Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Doskonale Cię rozumiemjollla500 pisze: U mnie dziś była piękna pogoda, nawet się takiej nie spodziewałamzjadłam obiad i od 13 szalałam po ogrodzie, ale się napracowałam ale ta praca sprawiała mi ogromną przyjemność. I mimo że teraz bolą mnie wszystkie mięśnie, nie narzekam jestem zadowolona z dzisiejszego dnia.
Krokusy ślicznie u Ciebie już kwitną ( dziękuję za tego, którego "posadziłaś" u mnie
A ognikowi daj jeszcze nieco czasu, może połechtany wiosennym słoneczkiem wypuści listki.To nie jest zbyt wrażliwy krzew , nie powinien przemarznąć(rośnie w parkach , na skwerach tam nikt go nie okrywa), a w razie gdyby jednak tak było - nie wyrzucaj, lecz przytnij go nisko nad ziemią.Odbije i nawet się ładnie rozgałęzi. Będzie dobrze.
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewelinko tak zrobię przytnę go i będę czekała na efekty
tak sobie też myślę czy czasami piesek go nie osiusiał
Monisiu u mnie poprzednie dni były bardzo zimne i dlatego zupełnym zaskoczeniem był ten dzisiejszy ciepły dzień
Wszystkim życzę wytrwałości do cieplejszych wiosennych dni
Halinko dziękuję i życzę Tobie takiej ciepłej wiosenki
Monisiu u mnie poprzednie dni były bardzo zimne i dlatego zupełnym zaskoczeniem był ten dzisiejszy ciepły dzień
Halinko dziękuję i życzę Tobie takiej ciepłej wiosenki
- jollla500

Wiesz co Aniu to Wy mi to uświadamiaciekubanki pisze:Jollu, witaj, jaką masz piękną wiosnęZazdroszczę.
Chyba Twój wątek jest najdłuższy na forum? Pewnie Cię zaraz podzielą
Aniu najwyżej będziecie mnie odwiedzać w 3 części
Agnieszko może ja za często gadam
Ewuś dziękuję Ci bardzo
- jollla500

Izuniu u mnie na zachodzie zawsze trochę cieplej jest, ale mam nadzieję że już niedługo i Ty będziesz mogła się nacieszyć pracami ogrodowymi.tu.ja pisze:Pracowicie przywitałaś wiosnę! Siejesz, sadzisz, a u mnie nawet na dłuższe kopanie za zimnoMam nadzieję, że za kilka dni i na północnym wschodzie zrobi się cieplej.
Tego Tobie i Wszystkim oczekującym na wiosnę z serca życzę