Ogródek KaRo - cz.4
Ogródek KaRo - cz.4/2009r./
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ryszardzie mój wątek ogrodowy służy mi do rozmów o ogrodach
Zapraszam Cię do właściwego wątku http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 470#655470

Zapraszam Cię do właściwego wątku http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 470#655470
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Kontakt:
Dziś był pierwszy w tym roku słoneczny dzień.
Słoneczny i radosny.
Przyleciała po raz pierwszy do mnie cała chmara wróbli - aż pięć sztuk - narobiły przyjemnego hałasu, fruwając tu i tam.
To słońce nakręca wszystko ... ptaki,ludzi i rośliny.
Pierwszy dzień wyszło z za chmur i mam już niespodziankę wiosenną...
którą dzielę się z Wami

Słoneczny i radosny.
Przyleciała po raz pierwszy do mnie cała chmara wróbli - aż pięć sztuk - narobiły przyjemnego hałasu, fruwając tu i tam.
To słońce nakręca wszystko ... ptaki,ludzi i rośliny.
Pierwszy dzień wyszło z za chmur i mam już niespodziankę wiosenną...
którą dzielę się z Wami

- Karo
- -Administrator Forum-.

- Kontakt:
Chce się żyć przy takiej pogodzie..Monia68 pisze:Krysiu, u mnie też dzisiaj było słonecznie i ciepło, od razu inaczej człowiek patrzy na światZbierałam gałęzie w ogrodzie i przy okazji zrobiłam przegląd roślin- cebulowe prawie wszystkie już wychodzą.
Moniko ,nie było jeszcze za mokro ? U mnie jakoś tak grząsko,błotniasto ale ogólnie przyjemnie.
Kasiu - te pierwsze oznaki wiosny są tak wyczekiwane ,że z dziecięcym zachwytem wprost patrzy się na nie.babi52 pisze:KaRo rozczuliła mnie ta kwitnąca malenizna i przypomniał mi się głos mojej Mamy,która śpiewała " za wcześnie kwiatku , za wcześnie...."
Kaśka
Ale to dopiero pierwsze dni lutego może być jeszcze zimowo ,ma prawo tak być jeszcze ...choć bardzo nie chce już zimy :P