Czy masz zaplanowane wiosenne zakupy?
Ogród Anki
- nirali
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lis 2011, o 12:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Anki
Aniu u mnie podobna ilość białego
ale mam nadzieję że to już końcóweczka i z każdym dniem cieplej będzie.
- E-mienta
- 500p

- Od: 21 mar 2011, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, rzeczywiście masz dużo tego śniegu... hmmm ... może komuś sprzedaj trochę, albo z opalarką lataj po ogrodzie... ;-))
A na poważnie, to ja tez mam już dość zimy i robię co mogę by o niej nie myśleć, nie widzieć, nie czuć. SIejesz co nieco? Byłaś może na Młodzieżowej? Bo nie pamiętam w jakim okresie w zeszłym roku kupowałaś tam roślinki. Mi ciągle jakoś nie po drodze. Pozdrawiam serdecznie.
A na poważnie, to ja tez mam już dość zimy i robię co mogę by o niej nie myśleć, nie widzieć, nie czuć. SIejesz co nieco? Byłaś może na Młodzieżowej? Bo nie pamiętam w jakim okresie w zeszłym roku kupowałaś tam roślinki. Mi ciągle jakoś nie po drodze. Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
- patkaza

- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
to za miotłę i zamiatać to to białe-daleko jeszcze u ciebie do wiosny..... 
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
Zytko wczoraj i dzisiaj śniegu jeszcze dosypało, a dzisiaj to wyjątkowo dużo, tak więc moje roślinki mają bardzo ciepłą pierzynę.
Aniu ja też czekam z utęsknieniem na wiosnę, chociaż słoneczko mogłoby wyjść na troszkę to zawsze byłoby troszkę lepiej, ale już bliżej niż dalej.
Kasiu troszkę w głowie nazbierało się tych zakupów tylko funduszy brakuje, ale na małe co nieco zawsze znajdą się jakieś zaskórniaki
Ewciu posiałam paprykę i troszkę pomidorów z aukcji forumowiczów, wiem że może jeszcze za wcześnie na pomidory, ale strasznie mnie korciło. Na młodzieżowej w tym roku nie byłam, bo naszczepiłam sobie dużo pelargonii i jakoś na razie nie mam po co isć. W tamtym roku sprzedawali sadzonki jakoś tak pod koniec lutego, jak mrozy już zelżały, ale można do nich dzwonić, czy już coś jest.
Aga właśnie wróciła z dworu i zamiatała śnieg, a on i tak dalej pada.
-- 20 lut 2013, o 22:15 --
Witaj Aga widzę, że i u ciebie nowej białej pierzynki nasypało, może zapomniałaś o zamiataniu
Aniu ja też czekam z utęsknieniem na wiosnę, chociaż słoneczko mogłoby wyjść na troszkę to zawsze byłoby troszkę lepiej, ale już bliżej niż dalej.
Kasiu troszkę w głowie nazbierało się tych zakupów tylko funduszy brakuje, ale na małe co nieco zawsze znajdą się jakieś zaskórniaki
Ewciu posiałam paprykę i troszkę pomidorów z aukcji forumowiczów, wiem że może jeszcze za wcześnie na pomidory, ale strasznie mnie korciło. Na młodzieżowej w tym roku nie byłam, bo naszczepiłam sobie dużo pelargonii i jakoś na razie nie mam po co isć. W tamtym roku sprzedawali sadzonki jakoś tak pod koniec lutego, jak mrozy już zelżały, ale można do nich dzwonić, czy już coś jest.
Aga właśnie wróciła z dworu i zamiatała śnieg, a on i tak dalej pada.
-- 20 lut 2013, o 22:15 --
Witaj Aga widzę, że i u ciebie nowej białej pierzynki nasypało, może zapomniałaś o zamiataniu
Anka
Ogród Anki
Ogród Anki
- Zyta

- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Anuś w Krakowie też sporo śniegu a ja swojego M nie pytałam czy o nas zima nie zapomniała.
Dziękuję za odwiedziny.
Jagoa śpi a u syna dwa komputery więc ja trochę klikam do Was.
Dziękuję za odwiedziny.
- patkaza

- Od: 22 cze 2010, o 23:13
pozamiatała i nawet nie wkleiła obrazka...nie chciało się już? Fajne miejsce do spacerowania ten lasek w tle...
Opowieść o moim miejscu...cdnn
- jola1

- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Mnie ten lasek też wpadł w oko i teren fajnie ukształtowany.
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
U mnie też jest lasek nieopodal ,,,lubie tam zagladac,,,wdychać to wspaniałe powietrze i ten szum drzew 
Zytko dziękuję i ja za odwiedziny.
Agnieszko, przyznaję się bez bicia, nie chciało się, ale dzisiaj się poprawiłam i wkleiłam.
Jolu mnie się też te tereny podobają.
Aniu ja też lubię chodzić po lasku i wdychać powietrze.
Zdjęcie lasku w lecie dwa lata temu jak jeszcze działeczka nie była zagospodarowana.

To dalej nasza zima kochana

Agnieszko, przyznaję się bez bicia, nie chciało się, ale dzisiaj się poprawiłam i wkleiłam.
Jolu mnie się też te tereny podobają.
Aniu ja też lubię chodzić po lasku i wdychać powietrze.
Zdjęcie lasku w lecie dwa lata temu jak jeszcze działeczka nie była zagospodarowana.

To dalej nasza zima kochana

Anka
Ogród Anki
Ogród Anki
- nirali

- Od: 16 lis 2011, o 12:20
Aniu tej przestrzeni to zazdroszczę!
Zresztą bliskości lasku też
Po takim spacerku to kruszynki wspaniale zasypiają więc zima tez ma swoje zalety...oprócz widoków
Zresztą bliskości lasku też
Po takim spacerku to kruszynki wspaniale zasypiają więc zima tez ma swoje zalety...oprócz widoków
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Aniu , nie wiem czy u Ciebie to już Roztocze , na pewno pogranicze. Mimo to powietrze inne. Już dawno nie byliśmy,w tamtych stronach , może w tym roku. 
-
elsi

- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jakie pogranicze, Tadziu?
Roztocze całą gebą
, prawda Aniu?
Roztocze całą gebą
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
Kasiu ja też lubię tą przestrzeń, jak by mi ktoś powiedział o powrocie do miasta to zapierałabym się nogami i rękami.
Tadziu, Ela dobrze mówi, to nie pogranicze tylko samo Serce Roztocza i powietrze chyba inne. Ja to już nie czuję tego powietrza, ale goście jak przyjeżdżają to mówią że powietrze super.
Tadziu jak wszystko dobrze pójdzie to się spotkamy na Roztoczu i sprawdzicie sami czy jest inne powietrze.
Tadziu, Ela dobrze mówi, to nie pogranicze tylko samo Serce Roztocza i powietrze chyba inne. Ja to już nie czuję tego powietrza, ale goście jak przyjeżdżają to mówią że powietrze super.
Tadziu jak wszystko dobrze pójdzie to się spotkamy na Roztoczu i sprawdzicie sami czy jest inne powietrze.
Anka
Ogród Anki
Ogród Anki
Wczoraj przepikowałam 60 papryk i trochę pomidorów z aukcji pomidorowej. Kanny powkładałam do doniczek, wyszło chyba 40 doniczek. Wiosna mogłaby juz przyjść bo moje hortensje w piwnicy juz rozwijają liście i brakuje im światła.
Chciałam pokazać palmę jaką razem z córka rozbiłyśmy na konkurs wielkanocny.

Chciałam pokazać palmę jaką razem z córka rozbiłyśmy na konkurs wielkanocny.

Anka
Ogród Anki
Ogród Anki
- Zyta

- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Anuś
Palma duża piękna... Napracowałyście się. Sporo satysfakcji gdy coś się samemu tworzy. Opłacało się?