Pozdrawiam serdecznie
Roślinki Niny :)
Re: Roślinki Niny :)
Pozdrawiam serdecznie
Nino jakie piękne roślinki
najbardziej jednak zachwyciło mnie Dendrobium
najbardziej jednak zachwyciło mnie Dendrobium
- FRAGOLA
- 1000p

- Od: 4 cze 2010, o 09:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Uuuu,same dorodne okazy...wszystkie bez wyjątku
Widac że masz serce do roślinek i że one Cię lubią 
- jola1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Nino też myślałam o takim koszyku dla Vandy ale chyba pozostanie w słoju lub akwarium.
- drozd

- Od: 13 lut 2009, o 21:12
Nino witaj!
Wpadłem z rewizytą, by podziwiać Twoje podopieczne. Masz ciekawe i wymagające egzemplarze i pewnie im dobrze, bo świetnie wyglądają i ładnie kwitną. Jednym słowem masz dobrą rękę do kwiatów.
Pozdrawiam Janusz
Wpadłem z rewizytą, by podziwiać Twoje podopieczne. Masz ciekawe i wymagające egzemplarze i pewnie im dobrze, bo świetnie wyglądają i ładnie kwitną. Jednym słowem masz dobrą rękę do kwiatów.
Pozdrawiam Janusz
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Nino, masz niesamowitą rękę do kwiatów,wszystko rośnie ci wspaniale.Mam 2 beniaminki,jeden jest na wykończeniu, drugi pewnie dołaczy też do niego.Nie wiem co robię nie tak,jedni mówią,że trzeba rzadko podlewać,inni,że musi mieć cały czas wilgotno.Jakkolwiek bym nie robiła opadają liscie , łysieje i pada.
Kaktusy masz też piękne. Podobaja mi się u kogoś,ale w domu nie mam żadnego, bo moja mama mówiła,że przynoszą nieszczęście.Raz przyniosłam od koleżanki, może zbieg okoliczności,ale za miesiąc mama zmarła. Nie chcę mieć już z nimi nic do czynienia.
wIDZIAŁAM TEŻ U CIEBIE PIĘKNY RÓŻOWY OLEANDER.pRÓBOWAŁAŚ go może ukorzeniać?Dzisiaj odszczypałam 2 gałaki małe , wsadziłam do wody i będę czekać na korzonki.Nigdy tak nie robiłam, może się uda?
Kaktusy masz też piękne. Podobaja mi się u kogoś,ale w domu nie mam żadnego, bo moja mama mówiła,że przynoszą nieszczęście.Raz przyniosłam od koleżanki, może zbieg okoliczności,ale za miesiąc mama zmarła. Nie chcę mieć już z nimi nic do czynienia.
wIDZIAŁAM TEŻ U CIEBIE PIĘKNY RÓŻOWY OLEANDER.pRÓBOWAŁAŚ go może ukorzeniać?Dzisiaj odszczypałam 2 gałaki małe , wsadziłam do wody i będę czekać na korzonki.Nigdy tak nie robiłam, może się uda?
- stynka0207
- 500p

- Od: 21 lut 2010, o 15:47
Widzę masz strelicję ,może to wysiana z nasionek,ja mam taka ale jeszcze mi nie kwitła.Reszta kolekcji super,gratuluję 
-
Kavilla
Witaj
Jestem zachwycona benjaminkiem
uwielbiam je, moje jeszcze małe są, ale Twój to prawdziwy okaz 
- agapuszka_83_28
- 500p

- Od: 4 lis 2010, o 17:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- mis20
- 1000p

- Od: 6 lis 2010, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nino wpadłam z rewizytą i jestem zachwycona. Sama nie wiem co chwalić, bo wszystko u Ciebie piękne.
Najbardziej chyba urzekła mnie strelicja, jak długo ją masz?
Piękne cytrusy, figa.
Śliczne storczyki , piękna vanda
I jeszcze te truskawki

Najbardziej chyba urzekła mnie strelicja, jak długo ją masz?
Piękne cytrusy, figa.
Śliczne storczyki , piękna vanda
I jeszcze te truskawki
Hej piękna masz kalanchoe, ja dostałam w prezencie tego kwiatka rok temu, a teraz zastanawiam się czy jej nie wyczucic bo ani nie kwitnie, ani jakoś szczególnie ozdobna nie jest... Co ty robisz, ze masz taka piękną?
Ninko witaj
Wróciłam tu po raz kolejny dla Twojego dendrobium i Vandzi ;:106
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam