Tereniu, dziękuję
Zaglądam do kolejnego ogrodu i mam ochotę schować się do mysiej dziurki Wybacz, że w tej chwili wpadam tylko na chwilkę. W niedługim czasie wpadnę tu na dłużej, patrząc na imponującą listę nasion jakie oferujesz do sprzedania musisz mieć cudowny ogród. A takiego nie wychodzi się zbyt szybko. Pozdrawiam
Witam miłych gości w pierwszy dzień lutego Witaj Aniu
To kaliny obie - dwie bardzo je lubię , choć ta kulowa jeszcze rośnie na starej działce muszę ją przenieść .
Pozdrawiam cieplutko Jadziu witam i bardzo dziękuję w imieniu kaliny .
Masz taki irysek ?? chcesz ?
Miłego wieczoru Witam nowego gościa rozgość się proszę i wpadaj kiedy tylko zapragniesz
Iwonko nie wiem skąd tyle nasion się zebrało - jakoś nie widać tylu roślin w ogrodzie
Też pozdrawiam i zapraszam ponownie
Tereniu pięknie i słonecznie na twoich fotkach ...tak już tęskno mi za i chyba nie tylko mnie Irysy piękne taki porcelanowy róż .... nigdy nie widziałam
Witaj Tereniu
Uśmiecham się do Twoich pięknych roślin
M planuje sianie co prawda nie na taką dużą skalę jak w zeszłym roku bo wiadomo pielenie spada na mnie ,ale co nie co będzie
Na początek arbuzy
Zdrówka i całuski
Tereniu, do mnie zima wraca. Co prawda na razie małymi kroczkami, ale podobno ma się rozkręcić w okolicach wtorku - środy. Niech wraca, martwi mnie tylko to, że nic o śniegu nie piszą.
Zdrówka.
Piękne letnie kolory ochhhh gdyby już nie było mrozów to człek by odetchnął ,a tak żyjemy calutki czas w niepewności .Nie wiemy co jutro nam przyniesie i czy zabierać się za sianie czy się jeszcze wstrzymać.Tereniu dziękuję za serducho jednak wiesz jak u mnie z miejscem
Witam przemiłych gości wieczorową porą Ewuniu nie tylko Ty tęsknisz za wiosną - ja też
Dzięki w i mieniu Iryska . Zaglądaj do skrzynki .
Pozdrawiam Witaj Alu
Uśmiechaj się uśmiechaj - będzie Ci lepiej na
Dobrze że M już planuje sianie - ja też ale kiedy ruszę to nie wiem
Arbuzy tak wcześnie się sieje ?? nie wyrosną za bardzo ?
Dziękuję i też Wam wszystkim zdrówka życzę Lucynko do mnie też chyba wraca zima ale bez śniegu a roślinki już niektóre ruszyły szkoda ich .
Dzięki za życzenia i Wam zdrówka życzę Jadziu a widzisz a tu mrozy zapowiadają i teraz mamy problem bo śniegu niet
Ja jeszcze się wstrzymuję z sianiem bo potem takie biedne te roślinki - myślę że te późniejsze nadrobią .
Jak coś to pisz proszę
Tereniu no właśnie zapowiadają mrozy, a ja dzisiaj przezornie okryłam jedliną pąki hortensji, bo są niziutkie i zieleninę chryzantem .Szkoda byłoby gdyby zmarzły. No cóż na pogodę nie mamy wpływu
Jadziu ja zajrzałam rano na działkę ale wtedy jeszcze o mrozach nic nie wiedziałam i nic nie okryłam , trudno co będzie to będzie
Dobrze jest mieć działkę pod nosem - można w każdej chwili wyskoczy i coś zrobić
Może nie będzie tak źle
Tereniu będe śledzić listonosza ... mój taki zmotoryzowany więc nie zawszę go widzę, ale zapewne wszystko dotrze o czasie, u mnie mglisto, ale bez mrozu... jeszcze. Tereniu, aż poczułam zapach jaśminu a co to za clematis bardzo lubię taki kolor
Witam kochani Alu mróz spory a śniegu brak - nie wiem czy nie zaszkodzi roślinom bo niektóre już wyszły ??
Bardzo dziękuję za życzenia i też posyłam Ewuniu listonosz Cię znajdzie na pewno
U mnie przedwczoraj było mleko przez cały dzień , a dzisiaj to już mróz w dzień -4 a w nocy nie wiem
Ewuniu nie wiem jak się nazywa ten klematis - on jeszcze na starej działce rośnie a wcześniej nie zwracałam uwagi na nazwy Jadziu u mnie nic nie napadało a szkoda bo mróz spory - 12 było w nocy a dzisiaj nawet nie patrzyłam bo się boje .
Niby zapowiadali opady ale nic nie sypnęło .
Pozdrawiam Was i dziękuję za odwiedziny