;:13
  ;:13 Hanuś widzę ,że pieski trochę pracy będą miały z tą krą

Kochanie Ty się zbieraj i dawaj do mnie .Popatrz miejsca na rowerku wystarczy , zmieścisz się i Ty .

Pozdrowienia z ciepłych Mazur

Hanuś kremem już wysmarowana i gnam co sił na te żarcie ;:13hanka55 pisze:Joluś, już nastawiam patelnię!
A ile Ci podgrzać?
Aaaa, weź ze sobą szubę i krem na buzię, byś się nie łuszczyła tak jak my
 Kochana jesteś Haniu
  Kochana jesteś Haniu  

. Qurczę, pamięć dawnych czasów podsuwa mi całkiem inny
 . Qurczę, pamięć dawnych czasów podsuwa mi całkiem inny

.. .ale w KOTLINIE podobnie jak Zakopane nie masz przewietrzania bo otaczają Cię dosc wysokie "babki"...ty wejdz na strone meteo i zobacz jaki jest pułap chmur
.. .ale w KOTLINIE podobnie jak Zakopane nie masz przewietrzania bo otaczają Cię dosc wysokie "babki"...ty wejdz na strone meteo i zobacz jaki jest pułap chmur  ..........a dym z komina[ róznica temp to i róznica cisnień] to ciepłe powietrze, para wodna[biały] i frakcje pyłow,popiołow i całej tablicy Mendelejewa
 ..........a dym z komina[ róznica temp to i róznica cisnień] to ciepłe powietrze, para wodna[biały] i frakcje pyłow,popiołow i całej tablicy Mendelejewa  [ szary, czarny, rudy]..........im wyzej tym zimniej! ........no i jak brak przewietrzania to wszystko siedzi w smogu nad kotlinami razem z chmurą........kiedyś pokaze Ci "bitą smietanę" nad miasteczkiem w dolinie a siedzę na 800m tylko.....i na przełęczy
[ szary, czarny, rudy]..........im wyzej tym zimniej! ........no i jak brak przewietrzania to wszystko siedzi w smogu nad kotlinami razem z chmurą........kiedyś pokaze Ci "bitą smietanę" nad miasteczkiem w dolinie a siedzę na 800m tylko.....i na przełęczy   ........ale za to mam wichury które porywają dachy
 ........ale za to mam wichury które porywają dachy  powalają drzewa
  powalają drzewa  i WYSUSZAJA MOJE RÓZE!!!!!!!
  i WYSUSZAJA MOJE RÓZE!!!!!!!
 [autostrada , kochanie autostradą!]
 [autostrada , kochanie autostradą!]