doczytałam że zastanawiałaś się nad firma ogrodniczą...jeśli coś mogę polecić swoich znajomych - porządna firma , uczciwa itp...no i mieszkają w Załomiu
Rybkaa w ogrodzie
Re: Rybkaa w ogrodzie
Rybko
doczytałam że zastanawiałaś się nad firma ogrodniczą...jeśli coś mogę polecić swoich znajomych - porządna firma , uczciwa itp...no i mieszkają w Załomiu
Tess-czy masz na myśli męża ,,Didi,,z F.M?
-na razie bym chciała sie zorientować,moze tylko projekt bo cos moja głowa nie ogarnia-a zalezy mi na niedrogich rozwiazaniach a dobrych
- gosia07
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Rybka nie przesadzaj orlików.To była u mnie tylko taka rozmowa ze one odstraszają ślimaki ale najładniejsze będą tam gdzie posadziłaś 
Gosiu ale piszecie o cieniu i półcieniu dla orlików a ja mam je samym słońcu
-i co mam robic? 
- Sloneczko22
- 100p

- Od: 22 sie 2009, o 17:54
Witam:) Śliczna hortensja, mogę zapytać ile kosztowała???
Słoneczko-trochę przepłaciłam,35 dałam a wczesniejsza kupiłam taniej
ale spodobała mi się
Rybkaa pisze:Tess-czy masz na myśli męża ,,Didi,,z F.M?-na razie bym chciała sie zorientować,moze tylko projekt bo coś moja głowa nie ogarnia-a zalezy mi na niedrogich rozwiazaniach a dobrych
Tak...
- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mnóstwo cebulowych nakupiłaś
:P
Pytałaś u mnie o świecznice .Kupowałam je w zeszłym roku ,wysyłkowo ,ale każdą w innym miejscu i niestety nie pamiętam gdzie .

Pytałaś u mnie o świecznice .Kupowałam je w zeszłym roku ,wysyłkowo ,ale każdą w innym miejscu i niestety nie pamiętam gdzie .
Jolu-niby dużo cebul a jak dzisiaj zaczęłam sadzenie to okazuje sie ,ze szafirki musze dokupić aby dokończyć obwódkę ,żonkili tez mało-jutro dalsze sadzenie-a ta świecznicę to dorwe tak czy siak 
Rybka
jak mnie pamięć nie myli ( a może
) widziałam świecznicę w smętowicach.
ale jak będziesz cierpliwa do wiosny to ci utnę swojej kawałek ( mam z czerwonymi liścmi)
jak mnie pamięć nie myli ( a może
ale jak będziesz cierpliwa do wiosny to ci utnę swojej kawałek ( mam z czerwonymi liścmi)
Tess-no do cierpliwych to raczej nie należę ale jak tylko będe pamiętać to sie upomnę(chyba ,ze wczesniej kupię przypadkiem)a jak byłam w Smętowicach to jeszcze tej chciejki nie miałam na uwadze
szafirki dokupiłam i krokusy tylko jakaś antyogrodowa dzisiaj jestem-może kawka mnie rozrusza-jestem ciekawa jak tam targi
szafirki dokupiłam i krokusy tylko jakaś antyogrodowa dzisiaj jestem-może kawka mnie rozrusza-jestem ciekawa jak tam targi
- mirdem

- Od: 26 sty 2010, o 11:55
A właśnie Rybko nie byłaś na targach
Ja bym nie wytrzymała

Pozdrawiam Mirka
Ogródkowy galimatias - aktualny
Ogródkowy galimatias - aktualny
-
evastyl
- 1000p

- Od: 13 sie 2009, o 18:06
...hmmmm powiem szczerze nie było rewelacji ...bynajmniej dla mnie ....ale myślę że dla większości też ....bardzo mało sprzedających a i towar też bardzo ubogi ...jednak wiosną 100 razy lepiej ...a i kupujących mało chyba wszyscy na grzyby pojechali

Mirdem-oj biłam się z myślami-jechać-nie jechać-nie chciało mi sie samej(bo kto przytarga ewentualne zakupy?
)i to szukanie miejsca dla autka-ale dałam do zrozumienia m ,ze jutro chcę jechać,zobaczymy jaka pogoda bedzie i czy m bedzie lepiej sie czuł bo coś go bierze-chyba alergia na roslinki
Evastyl-no ja chyba za zurawkami bym sie rozejrzała-przeniosę jednak 2 rh swiezo posadzone pod sosną i tam bym chciała dopełnić żurawki-a po ile były?
Evastyl-no ja chyba za zurawkami bym sie rozejrzała-przeniosę jednak 2 rh swiezo posadzone pod sosną i tam bym chciała dopełnić żurawki-a po ile były?
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
Rybko czytam że szukasz żurawek
.
One są wszędzie
Po 5,8,10 zł.
Jedź z samego rana-nawet o 8
(ja tak dziś byłam i cała reszta też).
Jest gdzie auto postawić i ludzi mało.
Wystawiają się też ci z Szerokiej(również żurawki).Jak coś to pytaj.
One są wszędzie
Jedź z samego rana-nawet o 8
Jest gdzie auto postawić i ludzi mało.
Wystawiają się też ci z Szerokiej(również żurawki).Jak coś to pytaj.