Witam serdecznie
Kończą się święta, co prawda jeszcze jutro niedziela i niektórzy mają wolne, ale to już weekend
Lucynko Ty już stanowczo za dużo świętujesz

nikt do wtorku nie przedłuża sobie świąt
na zdjęciach po kolei jest epimedium i skalnica. Przywiozłam sobie przed laty dwa kolory znad morza i jedna ładnie się rozrasta, a biała przepadła
Co będziesz siała po nowym roku
Ściskam Cię i życzę miłego wieczoru
Jagódko,dzień dobry!
Jedynie wieczorami czuje się nastrój świąteczny, kiedy domy rozświetlają się lampkami. Nie było deszczu, ale wiał potężny wiatr i słonko świeciło. Atmosferę rodzinną miałam od wigilii do rana pierwszego dnia świąt, a potem towarzystwo się
rozjechało. Jedni do drugich rodziców inni niestety do pracy
Resztę świąt spędzaliśmy z M, ale wyjątkowo spokojnie

poświęciliśmy czas czworonogom M poszedł z Lolą na spacer, a mnie koty przysiadły
Chyba kończy się czas wiosenny i podobno mróz znad Rosji zmierza do nas, a jak będzie zobaczymy
Posadź tulipany, bo ziemia zamarznie

Życzę wesołego nastroju
Joasiu
to już nie wyjeżdżasz, jesteś w domu? Tulipany dostałam kiedyś od przemiłej Stokrotki, której nie ma na FO. Są to tzw stare odmiany i nawet nornice je specjalnie nie ruszają
Iwonko a ja dzisiaj odsiedziałam przyrzeczony czas M w kinie

wiesz na czym byłam

spełniłam obowiązek małżeński

Nikt Ci nie każe siedzieć grzecznie trzy dni możesz różnie spędzać święta, więc nie narzekaj
Agnieszko bardzo dziękuję, wiesz ja już nawet po wątkach nie życzę specjalnie, bo wiem że nie lubią tego i jedynie na wyspie sobie życzymy do woli.
Dni świąteczne cenię włąśnie dlatego że od czasu do czasu udaje mi się zgromadzić w jednym czasie wszystkich najbliższych
Masz takie zwykłe żonkile? bo jak nie to mogę Ci w lecie posłać

a na pozostały temat wyślę Ci pw
Karolinko i u mnie ciepło teraz wieczorem 12 st

ale podobno idzie mróz więc od poniedziałku zabezpieczam moje wrażliwce