Natomiast nie mogę wykopać żadnego skarbu
Mój ogród -gulek-
- gulek
- 200p

- Od: 16 mar 2008, o 18:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
U mnie w tym miejsu może była kiedyś jakaś piwnica lub jakiś dół który został zasypany kamieniami, albo moja ciocia (św. pamięci) rzucała w te miejsce znalezione kamienie.
Jeszcze jest jedna mozliwość... może umacniali tymi kamieniamy podmurówkę drewnianej obory, ponieważ kamienie zakopane są naokoło tego zabudowania.
Jeszcze jest jedna mozliwość... może umacniali tymi kamieniamy podmurówkę drewnianej obory, ponieważ kamienie zakopane są naokoło tego zabudowania.
-
sterlizja36
- 500p

- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam!Przyszłam z rewizytą,doprawdy piękne wiejskie klimaty.Ostatnia rabatka wszła całkiem dobrze,dorodne cyprysiki.Kamienie z pewnością wykorzystasz przy obramówkach.Rabatkę bym wyściółkowała aby ograniczyć wyrastanie zielska.
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
-
sterlizja36
- 500p

- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja niedawno kupiłam mahonię japońską-ma ładny pokruj i dłuższe kwiaty-polecam.
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
Witaj
wpadlam z rewizytą i bardzo sie ciesze ,że byłeś u mnie i Ci się podoba , i pisałes że chorujesz na perukowca a warto na pewno kupić są śliczne
a uCiebie mi się też bardzo podoba masz wielae pomysłów i ciekawe kompozycje i zazdroszcze kamieni ,bo umnie to juz w polach nie ma co zbierac
ja tez mieszkam na wsi ,ale bez gospodarstwa i w tym kawalku pierwsza zapoczątkowałam ogroód ,a teraz większość podpatruje ,rozdaje im sadzonki i upiększają jak mogą ,bo na wsi też można mieć piękny ogród sam jesteś tego przykładem ,a od Ciebie odmałpuje trzmielinę oskrzydloną ,bo bardzo mi sie podoba ,a szukałam czerwonego akcentu
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam -Ela
Mój ogród
Mój ogród
- gulek
- 200p

- Od: 16 mar 2008, o 18:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
elka1606 - Ja na razie nie mieszkam na wsi , może sie tam przeprowadze za jakieś 30 lat
. Najprędzej to mój tata tam zamieszka, ponieważ od niedawna jest na emeryturze
i spędza tam każdą wolną chwile. Obecnie dom jest remontowany, bo w srodku nie było nawet doprowadzonej wody. Ja sie zajmuje ogrodem a tata remonten domu. Dopiero na wiosne będzie tam łazienka
. Połowa domu nie jest zagospodarowana , do niedawna w jednym z pomieszczeń nie było nawet podłogi
Dom został odziedziczony po cioci 2 lata temu, ale gospodarstwo nie było tam prowadzonego od jakiś 20lat
. Na działce było tylko kilka dzikich śliwek, wiśni (które praktycznie wszystkie zastały wyciete) jabłoń (jest) i 3 jesiony (też są
. Reszte drzewek i krzewów została posadzona w okresie ostatnich 2 lat.
Powiem Ci że w tym roku też juz u mnie było kilka osób i pytało się co ta za drzewka, krzaczki
. Wnioskuje z tego że im sie podobało, bo raczej byli przyzwyczajeni do "gołego" podwórka.
Powiem Ci że w tym roku też juz u mnie było kilka osób i pytało się co ta za drzewka, krzaczki