KOMENTARZE i ŻARTY - Pokaż palec u ręki, nogi... :-)
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko takie porządki to standard po każdej naszej "imprezce". Jeśli tylko wpadamy w trans to piszemy nie zawsze w tematycznych wątkach. Admin dobry "chłop" to wybacza nam te grzeszki. Dlatego też nie martw się nikt nikogo za takie błahostki nie wyrzuca z forum. Pisz, pisz i trwaj z nami.
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
Hehe jak widać troszku się rozbrykałam ... to mój 17 post ....dziś
muszę przyznać , że średnia mam niezłą ;)
W takim razie jeśli mi wolno to będę brykała dalej ... oczywiście jeśli czas na to pozwoli ;)

W takim razie jeśli mi wolno to będę brykała dalej ... oczywiście jeśli czas na to pozwoli ;)
Dlaczego chcę być OGRODNIKIEM ??? ... Po co pytacie ...to oczywiste ktoś przecież musi PROFESJONALNIE grabić trawniki ;)
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
A brykaj ile chcesz i ile Ci sił starczy.
Z radością zawsze witamy takich aktywnych forumowiczów, którzy z zapałem eksplorują zasoby forum i piszą z nami.

Widzę, ze faktycznie trzeba będzie posprzątacYaro32 pisze:No to Drodzy Moderatorzy trzeba będzie po świętach co nieco posprzątać na forum.![]()
![]()
![]()
![]()

Do tej pory możecie bałaganić ile wlezie

No chyba, że admin pojawi się wcześniej i mnie wyręczy( w co oczywiście wątpię hihi

- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kala znowu polityka???
Wszędzie tylko widzicie politykę, a to tylko moje ulubione kaczki. Przecie wiecie, że mam w domu ponad 300 figurek różnej wielkości, zdjęcia, pluszaki, kwaczące wisiorki, obrazki i mnóstwo innych postaci kaczek. A avataraek to co, nie najlepszy tego dowód?

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."