Jakoś nie było czasu powklejać je w tym czasie co były zrobione.
Ale mimo to myślę, że ktoś się znajdzie i poogląda kwiaty, które rosną u mnie.

Cdn...
KDanuta pisze:Ale Ty masz lilii, tyle odmian ,kolorów, ich zapach aż do mnie dotarł![]()
inne kwiatki też cudne
Bogusia, sporo kwiatów wyhodowałam z nasion, a i w szkółkach i na all. teraz jest dużo przeróżnych roślin.bogusia177 pisze:---------tu to idzie zawału dostać ,lepiej ida spać ,powiedz skąd Gabi tyle kwiatków u Ciebie ja 99 % nie znam co piszę na moje oczy z brylami nie widziałam![]()
:P
Aniu, Ciebie też witam w moim ogródku.zanna pisze:Jestem w SZOKU! Jakie piękne zdjęcia! Cudowne lilie i liliowce!!! Oglądając ten kolorowy łan kwiatów aż się buzia sama uśmiecha :o Muszę znaleźć czas, aby jak najszybciej obejrzeć wszystkie części Twojego ogrodu.
Pozdrawiam. Ania
Witam Izo.chatte pisze:Gabi, podziwiam Twoją cierpliwość i poświęcenie! Trwać w bezruchu tyle czasu, żeby zrobić kilka zdjęć wiesiołka...
A Twój ogród mnie po prostu oszałamia. jak to powiedziała Bogusia "tu idzie zawału dostać'![]()
Masz duzo odmian lilii, a wszystkie tak piękne, wysokie, zdrowe, ze śmiało mogłabyś je wystawiać w teatrze w Rybniku! Liliowce też wspaniałe. Zresztą co ja będę wymieniać, jak wszystko piękne. jeszcze tylko musze powiedzieć, ze niebieski powojnik jest boski! Już się nim zachwycałam, jak tylko pokazałaś swój ogród, ale coraz bardziej na niego choruję, więc musze dać upust swoim uczuciom
Witaj Julka.julka_ pisze:hej Gabi![]()
pospacerowałam kolejny raz po tym ogródeczku i mam pytanko....czy te kalijki masz posadzone w ziemi? jeśli tak jak znoszą zimę?