Moje oczko w głowie cz. 9
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje oczko w głowie cz. 9
Muszę poszukać czy mam jeszcze nasiona przetacznika i spróbować wysiać
Tereniu za ściągę. Jestem ciekawa wysiałam parę ziarenek Cleome do doniczki nakryłam i postawiłam w ogródku .Ciekawe czy coś tego wyjdzie.Cudne wspominki w odchodzącym roku z pewnością przyszły będzie równie kwiecisty 
-
clem3

- Od: 8 lip 2014, o 15:28
Tereniu maj przenigdy nie może się znudzić
Kocham ten miesiąc od dziecka
A te roślinki z listy to już teraz trzeba wysiać?
A te roślinki z listy to już teraz trzeba wysiać?
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
- ewarost

- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Tereniu równie pięknego maja Ci życzę, zdrówka
, ogrodowej weny i pomyślności w Nowym roku
Dzięki za ściągę 
Dzięki za ściągę Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
-
tencia

- Od: 26 sty 2013, o 20:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Tereniu ,oglądając takie zdjęcia nie można się w końcu nie ujawnić .Często zaglądam do Twojego wątku ale zawsze cichaczem ,no i masz nową jawna podgladaczke.Listki tego kwiatu podobne do czyśca wełniastego ,ale nie takie kwiaty.
Serdecznie pozdrawiam Teresa
Serdecznie pozdrawiam Teresa
- karolacha

- Od: 1 cze 2014, o 15:56
Tereniu piękne kwitnienia
Tereniu a co to za drzewko co ma listki jak akacja i pomarańczowe kwiatki ?
Tereniu zdrówka i przepięknych kwitnień w NOWYM ROKU

Tereniu zdrówka i przepięknych kwitnień w NOWYM ROKU
- TerDob

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Witam Was kochani bardzo serdecznie w nowym roku 2017
Szczególnie się cieszę i witam nowego gościa i imienniczkę
Jestem zagoniona , ciągle szukam odpowiedniego projektu na nasz mały domek , trudny wybór bo działka wąska i kasa się nie zgadza
Miał być malutki na zgłoszenie ale okazuje się że się nie da i trzeba zaczynać od projektu
Podjęliśmy decyzję że sprzedamy mieszkanie i coś postawimy - tylko czy sił starczy , zdrowie pozwoli i zdążymy się nim pocieszyć jeszcze trochę ??
Witaj Stefciu
Ja lubię wspominać i czasami nie wieżę że tak ładnie mi kwitły kwiatuszki .
Ściąga chyba sprawdzona bo to dziewczyny zielono zakręcone podają .
Marysiu witam
Śniegu na razie nie ma i chyba nie będzie - dzisiaj był pienny dzień słoneczny , cieplutki.
Ja też muszę jeszcze raz przepatrzyć nasionka i zasiać tym razem w doniczki bo mój rozsadnik pójdzie do rozbiórki , tylko że niektóre nasionka wszystkie wysiałam
Dziękuję bardzo
Lucynko nie ma za co to ja dziękuję za dodanie do listy kilku roślin - wspólnymi siłami stworzymy piękną i sprawdzoną listę .
Dziękuję
Jadziu czyżbyś Ty wszystkie nasionka przetacznika mi przysłała ?? Podzielę się siewkami jak wzejdą
Cleome powinno wyjść ładnie , u mnie się czasami wysiewa tylko że później kwitnie .
Oby ten rok był jeszcze bardziej kwiecisty czego Tobie , sobie i wszystkim z serca życzę
Małgosiu to dobrze , to jeszcze coś wstawię z maja
Maj chyba wszyscy kochamy - w końcu to najpiękniejszy miesiąc .
Te roślinki można już teraz wysiać i wystawić na zewnątrz tylko zabezpieczyć trochę przed jakimiś szkodnikami
Witaj Ewuniu już myślałam że zapomniałaś o forum
Dziękuję i cieszę się że jesteś
Witaj imienniczko
cieszę się bardzo że do mnie trafiłaś i się ujawniłaś
Zaglądaj , podglądaj ale czasem się też odezwij
Tereniu to na pewno nie czyściec to rośnie bardziej jak krzew .
Dziękuję za pozdrowienia - odwzajemniam i zapraszam ponownie
Karolinko o to drzewko to już pytałaś , musiało Ci wpaść w oko - to Moszenki południowe - śliczne prawda ??
Dziękuję

Szczególnie się cieszę i witam nowego gościa i imienniczkę
Jestem zagoniona , ciągle szukam odpowiedniego projektu na nasz mały domek , trudny wybór bo działka wąska i kasa się nie zgadza
Miał być malutki na zgłoszenie ale okazuje się że się nie da i trzeba zaczynać od projektu
Podjęliśmy decyzję że sprzedamy mieszkanie i coś postawimy - tylko czy sił starczy , zdrowie pozwoli i zdążymy się nim pocieszyć jeszcze trochę ??
Witaj Stefciu
Ja lubię wspominać i czasami nie wieżę że tak ładnie mi kwitły kwiatuszki .
Ściąga chyba sprawdzona bo to dziewczyny zielono zakręcone podają .
Marysiu witam
Śniegu na razie nie ma i chyba nie będzie - dzisiaj był pienny dzień słoneczny , cieplutki.
Ja też muszę jeszcze raz przepatrzyć nasionka i zasiać tym razem w doniczki bo mój rozsadnik pójdzie do rozbiórki , tylko że niektóre nasionka wszystkie wysiałam
Dziękuję bardzo
Lucynko nie ma za co to ja dziękuję za dodanie do listy kilku roślin - wspólnymi siłami stworzymy piękną i sprawdzoną listę .
Dziękuję
Jadziu czyżbyś Ty wszystkie nasionka przetacznika mi przysłała ?? Podzielę się siewkami jak wzejdą
Cleome powinno wyjść ładnie , u mnie się czasami wysiewa tylko że później kwitnie .
Oby ten rok był jeszcze bardziej kwiecisty czego Tobie , sobie i wszystkim z serca życzę
Małgosiu to dobrze , to jeszcze coś wstawię z maja
Maj chyba wszyscy kochamy - w końcu to najpiękniejszy miesiąc .
Te roślinki można już teraz wysiać i wystawić na zewnątrz tylko zabezpieczyć trochę przed jakimiś szkodnikami
Witaj Ewuniu już myślałam że zapomniałaś o forum
Dziękuję i cieszę się że jesteś
Witaj imienniczko
Tereniu to na pewno nie czyściec to rośnie bardziej jak krzew .
Dziękuję za pozdrowienia - odwzajemniam i zapraszam ponownie
Karolinko o to drzewko to już pytałaś , musiało Ci wpaść w oko - to Moszenki południowe - śliczne prawda ??
Dziękuję
- JAKUCH

Tereniu
ja raczej nie zbieram nasion ,bo nie mam do nich ręki dlatego tylko dla Ciebie je zebrałam .Nie wiem czy one w ogóle wzejdą .Mam tylko nasiona niebieskiego przetacznika lecz nie bedę wysiewać .Wiem ,że Cleome się wysiewa ,bo juz kiedyś ją miałam w ogródku i wzeszła w następnym roku, a potem się zgubiła.Będziesz miała swój domek
tak się cieszę oby wszystko Ci się udało. Ja myślałam czytając o domku ,ze na działeczce chcesz wybudować taki malutki domek.Kurcze nie ma to jak swoje

- TerDob

Jadziu
Taki był plan żeby postawić taki malutki domek na zgłoszenie ale nie zgodzili się w urzędzie a na odchodnego to trochę sił brak . Ja bym chciała zamieszkać chociaż na lato tam . Jeszcze się wahamy , architekt umówiony , geodeta plan robi ale czy damy rade ?? my już nie młodzi jesteśmy i jeszcze choroby i czy nam pieniążków wystarczy ze sprzedaży mieszkania ?? to wielka niewiadoma .
Obawiam się że porywamy się z motyką na słońce
Też tak myślę że nie ma jak swoje - ale ....???
Dziękuję Ci kochana

Obawiam się że porywamy się z motyką na słońce
Też tak myślę że nie ma jak swoje - ale ....???
Dziękuję Ci kochana
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Tereniu,czytam ,że plany się szykują to znaczy ,że i marzenia się spełniają ,muszę Ci powiedzieć ,że czasem niemożliwe staje się możliwe i ja w to wierzę ,chociaż wydaje się wszystko nierealne ,śliczne kwiatu rosną w Twoim ogrodzie ,aż miło patrzeć a buzia sama się śmieje,pozdrawiam i szczęśliwego Nowego roku życzę i zrealizowania marzeń tych ogrodowych i tych domowych 
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Tereniu oby te wszystkie plany i marzenia spełniły się, z całego serducha Ci życzę 
- JAKUCH

Tereniu chcieć to móc i tego trzeba się trzymać wszystko się pomyślnie zakończy.Trzymam mocno kciuki
bo też chciałabym na stare lata zamieszkać we własnym domku i móc w kapciach wychodzić, stąpać bosymi nogami po porannej rosie i podziwiać moje cudne róże
Achhh to tylko moje marzenia 
- stefcia
- 500p

- Od: 2 gru 2012, o 18:08
Tereniu przyszłam , aby się przywitać w Nowym Roku
życzę Ci zrealizowania wszystkich planów ,spełnienia marzeń tych najbliższych sercu
życzę Ci zrealizowania wszystkich planów ,spełnienia marzeń tych najbliższych sercu
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witaj Tereniu cieszę się z Waszych planów i niepotrzebnie się martwisz, skoro planujecie to jesteście młodzi. Ja chyba w Twoim wieku zmieniłam miasto na wieś i nie myślałam tak tylko się cieszyłam, a parę lat mieszkałam remontując, będzie super wierz mi i to wyjście rano do ogrodu...bezcenne!
Czytam że rozsadnik stracisz to dobrze że jeszcze nie wysłałam nasion, ale miałam trochę zamieszania i najważniejsze znalazłam nasiona co zginęły
Tereniu czy na pierwszym zdjęciu jest piwonia na starej działce? jakbyś ja przenosiła to uszczknij trochę dla mnie
, a czy na ostatnich zdjęciach to jakaś truskawka kwitnąca na różowo?
Pozdrawiam Cię noworocznie i życzę spełnienia marzeń

Czytam że rozsadnik stracisz to dobrze że jeszcze nie wysłałam nasion, ale miałam trochę zamieszania i najważniejsze znalazłam nasiona co zginęły
Tereniu czy na pierwszym zdjęciu jest piwonia na starej działce? jakbyś ja przenosiła to uszczknij trochę dla mnie
Pozdrawiam Cię noworocznie i życzę spełnienia marzeń
-
tencia

- Od: 26 sty 2013, o 20:47
Witaj Tereniu,dziękuje za przemiłe zaproszenie i na pewno skorzystam .Taki mały domek a przede wszystkim ten ogródek do którego można wyjść z kawą raniutko to coś bezcennego,/moje wielkie marzenie /i dlatego życzę Ci z całego serca aby się spełniło 
- TerDob

Witam Was kochani wieczorową porą
Zima nam się robi , śniegu troszkę nasypało i mrozy zapowiadają dość duże .
Witaj Martusiu
Bardzo Ci dziękuję za słowa wsparcia , życzenia i cieszę się ze moje kwiatuszki Ci się podobają
Iwonko dziękuję Ci i wzajemnie
Jadziu
Dziękuję pięknie i oby Twoje życzenia i marzenia się spełniły
Chcieć to móc - tego będę się trzymać
Witaj Stefciu
miło mi że zajrzałaś .
Dziękuję Ci pięknie
Witaj Marysiu !!!!
Dziękuję Ci kochana za słowa otuchy
Marysiu nie przemyślałam a teraz się okazuje że za blisko posiałam nasionka ale może zdąży coś wyrosnąć zanim zaczniemy kopać .
Tak na pierwszym zdjęciu piwonia na starej działce - dobrze zapasuję , tylko nie wiem kiedy będę przenosić chyba że jak się spotkamy to się wykopie
na ostatnim zdjęciu truskawka ozdobna - śliczny kolorek ma
Dziękuję z całego serca
Witaj Tereniu
zapraszam zawsze kiedy tylko masz ochotę i czas
Mały domek na działeczce i kawka raniutko przy śpiewie ptaków - to moje największe marzenie .
Dziękuję Ci serdecznie

Zima nam się robi , śniegu troszkę nasypało i mrozy zapowiadają dość duże .
Witaj Martusiu
Bardzo Ci dziękuję za słowa wsparcia , życzenia i cieszę się ze moje kwiatuszki Ci się podobają
Iwonko dziękuję Ci i wzajemnie
Jadziu
Chcieć to móc - tego będę się trzymać
Witaj Stefciu
Dziękuję Ci pięknie
Witaj Marysiu !!!!
Dziękuję Ci kochana za słowa otuchy
Marysiu nie przemyślałam a teraz się okazuje że za blisko posiałam nasionka ale może zdąży coś wyrosnąć zanim zaczniemy kopać .
Tak na pierwszym zdjęciu piwonia na starej działce - dobrze zapasuję , tylko nie wiem kiedy będę przenosić chyba że jak się spotkamy to się wykopie
Dziękuję z całego serca
Witaj Tereniu
Mały domek na działeczce i kawka raniutko przy śpiewie ptaków - to moje największe marzenie .
Dziękuję Ci serdecznie