Mojemu ?? czy to było do innego daniela a jeśli do mnie to o jaki murek chodzi ??magenta pisze:Danielu, dzięki usiłuję dorównać twojemu murkowi
Pasja
- joannakr0508
- 500p

- Od: 8 kwie 2011, o 10:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Pasja
Ja też twierdze że ci się udał i murek i kot
jest rozbrajający
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
- magenta
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
No właśnie i dla tego Ci go zazdroszczę :xrepas200 pisze:A czy na forum ma jakieś znaczenie głuchość ?? Bo moim zdaniem nie![]()
No dobra tylko że mój mur ma 100 lat i nie wiem czy nie więcej czasem
Obleję go chyba jogurtem
Monika dzięki, kotka jest zachwycona
Agnieszka główne podziękowania należą się M, bez niego mogłabym sobie pomarzyć, aczkolwiek wściekły był na mnie za te pomysły
Joasiu dziękuję za pochwały.
Carterka fotka nocna , może dzisiaj...
Koło placyku z kamieni posadziłam katalpę, w tej chwili jest słabo widoczna ale jak się rozrośnie....
- carterka
- 500p

- Od: 29 sie 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
No czekam czekam ;), a katalpa będzie pięknie wygladać! 
Pozdrawiam Agata
mój wątek - Moja zieleń
mój wątek - Moja zieleń
- moniM
- 200p

- Od: 23 mar 2011, o 18:46
ŁŁŁŁo jejku!!!
Murek.......no nie wiem co napisać, tak mi się podoba, że chyba sobie zafunduję ;-)))) gdzieś, kiedyś, będzie!!! Poproszę przepis, koszty i zdjęcie wieczorową porą na PW, plissssssssss
Murek.......no nie wiem co napisać, tak mi się podoba, że chyba sobie zafunduję ;-)))) gdzieś, kiedyś, będzie!!! Poproszę przepis, koszty i zdjęcie wieczorową porą na PW, plissssssssss
- magenta

- Kontakt:
Monika mówisz maślanka? boje się że się mrówy zlezą albo ślimaki, nie mam odwagi...
Carterka i Moni musicie się uzbroić w cierpliwość, bo M wczoraj nie sposób było wygnać w taki ziąb z aparatem na zewnątrz
Może jak przestanie dzisiaj lać , to uda mi się go namówić.
Elila Pani Kot
z jednych pomysłów jest zadowolona , z innych nie. Ogrodziliśmy płot matą od strony sąsiada i nie może bezkarnie tam przełazić. Nie przypadło jej to do gustu. Ja natomiast jestem baaaardzo zadowolona, bo mam troszkę bardziej zaciszny ogródek. Musiałam co prawda nieźle się nagimnastykować ,żeby odplątać pnącza powojnika i wiciokrzewu nie niszcząc ich całkowicie, ale powiem wam ,że nieźle mi się udało
)
Tu jeszcze nie dokończony

Uploaded with ImageShack.us
Carterka i Moni musicie się uzbroić w cierpliwość, bo M wczoraj nie sposób było wygnać w taki ziąb z aparatem na zewnątrz
Elila Pani Kot
Tu jeszcze nie dokończony

Uploaded with ImageShack.us
- magenta

- Kontakt:
Właśnie z tymi ciekawskimi spojrzeniami różnie bywa, zwykle mi nie przeszkadzają. Z sąsiadami z prawej mamy niziutki płotek, lubimy zamienić słówko, pogapić się na swoje roślinki i jest fajnie. Z naprzeciwka zaś... no cóż mieszkanie jest wynajmowane ciągle przez kogoś innego, albo stoi puste i ku mojej rozpaczy rośnie tam tylko trawa i mlecze. Żal patrzeć, musiałam wysłonić bo jeszcze by mnie co naszło i właściciel nie poznałby swojego ogródka