Bożenko ucałowania dla maleńkiej solenizantki
Dziś dzień na prawde wspaniały, więc podejrzewam, że Wasza uroczystośc połączona była ze wspaniałym spacerem
witajcie kochane Iwonko miło mi ,że zajrzałaś do mego ogrodu ja nie mam innego wątku tylko ten jeden
Na urodzinkach było słodko i bardzo miło , solenizantka rozbrajała wszystkich _oleander_ to niebawem i Ty będziesz miała taką uroczystość , Natalka zasuwa na czworakach albo przy czymś, a sama jeszcze nie , jest ostrożna .Stać stoi a jak ma iść to siada i na czworakach Różo witam Cię w moich zakątkach, mój grudnik ma 2 lata , kwitnie pięknie , ma takie bladziutki róż kwiatuszki MarzenkoAgnieszko wnuczkę wycałuję jutro od cioć forumkowych
spacerku nie było bo imprezka była w lokalu i nie było gdzie wyjść
pokaże Wam mój jeden z najpiękniejszych jesiennych kwiatuszków
Ale lalunia Duuuuużo miłości,duuuuuuuuużo radości w łódeczce życia,tak pięknie płynącej .Łzy są nie potrzebne więc uśmiechu na buzi ciotka -babcia forumkowa maleńkiej życzy
ale ślicznie wygląda i pięknie jej w tych ''kreolinach '' jak malutka to można jej zakładać piękne sukienki ale gdy trochę podrośnie a szybko czas leci to trudno ją będzie namówić na nie ,,,
wiem coś o tym bo moja wnusia też była taką śliczną laleczką a teraz to sukienki zakłada tylko od wielkiego święta .. życzę jej dużo zdrowia i niech szybko rośnie aby pomagać babci w ogródku , mój wnusio w grudniu skończy już trzy lata a całe lato pracował z babcią w ogrodzie , najlepiej lubi podlewanie ......
Janeczko moja ta starsza wnuczka też się już buntuje co do ubioru,ma prawie 10 lat a siostrzyczka 1 roczek jeździła z nami na działkę jak była mniejsza , teraz tez jeździ ,ale mniej bo młodzi kupili sobie swoją działkę Twój wnuczek jak ma 3 latka to taki słodziutki okres,porozmawia z Wami ,podyskutuje i koniecznie chce pomagać
Janeczko dziękuję za życzenia dla Natalki Marzenko dobrze być ciocią forumkową Marylko dzięki , a jak tam na twoim nowym gospodarstwie ? muszę wpaść do Ciebie, może jakieś fotki wstawiłaś
dziewczyny mam trochę zaległości, ale pomalutku nadrabiam i kogo jeszcze nie odwiedziłam , to cierpliwości wpadnę do Was nawet bez zaproszenia
pozdrawiam serdecznie
Wszystkiego naj naj dla cukiereczka !
Spóźniona ciotka przesyła!
Prześlicznie Nati wygląda , nic tylko cmokać te policzusie!
Pozdrowienia również dla Patrysi !