Witaj Agatko z tym wsadzaniem to faktycznie na razie to wszystko troszkę nieuporządkowaneriane pisze:Żywioł też ma swoje zalety. Mój ogród powstawał dokładnie tak samo. Tu coś wsadziłam, tam coś wsadziłam. Bez jakiejś większej wizji. Teraz powoli próbuję to wszystko doprowadzić do jakiego-takiego porządku. I wychodzi całkiem fajnie. Zatem głowa do góry i odważnie. Wsadzaj co Ci się podoba i gdzie Ci się podoba. Efekt będzie wspaniały. Może tylko trochę dłużej Ci przyjdzie czekać na stan "ukończony". Tylko, że.... coś takiego nie istnieje
Spełnione marzenia Marzenki:)
-
marzenaF
- 1000p

- Od: 24 sie 2009, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Spełnione marzenia Marzenki:)
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
-
marzenaF
- 1000p

Jak to w życiu bywa z jednego nałogu sie powoli wydobywamAnna Guba pisze:Podziwiam dokonane zmiany na działeczce i życzę dalszego zapału do roboty.Wpadłaś jak my wszystkie w zielone wariactwo.Pocieszę cię , że to nie szkodliwe , a piękne.
- Reni4
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Witaj..Marzeno...nic na to nie poradzimy...czasem wiosenne mrozy są gorsze...):Pozdrawiam
- Zabeczka101059

- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Witaj Marzenko
Marzenko ja też mam inne bodziszki i nie są takie duże to chyba zależy od odmiany
Miłego dnia
Marzenko ja też mam inne bodziszki i nie są takie duże to chyba zależy od odmiany
Miłego dnia
-
evastyl
- 1000p

- Od: 13 sie 2009, o 18:06
Marzenko dziecko drogie nie wiem czy wiesz ale wypadałoby się pochwalić jakie to się zakupy robi w grudniu ...wspomniałaś coś o paczce ...i dalej nic oj nie ładnie ...pewno jakieś liliowce a i może ciemiernik i jeszcze pewno coś ...a tu nima amba

a co do nałogów ..nie przejmuj się ...zawsze Cię z Agą wspomożemy ...w pogłębianiu ich

a co do nałogów ..nie przejmuj się ...zawsze Cię z Agą wspomożemy ...w pogłębianiu ich
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Noooo......dobrze Ewka prawi
.
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Witaj Marzenko
Tylko nie pal
Już lepiej nagminnie wydawaj kasę na roślinki.
My Ci będziemy pomagać i podsyłać ciekawe linki
Miłego wieczoru.
Tylko nie pal
Już lepiej nagminnie wydawaj kasę na roślinki.
My Ci będziemy pomagać i podsyłać ciekawe linki
Miłego wieczoru.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
-
marzenaF
- 1000p

A wiec paczka nadejszła moja droga Ewo,liliowców we niej nie znalazłam natomiast ciemierniki a i owszem tak
Zadowolona ze mnie kobieta jest, tylko nie mam czasu na wysadzenie paczki do ogrodu
chyba się puknę
a właściwie juz walę łbem,ale ja po prostu nie mam czasu na nic! W domu panuje sodoma i gomora
Matko zaczęłam już zwolna popadać w nałóg nalewkowy, wczoraj kazałam sobie kupic wódki,bo mnie majstry przyprawiaja o drgawki i łzy prawdziwe
Dzisiaj usłyszałam szefowa sypialnia zrobiona na cymes tylko łózko wprowadzać i już nie będzie pani spała jak na obozie harcerskim na materacu.No i owszem zrobiona tylkooooo nie po mojemu zeszlifowałam juz trochę ścian i jutro zamiast do pracy ,jadę zakupić farbę i maluję od nowa tym razem sama
Przynajmniej sama się będę wyzywać jak mi się nie spodoba
Tak więc jak widać podatna się ostatnio robię na nałogi tylko jeszcze za fajka nie chwyciłam w tym amoku /przeliczam na roślinki
/ Obiecuję poprawę i wstawienie czegobądź w terminie bliżej niesprecyzowanym,ze wzgledu na wzgląd
Jejku co ja pierniczę
doktoraaaaaaa 
Masz rację jak sama spieprzysz to w duchu sama siebie poprzeklinasz 
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Doberek
Ja też przeżyłam remont z fachowcami
Tak położyli w pokoju córki gładź na suficie, że wszystko spadło. Normalnie szału dostałam a mówiłam tak soczyście,że sama się sobie dziwiłam
Potem polazłam do Castoramy kupiłam co trzeba i jak zrobiłam tak jest! Wyszło nawet równo i nie spadło.
Teraz porządnego majstra znależć
...ech...
Marzenko, roślinki wysadź chociaż do donicy, bo szkoda ich...
Miłego dnia.
Ja też przeżyłam remont z fachowcami
Tak położyli w pokoju córki gładź na suficie, że wszystko spadło. Normalnie szału dostałam a mówiłam tak soczyście,że sama się sobie dziwiłam
Potem polazłam do Castoramy kupiłam co trzeba i jak zrobiłam tak jest! Wyszło nawet równo i nie spadło.
Teraz porządnego majstra znależć
Marzenko, roślinki wysadź chociaż do donicy, bo szkoda ich...
Miłego dnia.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
-
evastyl
- 1000p

- Od: 13 sie 2009, o 18:06
Cześć Marzenko w ten piękny /może będzie coś się zaczyna przejaśniać / ranek . Co do remontu nie mam z tym żadnych problemów ...kiedyś z braku fachowców musiałam nauczyć się sama gładzić ściany troszke to trwałao ale obecnie dla mnie to "pikuś" nie wspomnę o malowaniu .
A co do tego ciemiernika to wypadało by go wsadzić do ziemi akurat pora na nie i póki co nie ma jeszcze przymrozków ...a jakiego kupiłaś ...ja też się przymierzałam ..ale dałam sobie już spokój

A co do tego ciemiernika to wypadało by go wsadzić do ziemi akurat pora na nie i póki co nie ma jeszcze przymrozków ...a jakiego kupiłaś ...ja też się przymierzałam ..ale dałam sobie już spokój
- MagdaMisia

- Od: 17 mar 2009, o 20:39
Witaj Marzeno!
Pozwoliłam sobie na spacerek po Twoich włościach... powiem Ci, że wiem co to znaczy podnosić ogród z ruiny - sama to przerabiałam na wiosnę. Ale widzę u Ciebie same przeciwności losu... nie poddawaj się jednak tylko dzielnie gnaj do przodu...
będę zaglądała...
Buziaki
Pozwoliłam sobie na spacerek po Twoich włościach... powiem Ci, że wiem co to znaczy podnosić ogród z ruiny - sama to przerabiałam na wiosnę. Ale widzę u Ciebie same przeciwności losu... nie poddawaj się jednak tylko dzielnie gnaj do przodu...
będę zaglądała...
Buziaki
-
marzenaF
- 1000p

Dziewczynki czy Wy spać nie możecie
Ja właśnie przyszłam do pracy i czekam na fachowców,jedziemy po farbki i będziemy malować
Ja im chyba jajka wymaluję i zamiast Bożego Narodzenia będzie Wielkanoc jak mi jeszcze coś spierniczą
jeszcze ich nie ma no cóż przecież jest 10.00 prawda 
A co do ciemierników kupiłam od Ismeny i nie wiem jakie będą one jeszcze nie kwitły są w kazdym razie kolorowe i ponoć ciekawe okazy
zresztą nieważne podobaja mi się wszystkie 
Ja właśnie przyszłam do pracy i czekam na fachowców,jedziemy po farbki i będziemy malować
Ja im chyba jajka wymaluję i zamiast Bożego Narodzenia będzie Wielkanoc jak mi jeszcze coś spierniczą
A co do ciemierników kupiłam od Ismeny i nie wiem jakie będą one jeszcze nie kwitły są w kazdym razie kolorowe i ponoć ciekawe okazy
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marzenko podziwiam Twoje poczucie humoru, czytając o fachowcach sama się skręcałam ze śmiechu
Życzę wytrwałości, oby wszystkie ściany zdobiły Twoje mieszkanie tak jak Ty chcesz
Życzę wytrwałości, oby wszystkie ściany zdobiły Twoje mieszkanie tak jak Ty chcesz