KWIATOLANDIA u Wandy
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: KWIATOLANDIA u Wandy
Ja uwielbiam własnie dendrobia jakoś mnie bardziej od phal. kochają, trzymam kciuki za fiołaski, widzę że zbierasz aniołki ...ja też je uwielbiam ..
- myszkas21
- 500p
- Od: 12 mar 2010, o 19:12
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja myślałam że ty w domu mieszkasz, a tu nie miałam racji.
Ty mieszkasz w pięknym buszu 

-
- Od: 11 gru 2009, o 12:07
Pięknie Wandziu. Dech zapiera. Moja córcia też kolekcjonuje aniołki. Robi to od kąd skończyła 3 latka.
Jak dostała jakieś pieniądze zaraz mówiła że idzie po aniołka.Teraz ma 10.Jak gdzieś jedziemy to zawsze przywozimy jekiegoś aniołka.
Jak dostała jakieś pieniądze zaraz mówiła że idzie po aniołka.Teraz ma 10.Jak gdzieś jedziemy to zawsze przywozimy jekiegoś aniołka.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
harpio, masz przepiękny wątek, poczytam go sobie dokładnie później, bo teraz muszę popracować. Zdążyłam się już jednak zorientować, że też masz mnóstwo zieleni i także budzisz się zapewne wśród kwiatów, prawda?harpia411 pisze:witaj
powiem tylko wow ale kwiatów i jakie cudne ;))) Wando chciałabym taka sypialnie budzić się w śród kwiatów ;)))
Rzeczywiście lubię aniołki i wcale nie wydają mi się kiczowate. Wśród kwiatów czują się wspaniale i wnoszą do domu taki spokojny romantyczny nastrój.agnieszkar1978 pisze:Pięknie Wandziu. Dech zapiera. Moja córcia też kolekcjonuje aniołki. Robi to od kąd skończyła 3 latka.
Celinko, u ciebie także widziałam dużo aniołków, mamy podobny gust.
- Beatrice
- Od: 24 maja 2009, o 21:34
HIhi, a przy tym stole to da się jeszcze zjeść ?

- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53

Piękne widoki.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
A mnie Celinko jeszcze ani jedno dendrobium nie zakwitło. Wszystkie mam mniej więcej od ośmiu miesięcy. Natomiast falenopsisy co jakiś czas są łaskawe zakwitnąć, choć ostatnio tylko idą w liście i korzonki, ale to także dobry znak, nie ma co narzekać.trzynastka pisze:Ja uwielbiam własnie dendrobia jakoś mnie bardziej od phal. kochają, trzymam kciuki za fiołaski, widzę że zbierasz aniołki ...ja też je uwielbiam ..
Beatko, a na drugiej połowie stołu to już nie można się zmieścić? A na pewno można wypić kawę! Zapraszam kiedyś, a zobaczysz, ile jeszcze jest miejsca.Beatrice pisze:HIhi, a przy tym stole to da się jeszcze zjeść ?![]()
![]()

- trzynastka
Wandziu bo aniołki są specyficznie piękne, olewam kiczowatość ...dla mnie są romantyczne i wzruszające , za niedługo zacznę produkcję moich świątecznych aniołków
Ja mam szczęście czasem dendrobium i dwa razy w roku mi zakwita phal nigdy, czasem na następne kwitnienie czekam półtorej roku

Ja mam szczęście czasem dendrobium i dwa razy w roku mi zakwita phal nigdy, czasem na następne kwitnienie czekam półtorej roku

- trzynastka
Wandziu słodki wśród słodkich brzoskwiniek 

Witaj Wando, chociaż sprowokowana Twoim postem u mnie, z przyjemnością obejrzałam kwiatki, podzielam zachwyty nad nimi. Wyobrażam sobie Twoją radość z każdego listka, kwiatka , piędzika, bo wszyscy to mamy, dlatego tu się spotykamy.
Zauważyłam również szydełkowe cudeńka, też miłe mojemu sercu.

Zauważyłam również szydełkowe cudeńka, też miłe mojemu sercu.
-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zastanawiam się, czemu ja dopiero teraz trafiłam do twojego wąteczka?? Nie wiem co napisać.
Wandziu, przepraszam, jeśli wolno spytać: z której części stolicy jesteś? (o ile to nie tajemnica). Ja się tam urodziłam, wychowałam i mieszkałam tam przez ponad 30 lat.

Wandziu, przepraszam, jeśli wolno spytać: z której części stolicy jesteś? (o ile to nie tajemnica). Ja się tam urodziłam, wychowałam i mieszkałam tam przez ponad 30 lat.

- Wanda7
- -Moderator Forum-.