Dynka-Bardzo mile u Ciebie, łazienka makowa śliczna,a hoję oglądam z przyjemnością,moja jest zwykła z białymi kwiatami jak się jej zechce kwitnąć.Będę szukać takiej jak Twoja.Kliwię mam starą w pracy i kwitnie pięknie,a jedynie jest podlewana i ma zmywane liście.
Powiem tak podaj mi adres jak tylko moja przynajmiej piardnie jednym kwiatkiem to wiosną muszę dać jej większą donicę i nie wierzę by przynajmiej jedna łodyga mi się nie złamała, zawsze są jakieś straty.
Chciałam wam coś pokazać
ratowany zdechlak mamy
zaczyna puszczać
troszkę wiosny .... zapach boski
nowy nabytek
co zrobić by zakwitł ???
i stare znajome troszkę podtuczone
i takie cóś w oknie
Serweta?
Ja mam takie firanki,są świetne, pierze się je w pralce, nie żółkną, nie szarzeją i mają swój urok.Dwa razy do roku lekko je krochmalę, a wieszam wilgotne.
Hoje cudne.
To bieżnik , obecnie bez miejsca stałego leżącego, więc powiesiłam , zgodnie z zasadą Głupi się nie pozna , a mądry nic nie powie bez urazy do kogokolwiek, )
Dynka pisze:To bieżnik , obecnie bez miejsca stałego leżącego, więc powiesiłam , zgodnie z zasadą Głupi się nie pozna , a mądry nic nie powie bez urazy do kogokolwiek, )
Wszystko w tym roku prawie krzyczało o większe donice na szczęście w Kobyłce u Pana Kalisiaka była wyprzedaż i ceramiczne cudeńka po 15 zl kupowałam muszę tam się jeszcze wybrac ponieważ sprowadził specjalne doniczki do storczyków ceramiczne , z ażurami w pięknych kolorach.
Ach te hoje to nie kwiaty - to cuda po prostu !!!!! Piękne nie mogę się napatrzeć . Ile trzeba czekać na taki efekt? Bardzo fajnie poprowadzone dzięki temu wyglądają jeszcze piękniej