Ogródek AGNESS cz. 8
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz. 8
Witaj Agnieszko piękne te czerwone piwonie , u mnie już przekwitły teraz kwitną białe .
Kupowałam 2 lata temu drzewiastą pomarańczową no i znowu oszustwo ,pąk jest biały , ja to mam już pecha do piwonii .
Genia
Kupowałam 2 lata temu drzewiastą pomarańczową no i znowu oszustwo ,pąk jest biały , ja to mam już pecha do piwonii .
Genia
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Geniu no faktycznie z piwoniami, to pechowo wychodzi, pamiętam, że już któryś raz nie trafiłaś na taką jakiej szukałaś ...często tak jest z tymi pomyłkami, ale niestety nie zawsze udaje sie kupić kwitnącą....
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aga po miłym spacerze dobrnęłam do końca i napisałam na pw. 

- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Bardzo dobrze u Ciebie różanecznikom
zdrowe, okazałe roślinki całe w kwiatach
marzenie
U mnie jakoś z nimi biednie

U mnie jakoś z nimi biednie

-
- 1000p
- Od: 1 paź 2009, o 18:56
Aga, piękne kolory rh i azalii
No i roślinki takie zdrowe. Cudne. Pięknie wyglądają na rabatach takie zdecydowane kolory.Przyciągają wzrok.

Anna
Mój ogród...
Mój ogród...

Agness, piekne rh, w moich ulubionych kolorach

- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Wspaniałe piwonie, ja mam jeden maleńki krzaczek, masz rację w tym roku strasznie szybko przekwitają
cudne zdjęcia z rh 

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Czerwona azalia w ognistym kolorze , niesamowita. Lubie takie.
Agnieszko, piękne Rh i azalie! Zdrowe, dorodne, bujnie kwitnace, pięknie skomponowane na rabatach z iglaczkami
To balasam na moją zbolałą duszę, bo u mnie już skończył się festiwal kwitnienia tych wspaniałych roślin
A następny prawie za rok 

To balasam na moją zbolałą duszę, bo u mnie już skończył się festiwal kwitnienia tych wspaniałych roślin

- AGNESS
Wandziu odpowiedź poszła
Cieszę się, ze spacerek był miły
Jolu jakoś na szczęście nigdy nie miałam z nimi problemów....oby to się nie zmieniło
bo wiadomo z roślinkami różnie może być....wystarczy jeden kiepski rok i może być po kwiatuszkach
Aniu ja kocham takie intensywne kolory....i mimo, że często idę do sklepu z planem zakupu jakiegoś bielutkiego, wyciszającego....to zawsze wracam z żarówą
Łano mam nadzieję, ze próba się powiedzie i Rh będą wspaniale u Ciebie rosły i kwitły. To piękne krzewy, wiosną chyba nic ich nie przebije
Celinko, ja mam 8 krzewów piwonii , ale odmiana ta sama. Jeden jedyny krzaczek posadziłam w zeszłym roku i jest inny, mam nadzieję więcej sobie dosadzić , bo bardzo je lubię
Andrzejku a leży leży...na innych fotkach widać lepiej
to przekwitłe kwiatuszki Rh....jedzonko dla nich na później
Tadku barwa jest faktycznie niesamowicie ognista, też bardzo lubię takie kolorki....az razi w oczy i na fotkach i w realu
Daluś gdzie mi tam do Twoich azalii, u Ciebie to dopiero jest bogactwo ....u mnie tylko kilkanaście i jeszcze przeważnie niezbyt duże...niestety miejsce ogranicza... chciałabym jeszcze i jeszcze.....ale nie ma gdzie posadzić
Ale bardzo się cieszę , ze moje nasadzenia podobają Ci się
Mój największy, najpiękniejszy Rh też już przekwitł...te upały szybko sobie z nim poradziły

Jolu jakoś na szczęście nigdy nie miałam z nimi problemów....oby to się nie zmieniło

Aniu ja kocham takie intensywne kolory....i mimo, że często idę do sklepu z planem zakupu jakiegoś bielutkiego, wyciszającego....to zawsze wracam z żarówą

Łano mam nadzieję, ze próba się powiedzie i Rh będą wspaniale u Ciebie rosły i kwitły. To piękne krzewy, wiosną chyba nic ich nie przebije

Celinko, ja mam 8 krzewów piwonii , ale odmiana ta sama. Jeden jedyny krzaczek posadziłam w zeszłym roku i jest inny, mam nadzieję więcej sobie dosadzić , bo bardzo je lubię

Andrzejku a leży leży...na innych fotkach widać lepiej

Tadku barwa jest faktycznie niesamowicie ognista, też bardzo lubię takie kolorki....az razi w oczy i na fotkach i w realu

Daluś gdzie mi tam do Twoich azalii, u Ciebie to dopiero jest bogactwo ....u mnie tylko kilkanaście i jeszcze przeważnie niezbyt duże...niestety miejsce ogranicza... chciałabym jeszcze i jeszcze.....ale nie ma gdzie posadzić

Mój największy, najpiękniejszy Rh też już przekwitł...te upały szybko sobie z nim poradziły

- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Pięknie kwitną twoje Rh
ja też mam ich tylko 5 ale myślę że to jeszcze nie koniec 

- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Ja też myślę o sprowadzeniu paru nowych piwonii 

- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Agnes, dawno nie przechadzałam się po Twoim ogródku, ale dziś nadrabiałam zaległości. Cudne kolorki u Ciebie.
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
- ankha
- Od: 5 kwie 2009, o 17:17
Agnieszko
, cudne Twoje rabatki i to tylko Twoja zasługa
Asterki nieziemskie w takiej kępiei pachną piwonie

- AGNESS
Marysiu, jeśli tylko masz miejsce to i ja myślę, że nie koniec
One są takie piękne, ze trudno się oprzeć ich zakupowi, szczególnie jak trafi sie na jakąś pięknotę
Celinko oj warto, bo one są wspaniałe i posiadanie różnych odmian bardzo przedłuża ich kwitnienie....jedne już przekwitają inne dopiero w pąkach
Justynko bardzo mi miło , że mnie odwiedziłaś....zapraszam zawsze kiedy masz ochotę
Aniu dziękuję za takie miłe słowa, bardzo się cieszę, ze podobają Ci sie moje rabatki
Piwonie pachną naprawdę wspaniale, uwielbiam ten zapach...
Pokażę moje czeresienki, bo już prawie zjedzone

Iryski

Celinko oj warto, bo one są wspaniałe i posiadanie różnych odmian bardzo przedłuża ich kwitnienie....jedne już przekwitają inne dopiero w pąkach

Justynko bardzo mi miło , że mnie odwiedziłaś....zapraszam zawsze kiedy masz ochotę

Aniu dziękuję za takie miłe słowa, bardzo się cieszę, ze podobają Ci sie moje rabatki

Pokażę moje czeresienki, bo już prawie zjedzone

Iryski