorące serduszko i pięknie się rozrośnie