Aniu ja słyszałam, że i na święta ma być tak zimowa pogoda.... aż  nie mogę uwierzyć  
 Kasiu

Kasiu witaj  

miło mi, że wianuszek podoba Ci się  
 Danusiu

Danusiu bardzo dziękuję za takie cieplutkie słowa  

Grażynki jajka są faktycznie przepiękne, wciąż się nimi zachwycam  
 Aniu

Aniu te prognozy tak bardzo się zmieniają.... nie wiadomo której wierzyć  
 Aguś

Aguś cieszę się, że jesteś  
 Małgosiu

Małgosiu  faktycznie pogoda całkowicie przywodzi na myśl inne święta..... i prognozy nie dają nadziei na kolorowe słoneczne święta, tylko zimowe i śnieżne  
 Ewuniu

Ewuniu u mnie teraz troszkę się uspokoiło, ale od rana cały czas sypał gęsty śnieg  
 Madziu

Madziu mam nadzieje, że pokażesz swój wianuszek gdy go zrobisz .... uwielbiam podziwiać różne własnoręcznie zrobione ozdoby  
 Milenko

Milenko  miło mi bardzo, że wianuszki podobają Ci się  

Obawiam się, ze u mnie do ogródka będzie można wyjść dopiero po świętach..... mam metrowej grubości śniegową kołdrę....
Majeczko  
  faktycznie ta przeciągająca się zima nie najlepiej wpływa na nasze humory i samopoczucie..... pojawiają się depresyjne nastroje spowodowane brakiem słońca i ciepła.... ale musimy wytrzymać jeszcze troszkę.... mam nadzieje, ze już wreszcie przyjdzie wiosna, przynosząc ze sobą kolorki i radość ...
Izuniu  witaj  

Bardzo dziękuję za miłe słowa o wianuszkach, bardzo się cieszę, że podobają Ci się  

Pochwały nie znudzą się nigdy, to bardzo cieszy, że wysiłek i serce włożone w pracę nad nimi skutkuje efektem, który może podobać się