Początki małego ogródka

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
gardener1987
500p
500p
Od: 10 lip 2010, o 21:47
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Początki małego ogródka

Post »

Kamcia widzę, że szalejesz z zakupami :;230 ja właśnie skończyłam siać nasionka i parapet pęka w szwach :;230 przydałby się większy :D Zakupy takie małe już zrobiłam czekam tylko do wiosny na wysyłkę i tylko truje narzeczonemu o kwiatki bo to dzień kobiet , urodziny itp. i mówię mu, że wole cebulki i kłącza :;230 a do 23 będę mu truła o prymulki bo mają być w Biedronce :;230 o krokusach i narcyzach to już nie wspominam ale to kupie sobie jak będą w przecenie za 1 zł :) jak będziesz takie chciała to Ci mogę odłożyć i wsadzisz sobie na jesieni do ogrodu ja tak zrobiłam tamtej wiosny bo mi było żal wyrzucać tyle cebul do śmietnika a za 1 zł to tylu cebulek się nie kupi:)
"Młodość uśmiecha się bez powodu"
Pozdrawiam Ania
Ogród Ani :)
Awatar użytkownika
kamcia
500p
500p
Od: 2 wrz 2011, o 21:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Zdjęcia z dzisiejszego poranka, ale robione przez okno
Obrazek

Obrazek

gardener1987 kiedy w biedronce będą prymulki? a cebulki pewnie, że chcę ;:196 , a to gdzie takie tanie można kupić? a jak ze zlotem namówiłaś narzeczonego?, ja się dzisiaj z rodzinką zapisałam :tan
Początki małego ogródka
Pozdrawiam Kamilla
Awatar użytkownika
gardener1987
500p
500p

Post »

Prymulki od 23 będą:) a cebulki jak się nie sprzedają to je się potem przecenia bo nikt nie chce takich zwiędniętych kupować a nikt nie wie że można na jesieni wsadzić do ogrodu:) Ja jestem maniak kwiatków więc sobie wzięłam, ja tam pracuję więc żaden kwiatek nie ląduje na śmietniku :;230 i dlatego parapet mam zapchany bo je reanimuje :;230
Pozdrawiam Ania
Awatar użytkownika
kamcia
500p
500p

Post »

Aniu to pamiętaj i o mnie, też mogę po reanimować :)
Początki małego ogródka
Pozdrawiam Kamilla
Awatar użytkownika
gardener1987
500p
500p

Post »

Będę pamiętała o tobie:)
A to mój reanimowany fiołek:) możesz potem usunąć zdjęcie:)
Obrazek
Pozdrawiam Ania
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35

Post »

A jakie będą te prymulki? Pytam, bo na stronie jeszcze nie ma oferty. Ja też wszystkie zdechlaki kupuję :;230 a już nie mam miejsca.
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

No własnie tego się obawiałam jeśli chodzi o kota. A ja mam skórę. Za dużo mnie kosztowała, żebym się zdecydowała. Szczególnie, że m. bardzo sceptycznie podchodzi do kota. Trzyma stronę psa :;230
Awatar użytkownika
kamcia
500p
500p

Post »

Margo ja się cieszę, że w ogóle mam jakiegoś zwierzaka. W domu rodzinnym od dziecka miałam dużo zwierząt i je kocham, niestety mój M jest alergikiem i odkąd wzięliśmy ślub, nie mieliśmy zwierzaka (7 lat), rybki nie liczę :wink: . Jak budowaliśmy dom, sprzedaliśmy mieszkanie i na rok przeprowadziliśmy się do teściowej, która ma kota i o dziwo M nie miał uczulenia na kota i dlatego jak mieszkamy już u siebie kota dostałam na urodziny :heja . Uważam też, że dzieci lepiej się wychowuje, jak jest jakiś zwierzak w domu.
Początki małego ogródka
Pozdrawiam Kamilla
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ja swoją rodzinę skutecznie zakociłam :;230 M mówi, że nienawidzi kotów, ale przysmaki im kupuje, rozmawia z nimi czule, a układając się do snu żąda kota do pomiziania. Silne uczucie :D Synowie też lubią. Strat nie liczę, żeby się nie złościć.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35

Post »

Ja wychowuję kotka przybłędę, dotarł do mnie z Częstochowy. Najpierw był w domu, ale teraz wyekspediowałam go do obory. Jest niemożliwy. Zniszczył mi fiołki na oknie, siusiał na panele, drapał i gryzł. A tak mi się marzył stateczny i leniwy kot na kanapę. :lol: Moja psina też go nie zaakceptowała i była wojna nawet przez zamknięte drzwi.
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
marzenaF
1000p
1000p
Od: 24 sie 2009, o 11:06

Post »

Witaj Kamcia :) bardzo mi się podobają twoje murki oporowe będę podglądać! Zazdroszczę ,że możesz sama sobie wykopać materiał na nie.... Ile więcej można na kwiaty wydać :wink: :;230 Mieszkasz jak podczytuje w okolicach miejscowości,do której emigrowała moja kuzynka.Niestety jeszcze nie miałam szczęścia poznać tych okolic.
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Awatar użytkownika
kamcia
500p
500p

Post »

ewamaj66 pisze:, a układając się do snu żąda kota do pomiziania. .
Mój i owszem pomizia kota, smakołyki kupuje, ale nauczył kota, że ma spać w łazience. Tak więc kot na noc idzie do łazienki na swoje posłanie, ale jest taka skubana, że jak tylko usłyszy, że wstaliśmy od razu drapie w drzwi,żeby ją puścić.

Bessy jest już nawet grzeczna po mału "dorośleje", jak tylko ją kupiliśmy umiała załatwiać się do kuwety, nawet szybko się zaklimatyzowała, na dwór nie wychodzi, taki typowy kot kanapowy. Zresztą o takiego nam chodziło :)

MarzenaF :wit , trzeba koniecznie kuzynkę odwiedzić i pozwiedzać woj. świętokrzyskie,
Początki małego ogródka
Pozdrawiam Kamilla
Awatar użytkownika
kamcia
500p
500p

Post »

ja tak na chwilkę, wieczorkiem posiedzę dłużej, ale synek mi się rozchorował :( , dostał antybiotyk, całe ma migdały zawalone, dostałam skierowanie do poradni laryngologicznej, bo jest podejrzenie przerostu migdałka tzw. 3 migdał. Od jutra jestem na opiece, w poniedziałek do kontroli. :(
Początki małego ogródka
Pozdrawiam Kamilla
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Współczuję. Okropnie nie lubiłam, gdy dzieci chorowały :( Prawda, że im starsze, tym łatwiej było im pomóc. Cieszę się jednak, że mam to za sobą.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
kamcia
500p
500p

Post »

Bartek już śpi, więc mogę poczytać co u Was.
Też nie lubię jak mi choruje, dobrze, że chociaż leki chce brać, myślę że jutro będzie lepiej jak antybiotyk zadziała.
Początki małego ogródka
Pozdrawiam Kamilla
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”