Ogród zapowiada się ciekawie
Kocham ogród i wszystko z nim związane(początkująca)
- kamil888
- 500p

- Od: 26 lip 2012, o 17:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kocham ogród i wszystko z nim związane(początkująca)
Witam Beatko
Bardzo podobają mi się te rabaty o nieregularnych kształtach
Też mam w moim ogrodzie kilka takich
Miłego dnia 
- beacia0088
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 lis 2013, o 20:18
Witam
U nas znowu sypie a i do tego jak zawieje to ma się dość.Musiałam dzisiaj wyjść z domu i to było dla mnie straszne.Nie cierpię zimy i nic na to nie poradzę.Lubię ciepełko i już czekam na nie z utęsknieniem.Dziękuję za odwiedziny i życzę wam miłego i ciepłego popołudnia
U nas znowu sypie a i do tego jak zawieje to ma się dość.Musiałam dzisiaj wyjść z domu i to było dla mnie straszne.Nie cierpię zimy i nic na to nie poradzę.Lubię ciepełko i już czekam na nie z utęsknieniem.Dziękuję za odwiedziny i życzę wam miłego i ciepłego popołudnia
- usa1276
- 1000p

- Od: 22 sty 2012, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tez dziś musiałam iść opłacić rachunki w jedną stronę zawiózł mnie eM a z powrotem wróciłam na piechotkę
i jedną moge powiedzieć spacer dziś w taką pogodę to z pewnością sport ekstremalny
i jedną moge powiedzieć spacer dziś w taką pogodę to z pewnością sport ekstremalny
- alicjad31

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Beatko masz piękne widoki.....,taka duża przestrzeń za ogrodzeniem jak ja to lubię 
Pozdrawiam Alicja
- Darmokot

- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Beatko Widzę, że zaszalejesz w tym sezonie, już masz takie obfite siewy
Zazdroszczę, że masz prawie całe podwórko do zagospodarowania. Czy jesteś z samych Kielc? Na początku Twoich zdjęć obstawiałem Tokarnię. Ja piszę spod Jędrzejowa. Ogólnie to sporo nas jest z tego województwa. Zimnem się nie martw, już tak zimno jak kilka dni temu podobno nie będzie
Pozdrawiam serdecznie 
- Ranczowiczka
- 200p

- Od: 2 gru 2012, o 13:47
Już to czuję co będzie się u ciebie wiosną działo,mam tak jak ty, jak na oglądam się ogrodów to w nocy zamiast spać to marzę i planuje i tylko czekam aż mój Em przetrze oko a w tedy bombarduję go moimi pomysłami 
- beacia0088

Michale zanim wyszłam za mąż mieszkałam w samym centrum Kielc a obecnie od 15 lat mieszkam niedaleko jednostki wojskowej na Bukówce,miejscowość nazywa się Mójcza.Jestem szczęśliwa bo moje marzenie o własnym domu i pięknym ogrodzie właśnie się spełniło.
Dominikocieszę się ,że do mnie zajrzałaś i zapraszam częściej.Widzę,że mamy podobne marzenia do spełnienia i obie nie możemy spać po nocach.Ci mężowie maja z nami los
- beacia0088

- alicjad31

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
No ..Beatko pierwszy raz
i jaki sukces listki pięknie wybarwione zdrowe 
Pozdrawiam Alicja
- MamciaTerenia
- 1000p

- Od: 1 lis 2012, o 14:44
Widzę że nie możesz doczekać się wiosny i ostro ruszyłaś z sianiem
Ja, jak wieczorem za długo siedzę i planuję przy kompie, to później nie mogę zasnąć, a jak już zasnę to jakie piękne sny mam
Oj chce się mam już wiosny, prawda?
POzdrawiam cieplutko
Ja, jak wieczorem za długo siedzę i planuję przy kompie, to później nie mogę zasnąć, a jak już zasnę to jakie piękne sny mam
Oj chce się mam już wiosny, prawda?
POzdrawiam cieplutko
- beacia0088

Cieszę ,że nie ja jedna tylko tak bzikuję.Mój mąż to chodzi i ciągle się ze mnie śmieje,że ja depresji dostanę jak szybko ta wiosna nie przyjdzie,a o to ,że ciągle na forum siedzę to- to już nie wspomnę co mam.Moja córka ostatnio mi się spytała czy mi się jeszcze nie znudziło to oglądanie zdjęć i czytanie o kwiatkach bo mówi ,że jak tylko przyjdzie to ja nic tylko te kwiatki i kwiatki.Mało tego to śmieją się ,że ja nawet przestałam grać w gierki a to jest prawda.Odkąd zaczęłam przebywać na forum to mniej grałam a teraz to już praktycznie w ogóle nie gram bo nie mam kiedy,ponieważ każdą wolną chwilę spędzam tutaj 
- beacia0088

Kochani lecę coś podrobić ale wpadnę na pewno jeszcze dzisiaj .Muszę ogarnąć i szykuję się na wywiadówkę.Zobaczę co to moje ancymony nawywijały z ocenami bo dopiero tam wychodzi szydło z worka bo tak to wszystko okej jak się pytam a później okazuję się co innego.Miłego dnia 
- Darmokot

Ula jest chyba z gminy Łagów, ze Szkieletczyzny jest jeszcze Romek z Kielc, Terenia z Małogoszczy, Ewa bina spod Sandomierza, Rabarbara (niestety zapomniałem skąd), Ewa Gajowa między Buskiem a Pińczowem, Ania Gerdener spod Skarżyska i pewnie jeszcze sporo osób, których zapomniałem wymienić 
- beacia0088

Ale fajnie,że jest sporo osób z naszego regionu.Może uda nam się na wiosnę albo latem jakoś zorganizować i spotkać.Teraz w marcu bodajże będą targi ogrodnicze,ja byłam w zeszłym roku ale dla mnie kicha.Może w tym roku będą lepsze.
- Darmokot

Beatko nie byłem ale też słyszałem że niczego nie straciłem. W kwietniu tez jakieś były tylko zapomniałem jakie. Jestem jak najbardziej za spotkaniem, może się uda