Love Pat musiała być dużym kłączem przy zakupie, bo wolno rośnie. Wolę od niej Abique Drinking Gourd, jest podobna, ale ciemniejsza i większa rośnie.
Hosta foto rok 2008
Raistand ta White Christmas to TWILIGHT. Ciesz sie, bo Twilight o wiele większa i ładniejsza, White Christmas do niczego:( może też słabo rosnąc, bo ma mało chlorofilu. Kolejna bardzo korzystna pomyłka 
Love Pat musiała być dużym kłączem przy zakupie, bo wolno rośnie. Wolę od niej Abique Drinking Gourd, jest podobna, ale ciemniejsza i większa rośnie.
Piękne Tomaszu
oj chyba przekopię kolejny fragment trawnika 
Świetny jest też link podany przez Raistad, bo choć wiem, że nie kupię wszystkich dostępnych na rynku ;) host, to gdzieś trzeba szukać inspiracji jak posadzić te, które jednak kupię.
Znalazłam jeszcze jedno zdjęcie: na pierwszym planie kwitnąca Lemon Lime, ale zwróćcie uwagę na kolor Sun Power (u góry). Zdjęcie, które wcześniej pokazywałam było z maja, a to jest z lipca.
,
Świetny jest też link podany przez Raistad, bo choć wiem, że nie kupię wszystkich dostępnych na rynku ;) host, to gdzieś trzeba szukać inspiracji jak posadzić te, które jednak kupię.
Znalazłam jeszcze jedno zdjęcie: na pierwszym planie kwitnąca Lemon Lime, ale zwróćcie uwagę na kolor Sun Power (u góry). Zdjęcie, które wcześniej pokazywałam było z maja, a to jest z lipca.
,Edyta
u mnie jeszcze Antioch okazał się być błyskawicąTomasz II pisze:Najszybsze są według mnie: Stiletto, Gold Standard, Blue Cadet, Golden Tiara, So Sweet, Guacamole, Crumples, wsie typy fortunei, Abiqua Moonbeam, August Moon, Risky Business, Striptease....
Z olbrzymów Blue Angel, Blue Umbrellas, Grand Master ...
eeBeata
-
niezapominajka567
- 100p

- Od: 13 mar 2007, o 18:19
Raistand- ten link, który podałeś jest niesamowity...już mi ślinka cieknie na kolejne funkie. Tak więc następne w kolejności do zakupu będą: Fire and Ice, Regal Splendor, Twilight
Super, że można sobie prześledzić latami jak to się zmieniało w tamtym ogrodzie, chociaż pewnie w każdym środowisku rosną inaczej.
Aneta
Arystokracja babardzo mnie zawiodła jeśli chodzi o wybarwienieTomasz II pisze:Musi Aristocrat, albo mlode El Ninio
no tak Antioch tyż ( typ fortunei), ale Christmas Tree też nieźle.
Pidżamo, sympatyczny kącik, chyba sobie na wzór wezmę. Odmiany odtworzę co do joty.
Fried Green tak, on z Guacamole:) wsie z Fragrant Bouquet, choć ona chyba z nich najwolniejsza
Beata