Ogród Azy
- EwkaEs
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Azy
Witaj Olgo-widzę,że kwitnie Ci róża jadalna,moja w tym roku jeszcze nie z racji młodzieńczego wieku.Czy będziesz ucierać?
- Aza
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewo będę jeśli tylko warunki pozwolą, musi zakwitnąć wiele kwiatków i muszą być suche. Jak na razie rano były 2 burze,. potem się rozjaśniło i porobiłam zdjęcia, jak zaczęłam kosić, wygnała mnie z ogrodu następna straszna burza, teraz się uspokoiło i włączyłam komputer , ale na koszenie jest za mokro, właściwie to znowu stoi woda.
Po burzy

Po burzy

- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Och przycupnę u Ciebie na tej ławeczce i poczochram pieski jeśli pozwolisz a oczy napawać będę widokiem kwitnących roślinek 

- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
wzięłabym jeszcze do ręki farby i malowała, malowała.... 

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
A ja ... legła na leżak i bezmyślnie gapiła się wokół i chłonęła tę ciszę i spokój i niebo i zieleń kojącą...
tak sobie marzę
ale nie jestem zupełnie pewna,że ta cisza tam gości u Ciebie Olgo?
tak sobie marzę

- Aza
Och KaRo u mnie od miesięcy już cisza względna tylko w niedzilę, remont ulicy , a właściwie to wszystkich ulic w Zakopanem. Zaczynają przed 6 rano kończą 0 19 czasami później nic nie robia ręcznie, wszystko zgrzypi, dudni itp Najgłośniejsze sa piły do cięcia kamienia, ale ubijacze podłoża też nie zgorzej hałasują. Objazdy, zmienione trasy komunikacji wszyscy sa tym zmęczeni najlepszym miernikiem tego jest ilość karetek na sygnale. Uffff.
Za odwiedziny gościom dziękuję.
Za odwiedziny gościom dziękuję.
- misia
- 500p
- Od: 28 lip 2006, o 10:40
Urokliwywy dom i ogród.
Nie wspomnę już o fotorelacjach z wypraw w góry.
W sierpniu ponownie odwiedzę zakopane i góry.
Pozwolę sobie zrobić spacerek w kierunku twojego urokliwego ogrodu
Nie wspomnę już o fotorelacjach z wypraw w góry.
W sierpniu ponownie odwiedzę zakopane i góry.
Pozwolę sobie zrobić spacerek w kierunku twojego urokliwego ogrodu

Pozdrawiam, Beata
Ogród Misi
Ogród Misi
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Bardzo współczuję Olgo...
Przeżywam taki stan z przerwami od 2 lat... Trzeba wykorzystać pieniądze unijne więc wydaje sie je bez rzeczczowego rozplanowania... kończąc jedną inwestycje i rozpoczynając w tym samym miejscu inną..
młoty pneumatyczne,urządzenia do cięcia asfaltu i rozwalanie go łychą koparek aż dom i wszystko w nim się trzęsie... to już obeznany mi stan...
Mam nadzieje,że skoro od świtu do wieczora trwa ten 'błogi' stan - to zakończy się szybko
Pozdrawiam Olgo

Przeżywam taki stan z przerwami od 2 lat... Trzeba wykorzystać pieniądze unijne więc wydaje sie je bez rzeczczowego rozplanowania... kończąc jedną inwestycje i rozpoczynając w tym samym miejscu inną..
młoty pneumatyczne,urządzenia do cięcia asfaltu i rozwalanie go łychą koparek aż dom i wszystko w nim się trzęsie... to już obeznany mi stan...
Mam nadzieje,że skoro od świtu do wieczora trwa ten 'błogi' stan - to zakończy się szybko
Pozdrawiam Olgo

- Aza
Beato-misiu zapraszam, ze znalezieniem domu nie ma problemów.
Dzisiaj w porannym słoncu rozkwitł pierwszy mak, ładnie też wyglądały iryski i liscie paproci, z porannych zdjęć jest jeszcze pęd odbijającej od ziemi New Down na tle psich nosów.

Potem pogoda się popsula, padało, ale po powrocie ze szkoly w ogrodzie przywitały mnie żółte irysy.

Ja zdaję sobie sprawę że dla Was to jest stan ogrodu majowy, wiosenny no ale tu tak wyglada początekm lata.
Dzisiaj w porannym słoncu rozkwitł pierwszy mak, ładnie też wyglądały iryski i liscie paproci, z porannych zdjęć jest jeszcze pęd odbijającej od ziemi New Down na tle psich nosów.

Potem pogoda się popsula, padało, ale po powrocie ze szkoly w ogrodzie przywitały mnie żółte irysy.

Ja zdaję sobie sprawę że dla Was to jest stan ogrodu majowy, wiosenny no ale tu tak wyglada początekm lata.
-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:

Mamy maj w czerwcu i sercu

Ta irga i ta skalnica to RARYTASY!

nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Azo- dawno mnie tutaj jakoś nie było..stwierdzam,że wiele straciłam - musiałam nadrobić..Twoje relacje z górskich szlaków i przepiękne widoki
będę tutaj "wpadać" jak najczęściej - bo warto !!!

- Aza
Mam uszkodzone wejście do USB , ale tym razem udało mi się przegrać zdjęcia z aparatu. Wstawiam tylko te z wczoraj z Czerwonych Wierchów teraz jet tam szaleństwo pełników. Było słońce i niestety sporo małych dzieci z rodzicami, one cierpią bo to jest ponad 2000mnpm, sa znurzone monotonią ściezki, marudzą, a co robi poniektóra MAMUSIA mówi :to nazbieraj sobie kwiatków nie marudź tym razem zajścia nie widziałam sfotografowałam tylko kwiatki i chyba z tym zdjęciem pójde do Dyrekcji TPN, może by tak przypomnieli ludziom ,że w TPN kwiatków sie nie zbiera nizależnie czy ma sie 5, 15 czy 50 lat.

- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Kontakt:
Znowu - góry piękne , groźne , góry wysokie i nieokiełznane... Góry , co mi z wami walczyć każe?
Świetne zdjęcia - zwłaszcza to z PEŁNIKAMI .
Świetne zdjęcia - zwłaszcza to z PEŁNIKAMI .