Kolekcja sie rozrasta a parapety nie cz.2

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Agunia
1000p
1000p
Od: 23 mar 2009, o 12:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Basiu my tez tak trochę mamy :D jeszcze leży tapeta z remontu z przed 12 lat ( dobrze liczę mamo ? ) bo nam się spodobała w ostatniej chwili inna :roll: no i jak tu było kłaść jak nam się koncepcja zmieniła ;:112
Awatar użytkownika
Mama Aguni
1000p
1000p
Od: 31 mar 2009, o 11:48

Post »

Kobieta nigdy nie jest zadowolona do końca Obrazek.Taka chyba każda z nas jest i zawsze by coś udoskonalała i zmieniała. Ja też tak mam tylko sobie mówię,że jak następnym razem będę coś robić to zrobię to inaczej i lepiej :roll:
Pozdrawiam Teresa
Agunia i ja
Galeria
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

aha,no to dobrze,czyli...tak ma być i nie jestem odmieńcem. :wink: A Was też nawet najmniejszy remoncik przyprawia o palpitacje serca?
Awatar użytkownika
karolaipiotr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lut 2009, o 20:29

Post »

Mnie przyprawia u wspaniały humor, kocham remonty i ten bałagan , który wtedy panuje i nic nie można znaleźć :oops: A jak urządzaliśmy mieszkanie to dopiero była frajda, wszystko mogłam sama wymyśleć , zaprojektować, dopasować- było cudownie :D :D
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Awatar użytkownika
koniczynka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2008, o 19:06

Post »

kwietnik mi się bardzo podoba
super wyszed BRAWO Obrazek
Awatar użytkownika
esti42
1000p
1000p
Od: 21 sty 2009, o 14:54

Post »

Mama Aguni pisze:Asiu(Esti42) zawsze można do takiego kwietniczka przykręcić osłonki na kwiatuszki do deseczek Obrazek a kwietniczek do ściany kątowniczkiem , wszystko zależy od tego kto ci zbójuje w domku :wink: czy szkodnik jest dwu - czy czteronożny Obrazek
No i dwu i czworo :lol: dzieciaki jak diabrłki a spanielek to gorszy i ruchliwszy od dzieci :lol: [/b]
JESTEM JAK MOTYLEK , KIEDY ZNIKNĘ NIKT TEGO NIE ZAUWAŻY
Pozdrowionka ASIA :)
Awatar użytkownika
Kasia.N
1000p
1000p
Od: 10 cze 2009, o 14:23

Post »

Agunia pisze:Kasiu to dzieło dziadka mojego męża :D wszyscy w rodzinie mówili że namalował lody zamiast gór a mnie się akurat taki spodobał ;:112 a będzie jeszcze ładniejszy gdy doczeka ramy :D
z rodzinnych arcydzieł mam jeszcze dzieło Oliwii ( wtedy trzyletniej autorki ;:113 ) pięknego borsuka z kwiatkiem tylko nikt nie wierzy , że tam jest borsuk ;:191 i wędrowca z plecakiem tylko z tym jest jeszcze gorzej ;:112 tam to już każdy widzi co innego ;:113
He he, mi się z lodami nie skojarzyło :roll: Mi się obraz podoba :) ja z rodzinnych arcydzieł mam rysunek orła, wtedy dwuletniego Mikołaja (chociaż M. twierdzi, ze to portret Fronczewskiego Piotra :D ) i oczywiście oblepioną lodówkę rysunkami rybek :D A z arcydzieł M. mam na strychu obraz tygrysa ;) M. jest rysownikiem, więc jego pierwszy obraz olejny musi nabrać mocy cobym go powiesiła w domu ;)
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Awatar użytkownika
Agunia
1000p
1000p

Post »

Urocze są takie dzieła małych "mistrzów" :lol:
Awatar użytkownika
Zgredo
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 1 maja 2008, o 15:42

Post »

karolaipiotr pisze: A jak urządzaliśmy mieszkanie to dopiero była frajda, wszystko mogłam sama wymyśleć , zaprojektować, dopasować- było cudownie :D :D
No... marzy mi się takie urządzanie wszystkiego po swojemu u siebie - ale do tego brakuje mi jakiś 200-400 tysięcy ;P :D:D
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Awatar użytkownika
Agunia
1000p
1000p

Post »

Wiecie że już nawet niebezpiecznie jest jeździć na wycieczki rowerowe :roll: Popatrzcie ;:112 takie coś mi się przykleiło do pleców , bo jak tu się było oprzeć takiej ślicznotce za 13 zł :D
Obrazek
To teraz doradźcie mi co z nim zrobić ? Wydaje mi się w dobrym stanie choć ma trochę za małą doniczkę i mu korzonki wyłażą.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Czy one nie przypominają wam Gremlinów ;:214 :;230 wyglądają trochę strasznie :twisted: kolorek taki jak na pierwszym kwiatuszku :D
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:shock: Nie bałaś się,że ten kwiatek się złamie podczas jazdy? :lol: Zgaduję-to z Obi? :P
Mój też ma takie korzenie ale rośnie mu nowa odnóżka z podłoża więc chyba aż tak żle u mnie nie ma?Ja trochę otrząsnęłam stare podłoze i wsadziłam do nowego.Przy okazji zobaczysz stan korzonków.
Awatar użytkownika
Agunia
1000p
1000p

Post »

No właśnie nie bardzo mam ziemie :D ale będę musiała to zrobić .
nawet jakby się złamał to cóż, kwiatki i tak już w większości przekwitły :roll:
w brew pozorom świetnie sobie radził w tym plecaku , widocznie chciał do mnie bo już nie mógł patrzeć na obsługę w OBI ;:112

Jak często go Basiu podlewasz ?
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nie pamiętam kiedy go kupiłam ale na fotce są daty i od tamtego czasu tylko raz był namaczany i jeszcze ma kropelki pary w doniczce a tak to codziennie spryskuję listki.
Awatar użytkownika
esti42
1000p
1000p
Od: 21 sty 2009, o 14:54

Post »

AGUNIA następnym razem większy plecak proponuję :;230 :;230 :;230 :;230 :;230 :;230 Ale kwiatek zajefajny :wink:
JESTEM JAK MOTYLEK , KIEDY ZNIKNĘ NIKT TEGO NIE ZAUWAŻY
Pozdrowionka ASIA :)
Awatar użytkownika
Zgredo
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 1 maja 2008, o 15:42

Post »

hyhy - ale śliczniusi :) I ciążowy :>
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko