Mój ogródek - kogra - 1cz. 2007r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Basieńko - bardzo dziękuję i cieszę się że wpadłaś. Pamiętam o Tobie i już niedługo będziesz miała niespodziankę. :wink: :)
Grażyna.
kogro-linki
barbarka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 maja 2007, o 22:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Grażynko bardzo dziękuję :oops:
Ja też coś szykuję , nie dla Ciebie , ale na Twój adresik :wink:
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Oj, jak miło....już się nie mogę doczekać Basiu. :roll:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

oj dziękujemy za taki pyszny poczestunek :) mniam mniam :) - pychotka :)
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 2 kwie 2007, o 18:08

Post »

Ojej, gdzie dziś nie zajrzę, to jest wyżerka! :shock: :lol: Wygląda fantastycznie Grażynko, aż przemawia z ekranu i pachnie, daję słowo!
Twoje śliczne zdjęcia nasunęły mi na myśl, że wartoby w ogrodzie postawić karmnik dla ptaszków :roll: My zazwyczaj dokarmiamy gawrony, dostają wszystkie możliwe resztki w garnku po prostu. A mniejsze ptaszki też na tym korzystają :wink:
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 kwie 2007, o 00:13

Post »

Grażynko, zlituj się, nie kuś tym ciachem. Każdy częstuje ciastem a mnie kilogramów przybywa, ale jak tu sie nie skusić jak to tak apetycznie wygląda. A może poczęstujesz grzybkami w occie, te chyba nie tuczą. Grażynko, w niedziele u mnie w domu"wielkie otwarcie" słoika z rydzami.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Karolku - ostatnio to ja się u Ciebie podtuczyłam, więc teraz Twoja kolej. Przyda się na zimę trochę sadełka. :wink: :)

Karolinko - cieszę się że też dokarmiasz ptaszęta. Te maleńkie kuleczki kolorowo opierzone są takie wdzięczne. Dzięki temu że je dokarmiam nie mam żadnego problemu z szkodnikami. I nie muszę przez to pryskać chemią. Korzyść obopólna. :wink: :lol:

Kryseczko - nic się nie martw. Wiosną kalorie się zrzuci i będzie figura jak złoto. A co do rydzów to nie wiem czy takie pikantne będą Ci smakować. Myślę że szczerze napiszesz jakie były. :wink: :)
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

kogra pisze:Karolku - ostatnio to ja się u Ciebie podtuczyłam, więc teraz Twoja kolej. Przyda się na zimę trochę sadełka. :wink: :)
na na szczęście co przybiorę nadmiar po jakiś świętach - wyżerkach to szybko wracam do swojej wagi stałej :)
więc chętnie będę się częstował wszystkim co zaserwujesz :)
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
tulipanka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 20 kwie 2007, o 12:37

Post »

kogra pisze:Zapraszam wiosną na spacer wśród narcyzów i tulipanów.
Już nie mogę się doczekać i przybędę na pewno ;:2
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Grazynko - a czy nie dało bu się tego jakoś przyśpieszyć ????:P tyle czasu musimy czekać ????
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
Raczek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2007, o 21:26

Post »

Karolu można przyśpieszyć wrzucając zdjęcia z tamtego roku.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Awatar użytkownika
bbartosz
50p
50p
Od: 4 lut 2007, o 11:27

Post »

Grazyno,
Odnlazlam Twoja strone i jestem zachwycona ogrodkiem, ktory na dodatek potrafisz tak pieknie uwiecznic na zdjeciach. na pewno będę wracac, bo na razie obejrzalam tylko niewielka czesc. Jestes ogrodniczka profesjonalistka i nic gorszym fotografem!!! ;:138

A ja dopiero raczkuje....
Pozdrawiam
Basia
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

Grażynko, strasznie się cieszę, że zajrzałam do ciebie PO obiedzie, akurat trafiłam na deser :lol: Pyszne ciasto!!!
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Karolku - zaglądaj, oj zaglądaj, bo teraz jest więcej czasu, to i łakoci będzie więcej a święta się zbliżają to i o ciasteczkach pora pomyśleć i wypróbować. :wink: A do wiosny przyjdzie jeszcze trochę poczekać, no chyba że w domu coś zakwitnie.

Tulipanko - zapraszam też na zimowe impresje z wypiekami, bo do wiosny jeszcze trochę czasu zostało, i może jakieś dekoracje świąteczne się pojawią w ogródku ? :wink: :)

Raczku - to by nie było takie pasjonujące a do przeszłości nie ma po co wracać, bo ona już była.

bbartosz - cieszę się że mnie znalazłaś , dzięki za pochwały - staram się pokazać piękno natury, bo nie tylko pracą ludzie żyją. A twój ogródek też będzie piękny i pełen uroku jak tylko wypełnisz go roślinkami.

Naleweczko - zaglądaj częściej ,bo teraz więcej będzie takich niespodzianek. :wink: :)
Grażyna.
kogro-linki
Grzegorz B

Post »

Grażynko przegapiłem gratulacje z okazji 100 strony, więc pogratuluję 102 :D co tam każda okazja jest dobra do świętowania :wink: .
Ale słodkości upiekłaś ;:111, nie mogłem się powstrzymać i uskubałem kawałek ;:171 , ale pyszniutki ;:13, już nie mogę się doczekać Twych świątecznych pyszności ;:92
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”