Marzanko koło marchewki też mi jakieś różyczki wyrosły,a bo kiedyś tam były ale odeszły Więc teraz koło grządek w trawniku wyrósł sobie badylek i to z pączusiem
Skalniak to masz udany A jak pięknie się prezentuje goździk brodaty na tle srebrnych liści, brawo.
Mam nadzieję że udało się jednak skończyć postrzyżyny żywopłotu.
Harwi mówisz i masz,tylko musisz niestety zgrac się z moją pracą i pod jednym warunkiem bez aparaciku ,bo tam taaaakie chwaściory.Niestety praca ,dom ogród i jeszcze komary to czasem człowieka przerastają
A to mój badylek,który nagle wyrósł sobie w samym środku łąki i do tego jeszcze zakwitł
Jolu baaardzo miło mi Cię u siebie widziec i dzięki za zaproszenie,ale myślę,że sama dasz sobie doskonale z nimi radę ,a poza tym mam jeszcze sporo rozrabiania u siebie (M schował nożyce )
Kalmio dzięki za odwiedziny i zapraszam częściej.Ogród faktycznie jest spory i chyba dlatego bardzo dużo mu jeszcze do piękna brakuje Marzanko bratko-fiołki faktycznie nawet w trawie dają sobie radę
Trzmielina ma dosyc bycia pstrą i zaczyna byc jednobarwna,tylko w dwóch kolorach
Trytoma chyba nie zakwitnie
Ewo ,masz bardzo ładny wiejski ogród,śliczny wiatrak,no a o studni to nie wspomnę ,a co do tui to bardzo ładnie wygląda,widzę że masz tak jak ja ciągle lubisz coś przycinać mój m się już przyzwyczaił
Ewo masz piękny ogród. Nie jestem jedyna która Ci to mówi,ale naprawdę można zakochać się w tym ogrodzie Wiatr bardzo mi się podoba, ale i studnia jest super. Czy obudowaliście ją sami? Też mam resztki studni i coś chce z nią zrobić. Myślałam o obmurowaniu kamieniami, ale Twoja jest chyba ładniejsza. A rośliny już takie duże. Skalniaczki piękne. U mnie ciągle wśród skalniaków wyrastają chwasty i jak je wyrywam niszczę ,oczywiście nie chcący , roślinki