Mój ogródek - kogra - 1cz. 2007r
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Basieńko - bardzo dziękuję i cieszę się że wpadłaś. Pamiętam o Tobie i już niedługo będziesz miała niespodziankę.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
barbarka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko bardzo dziękuję
Ja też coś szykuję , nie dla Ciebie , ale na Twój adresik
Ja też coś szykuję , nie dla Ciebie , ale na Twój adresik
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
Ojej, gdzie dziś nie zajrzę, to jest wyżerka!
Wygląda fantastycznie Grażynko, aż przemawia z ekranu i pachnie, daję słowo!
Twoje śliczne zdjęcia nasunęły mi na myśl, że wartoby w ogrodzie postawić karmnik dla ptaszków
My zazwyczaj dokarmiamy gawrony, dostają wszystkie możliwe resztki w garnku po prostu. A mniejsze ptaszki też na tym korzystają 
Twoje śliczne zdjęcia nasunęły mi na myśl, że wartoby w ogrodzie postawić karmnik dla ptaszków
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko, zlituj się, nie kuś tym ciachem. Każdy częstuje ciastem a mnie kilogramów przybywa, ale jak tu sie nie skusić jak to tak apetycznie wygląda. A może poczęstujesz grzybkami w occie, te chyba nie tuczą. Grażynko, w niedziele u mnie w domu"wielkie otwarcie" słoika z rydzami.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- kogra
- Przyjaciel Forum

Karolku - ostatnio to ja się u Ciebie podtuczyłam, więc teraz Twoja kolej. Przyda się na zimę trochę sadełka.
Karolinko - cieszę się że też dokarmiasz ptaszęta. Te maleńkie kuleczki kolorowo opierzone są takie wdzięczne. Dzięki temu że je dokarmiam nie mam żadnego problemu z szkodnikami. I nie muszę przez to pryskać chemią. Korzyść obopólna.
Kryseczko - nic się nie martw. Wiosną kalorie się zrzuci i będzie figura jak złoto. A co do rydzów to nie wiem czy takie pikantne będą Ci smakować. Myślę że szczerze napiszesz jakie były.

Karolinko - cieszę się że też dokarmiasz ptaszęta. Te maleńkie kuleczki kolorowo opierzone są takie wdzięczne. Dzięki temu że je dokarmiam nie mam żadnego problemu z szkodnikami. I nie muszę przez to pryskać chemią. Korzyść obopólna.
Kryseczko - nic się nie martw. Wiosną kalorie się zrzuci i będzie figura jak złoto. A co do rydzów to nie wiem czy takie pikantne będą Ci smakować. Myślę że szczerze napiszesz jakie były.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
na na szczęście co przybiorę nadmiar po jakiś świętach - wyżerkach to szybko wracam do swojej wagi stałejkogra pisze:Karolku - ostatnio to ja się u Ciebie podtuczyłam, więc teraz Twoja kolej. Przyda się na zimę trochę sadełka.![]()
![]()
więc chętnie będę się częstował wszystkim co zaserwujesz
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grazynko - a czy nie dało bu się tego jakoś przyśpieszyć ????:P tyle czasu musimy czekać ????
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
Grazyno,
Odnlazlam Twoja strone i jestem zachwycona ogrodkiem, ktory na dodatek potrafisz tak pieknie uwiecznic na zdjeciach. na pewno będę wracac, bo na razie obejrzalam tylko niewielka czesc. Jestes ogrodniczka profesjonalistka i nic gorszym fotografem!!!
A ja dopiero raczkuje....
Odnlazlam Twoja strone i jestem zachwycona ogrodkiem, ktory na dodatek potrafisz tak pieknie uwiecznic na zdjeciach. na pewno będę wracac, bo na razie obejrzalam tylko niewielka czesc. Jestes ogrodniczka profesjonalistka i nic gorszym fotografem!!!
A ja dopiero raczkuje....
Pozdrawiam
Basia
Basia
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Grażynko, strasznie się cieszę, że zajrzałam do ciebie PO obiedzie, akurat trafiłam na deser
Pyszne ciasto!!!
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- kogra
- Przyjaciel Forum

Karolku - zaglądaj, oj zaglądaj, bo teraz jest więcej czasu, to i łakoci będzie więcej a święta się zbliżają to i o ciasteczkach pora pomyśleć i wypróbować.
A do wiosny przyjdzie jeszcze trochę poczekać, no chyba że w domu coś zakwitnie.
Tulipanko - zapraszam też na zimowe impresje z wypiekami, bo do wiosny jeszcze trochę czasu zostało, i może jakieś dekoracje świąteczne się pojawią w ogródku ?
Raczku - to by nie było takie pasjonujące a do przeszłości nie ma po co wracać, bo ona już była.
bbartosz - cieszę się że mnie znalazłaś , dzięki za pochwały - staram się pokazać piękno natury, bo nie tylko pracą ludzie żyją. A twój ogródek też będzie piękny i pełen uroku jak tylko wypełnisz go roślinkami.
Naleweczko - zaglądaj częściej ,bo teraz więcej będzie takich niespodzianek.

Tulipanko - zapraszam też na zimowe impresje z wypiekami, bo do wiosny jeszcze trochę czasu zostało, i może jakieś dekoracje świąteczne się pojawią w ogródku ?
Raczku - to by nie było takie pasjonujące a do przeszłości nie ma po co wracać, bo ona już była.
bbartosz - cieszę się że mnie znalazłaś , dzięki za pochwały - staram się pokazać piękno natury, bo nie tylko pracą ludzie żyją. A twój ogródek też będzie piękny i pełen uroku jak tylko wypełnisz go roślinkami.
Naleweczko - zaglądaj częściej ,bo teraz więcej będzie takich niespodzianek.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
Grzegorz B