Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- andriu53
- 1000p

- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziu mam już piwonię krzewiastą w bordowym kolorze i jeszcze mnóstwo cudeniek od mojej Danusi . Żałuj , że tak daleko mieszkasz od nas , ale jak zobaczysz to warga Ci opadnie . Ja dziś aż dostałam oczopląsów od patrzenia na te piękności i nie mogłam się oprzeć pokusie i kupiłam dużo roślinek . Nawet skusiłam się na piękną kamelię czerwoną .Jutro wyślę Ci zdjęcie .
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- jolciajci
- Przyjaciel Forum

- Od: 26 lut 2007, o 13:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko a sprawdzałaś w ziemi czy nie ma kłącza bo ja swoją ciachałam od góry bo myślałam że jej już tam nie ma a w tym roku o dziwo wyszła.korzo_m pisze:Ja w zeszłym roku na wiosnę posadziłam dwa pustynniki i klapa, one zginęły po majowych przymrozkach z tych kwiatów już się wyleczyłam ,teraz eksperymentuję na innych gatunkach. :P :P :P
Doszłam do wnoisku że tam gdzie posadzony pustynnik to nie można nic robić przez około 2 lata o ile nie wyjdzie .
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
- jolciajci
- Przyjaciel Forum

- Od: 26 lut 2007, o 13:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Reniu on jeszcze może wyjść bo one mają swoje humoryreniazt pisze:Madziu - jak sobie o nim pomyślę, to mnie po prostu trafia. Przesadziłam go - tak jak ci pisałam i póki co - ani słychu, ani dychu.
Ale powiem ci lepszy kawał. Poszłam do ogrodnika, kupiłam drugiego - wsadziłam, a będzie już więcej jak tydzień i ten drugi też nic. One mnie chyba nie lubią.
Nie rób tam nic a może wtedy cię zaskoczy
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola