Anakha tak będzie cebule tych szlachetnych odmian trzeba wykopać po przekwitnięciu wysuszyć i jesienią posadzic ponownie( ale powiem szczerze, że mimo tych zabiegów u mnie drobnieją i słabiej kwitną)
Tajka sadzę cebule między bylinami, a później dosadzam jeszcze dalie.
Mireczko widzę dziś dobrze i bardzo wyraźnie , więc z całą stanowczością stwierdzam że te tulipanki z drugiego zdjęcia są prześliczne , mam u siebie jeden też taki tęczowo- pastelowy i zdobył mnie swym wdziękiem ostatecznie!
Mirko ładne mi trochę Śliczne tulipanowe rabatki pokazałaś Najpiękniej chyba wyglądają te czerwono-żółte, jak płonące ogniki. Żonkile miałam jakieś podobne, choć nie aż tak pełne. Tylko po przenosinach trochę odchorowały
Mirko czerwono-żółte tulipanki są cudowne, pełny fioletowy również
Narcyzy pełne , oglądam tylko na zdjęciach , nikt w mojej okolicy takich nie ma
Naprawdę rzadko spotykane gatunki posiadasz , i to u Ciebie tak przyciąga
MARTYNKO uwielbiam narcyzy , jesienia zawsze szukam ciekawych cebul , nie zawsze te pięknie wyglądajace na obrazku są piękne w rzeczywistości , no i wiele odmian się nie zgadza
GOSIUmiło,że zaglądasz.
PAULINKO i zapraszam.
DOROTKOa ja myślałam, że przyciaga finezja moich wypowiedzi, niezaprzeczalny czar osobowości , urok osobisty + profesjonalny poziom porad ogrodniczych .
Czyżbym o tym nie wspomniała ? , chyba zjadłam , przypadeczek
Toż to priorytet, który wyraża cały Twój wątek, osobowość nie podważalnie najcenniejsza , scala wątek w całość