dziękuję ariel twoja myszka tez jest ładniusia taka "odwrotna" z kolorkiem . rolek zawsze jest przydatny np do schowania sie
chce teraz dokupić małą myszkę żeby miała towarzystwo myślisz ,że zagryzie ?Wcześniej była z siostra ,ale zdechła i wydaje mi się ,że jest jakaś taka samotna .
Fajny żółwik, tylko chyba ma troszkę dziób przerośnięty,pewnie je za mało twardych roślin. Mój Fiodor już nie może się doczekać pierwszego spacerku po trawce (wciąż drapie w terra bo widzi przez okno jak słonko mocno świeci), ale już niedługo mu się polepszy, bo właśnie z mężem oglądamy działki
Ha ha, widze że rolki po papierze mają wzięcie
moja królica uwielbia je sobie podrzucać i podgryzać ale w klatce rolek nie ma bo wtedy szybko by się jej znudziły, czasem jak sobie kica po pokoju to dostaje różne zabawki tego typu
Fajnie, zarobisz na kolejne zwierzątka , ja też powieksze "rodzinkę moją" jak tylko zbuduję dom (gdzieś za rok) - z pewnością będzie jeszcze jeden pies, i kot. Już to mężowi uświadomiłam, niech się człowiek przyzwyczaja
Też tak myśle, ale buduje się koło bydzi
Jak wszystko pójdzie dobrze (tzn dostaniemy zgodę na podział działki na dwie) to stanę się niedługo posiadaczką urokliwej działeczki pod lasem i nad rzeczką