Moje cuda ;-)
Re: moje cuda ;-)
He kurcze kwiatki ma troche do stuartiany podobne ,zwlaszcza na tej pierwszej fotce.To ta z "cycuszkami" tak? czy z oczami ,bo juz sie pogubilam
.Niech sie rusza ,bo sliczniutka a teraz na pewno jeszcze ladniej Ci zakwitnie 
Wisienka na torcie.
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
- sylcia199
- 500p

- Od: 25 paź 2012, o 11:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękna
I jakie obfite kwitnienie
I jakie obfite kwitnienie
actus mam nadzieję, że się rozrusza, bo wypuszcza sporo nowych korzonków (m.in. te "oczka") no i nowy listek. Jest to kwiatek po przejściach bo już kilka razy lądowała na podłodze - wszystko przez to że tak krzywo rośnie (wszystkie liście na jedną stronę).
-- 25 kwi 2013, o 21:42 --
a teraz MASAKRA - na pewno spotkaliście się już z farbowanymi niebieskimi falkami, ale to co zobaczyłam kiedyś w LM tak mnie zszokowało, że musiałam zrobić fotkę (oczywiście nie kupiłam
)

-- 25 kwi 2013, o 21:42 --
a teraz MASAKRA - na pewno spotkaliście się już z farbowanymi niebieskimi falkami, ale to co zobaczyłam kiedyś w LM tak mnie zszokowało, że musiałam zrobić fotkę (oczywiście nie kupiłam

No proszę jaki piękny
rozrusza się rozrusza 
Nie mow mi o farbowancach bo tego kto to robi moglabym skopac. 
actus najgorsze jest to, że są jeszcze ludzie, którzy się na to nabierają i przepłacają sporo kasy za takie "farbowane lisy" 
Mi się te farbowane w ogóle nie podobają. Sama kiedyś myślałam, że one naprawdę są np. niebieskie. A już całkiem brzydko to wygląda jak niektóre płatki są takie dziwne, ani to niebieskie, ani to białe. Nie wiadomo jakie 
chyba zartujesz?
.chociaz faktycznie ,ktos kto sie nie zna na storczykach moze cos takiego uwazac za piekne i oryginalne i co najgorsze ...prawdziwe.Mnie taka ingerencja w nature po prostu dobija.
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Chyba bym nawet pół darmo takiego storczyka nie chciała, nawet gdybym nie wiedziała, ze jest farbowany.. on jest po prostu brzydki, taki wyprany 
No dokladnie
Ooo Aniu "wyprany" dokładnie takie są te płatki - wyprane. A najgorsze w tym wszystkim jest to, że takie storczyki są bardzo drogie, a ludzie to kupują 
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
dokładnie, a później zdziwienie, ze jest biały i nikt niestety nie uprzedził.. a białego można kupić trzy razy taniej bo obecny jest praktycznie w każdym markecie, każdej kwiaciarni
No cóż, dzisiaj zbija się pieniądze na wszystkim :/
O boze ,moj Brother Love Sand ,moja pyza
.Jaka szkoda
.Jest taki urzekajacy,co mu sie stalo?